Quote:
Εγώ φαλλοκράτης?? Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις??
βγηκε ανεκδοτο με τον τοτο το φαλοκρατη για πες το μου?
Quote:
Εγώ φαλλοκράτης?? Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις??
βγηκε ανεκδοτο με τον τοτο το φαλοκρατη για πες το μου?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
να σαι καλα...!
Ε, δεν μ' αρέσει εμένα σε δικό μου θέμα, σεβάσου το επιτέλους!
Δελφίνι, εσύ τα έκανες σκατά σιγά μην σε λυπηθώ κιόλας και στην τελική δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, τσακίσου από εδώ που το κάνεις επίτηδες για να μ΄εκνευρίζεις και μετά μου το παίζεις καλό κορίτσι κι αθώα περιστερά...
Ποια είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω; Άντε παράτα με πια αξημέρωτα, πάψε να με ενοχλείς!
Που επειδή εσύ θέλεις σώνει και καλά αποδοχή θα με πρήζεις συνέχεια! Ε δεν είσαι καλή όσο κι αν προσπαθείς να το παίξεις, άσε με ήσυχη πια! Με ενοχλείς συνέχεια και μετά παραπονιέσαι που τρως παρατηρήσεις! Με ταράζεις, σταμάτα το πια! Και ναι, είμαι αυστηρών αρχών κι εσύ με ενοχλείς με όσα κάνεις που βρίζεις κλπ...ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΠΙΑ!!! Με κάνεις χειρότερα!
Όταν μου κουβαλιούνται εδώ πέρα σε δικό μου θέμα που το έγραψα για να βρω βοήθεια έχω κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ...ν' ανοίξουν δικό τους και να μην με ενοχλούν...
Καλά άσε κι εγώ χάλια νύχτα περνάω σήμερα με το γάτο να γκρινιάζει συνέχεια και να με ξυπνάει...
Ε, τώρα τι να σου πω, είσαι απαράδεκτος! Για μένα είναι σημαντικό αυτό το θέμα, δεν το άνοιξα για να κάνετε εσείς chat! Και το λένε κι οι κανόνες που τους γράφετε και μετά μου λες γιατί κάνω αναφορές...βρε μια χαρά κάνω, όχι θα κάτσω να με συγχύζετε εσείς...δεν σφάξανε!
Και δεν πρόκειται ν' απαντήσω ξανά ούτε σ' εσένα ούτε στο δελφίνι μόνο το ψωμοτύρι μου θα τρώω οπότε μην μου απευθύνεστε τζάμπα εκτός κι αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε...
Kαλε , πως κανεις ετσι ? ιδιοτροπεψες .........
ντροπη σας να κανετε εναν ανθρωπο ( το κυκνάκι) να αναστατωνεται και μην εχει ψυχικη ηρεμια με τις φασαρίες σας, τουλαχιστον σεβαστείτε οτι υπαρχει ενα προβλημα γενικα και μην διογκωνετε το προβλημα!!!! κωλοφόρουμ