Quote:
Originally posted by BARB3
καλημερα κι απο εμενα.
mtsek νομιζω οτι δεν πειραζει καθολου για τα 3 τυροπιτακια αρκει να τηρησεις την νηστεια.
Bad μου εγω τα διαβασα ολα. το πρωτο ηταν πολυ πιο ενδιαφερον. το δευτερο κατα εμενα αναφερεται μαλλον σε λεπτομερειες. εσυ τηρεις αυτα που λεει για υδατανθρακες κλπ? μου φαινεται πολυ ψυχοφθορο να μετρας συνεχεια. εγω τουλαχιστον που προσπαθω να ειμαι σε μονιμη διαιτα και εχω κλεισει σχεδον 2 χρονια προσπαθειας (φανταζομαι οτι θα τα ειχα βαλει ξανα ολα τα κιλα μου αν δεν προσπαθουσα συνεχεια) δεν μπορω πλεον να μετραω και το καθε τι. τελος παντων. ο καθενας κανει την προσπαθεια του οπως νομιζει. το θεμα ειναι αν βοηθιομαστε η μια με την αλλη και αυτο εγω το βρισκω εδω και γιαυτο μενω.
οπ, αρχισα τη φιλοσοφικη σκεψη ακαι εχω και τρελη δουλεια σημερα.
τι εφαγα τελικα χθες:
αντι των
13:00 200γρ cottage light (170 θερμιδες) και ενα κομματακι πιττα της πεθερας αντε 230 θερμιδες το πολυ,
16:00 σαλατα με διαφορα λαχανικα, ελαχιστο λαδι (200 θερμιδες),
18:00 σαλατα παρομοια και λιγη ομελετα (ας πουμε συνολο 400-500 θερμιδες)
20:50 γεμιστα ή γιουβαρλακια που θα ετοιμαζω για αυριο (ας πουμε 400 το πολυ ακομη)
παω να δω ποσα γεμιστα ειναι οι 400 θερμιδες!!!
τελικα
13:00 200γρ cottage light (170 θερμιδες) και ενα κομματακι πιττα της πεθερας αντε 230 θερμιδες το πολυ,
16:00 σαλατα με διαφορα λαχανικα, ελαχιστο λαδι (200 θερμιδες),
19:00 σαλατα παρομοια και ομελετα (ας πουμε συνολο 500 θερμιδες)
απο 19:00 μεχρι 21:00γιουβαρλακια ισα που δοκιμασα, 1 σοκολατιτσα υγειας 25 γραμμαρια, 116 θερμιδες εγραφε, 1 μπανανα, 1 πιατο σπανακι αυγολεμονο (υπολογιζω το πολυ 500 θερμιδες)
συνολο 1600 θερμιδες χοντρικα, μιση ωρα ελλειπτικο, μιση ωρα διαδρομο. Πιστευω οτι τα πηγα καλα
τι λετε?