δεν ξέρω ούτε και εγώ τι ακριβώς είναι
Printable View
δεν ξέρω τι άλλες παρενέργειες έχει το φάρμακο που παίρνεις..
το καίνε το είπα γιατί οι γιάτροι είναι οι κατεξοχήν άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να βοηθάνε τον συνάνθρωπο τους και αντ΄αυτού κερδίζουν εις βάρος του... κανένα φάρμακο δεν κάνει καλό ολκάκι... ούτε καν η ασπιρίνη, αν τα παίρνεις χωρίς να τα χρειάζεσαι, άρα δεν σου προκαλούν καλό θεραπεύοντας σε, κάνουν μόνο κακό... βέβαια δεν ξέρω και κατά πόσο εσύ τα χρειάζεσαι ή όχι..
εσύ σ' αυτόν τον γιατρό που σου γράφει την αγωγή έχεις πάει ή μόνο οι γονείς σου πάνε? τους γονείς σου τους βλέπει και χωρίς εσένα? ψυχίατρος είναι?
ε καλά το φαντάστηκα πως θα την σταματήσες ή γιατί την έβρισκες ανούσια ή γιατί έφτασες σε σημείο που δυσκολευόσουν... πάντως στο λέω κατα τη γνώμη μου ήταν λάθος... δείχνεις να έχεις αρκετά θέματα.. και απ' την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να κάνεις ψυχοθεραπέια είναι κρίμα να στο στερείς... δεν βλέπεις εδώ μέσα πόσοι θέλουμε να κάνουμε και δεν έχουμε την δυνατότητα? εκμεταλεύσου το..
έκανες πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία? δεν σου φαίνεται καθόλου... πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους βοηθάει τελικά η ψυχοθεράπεια... απλά δεν είναι για όλους... είναι βασικά και ο λόγος που κάποιος αποφασίζει να κάνει ψυχοθεραπεία...
με τους γονείς σου έχεις συζητήσει για τις ανησυχίες σου για τον γιατρό? και για τις παρενέργειες? αν θες να συζητήσουμε το θέμα καλό θα ήταν να αναλύεις λίγο παραπάνω την σκέψη σου... αν παλι δεν θες με εμένα ιτσ οκ.
επίσης αν η περίοδος σου έχει αρχίσει τώρα τις τζιριτζάντζουλες και παίρνεις ήδη ένα χρόνο το φάρμακο μπορέι και να μην είναι από αυτό
Όχι η περίοδος μου κόβεται λόγω του χαπιού. Έκανα εξετάσεις και φταίει το χάπι.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Τι να σου πω κοριτσι μου,δε θεωρεις οτι εχεις προβλημα?