ειχες επιπλοκες δηλαδή?
Printable View
ειχες επιπλοκες δηλαδή?
ria μου αυτή είναι η δική μου εμπειρία από το prevent...Quote:
Originally posted by aggeloydaki
εβίτα καλησπέρα και καλώς ήρθες,εύχομαι να κάνεις καλή αρχή και να έχεις καλά αποτελέσματα.
Σχετικά με το prevent,πριν μερικά χρόνια μου το έδωσε μία πολύ γνωστή γιατρός στην πόλη μου,η οποία εκτός από παθολόγος εκτελούσε και χρέη διαιτολόγου,κόσμος και κοσμάκης την επισκεπτόταν και από όσο κατάλαβα σε όλους μας το prevent πάσαρε,εγώ με αυτή την χαζοσκόνη αφενός έχανα πολύυυυυυυυυυυυυυ αργά έως βασανιστικά,όποτε τύχαινε και έκανα κάποια μικρή παρατυπία η ζυγαριά δεν ξεκουνιόταν με τίποτα μέσα σε ένα χρόνο σχεδόν έχασα 12 κιλά (σαχλαμάρες δηλαδή....)από ένα σημείο και μετά είναι απίστευτα κουραστικό να πίνεις 2 φορές την ημέρα γάλα με σκόνη αντί για φαγητό.... εκτός αυτού η συμβουλή της γιατρού κάθε φορά που πήγαινα ήταν να πίνω όλο και περισσότερο νερό και μία ωραία καλοκαιρινή πρωία πάω να φορέσω τα παπουτσάκια μου και ηταν αδύνατον.Είχα φτάσει σε σημείο να πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και ήρθα και πρήστηκα ωσάν μπαλόνι,τα νεφρά μου τα "έπαιξαν"¨και ήταν αδύνατον να διαχειριστούν τόσο μεγάλο όγκο νερού,σημειωτέον το νερό το έπινα όχι γιατί δίψαγα αλλά γιατί "έπρεπε" ! Φυσικά αυτή ήταν και η τελευταία ημέρα που το ήπια και με όσα ξέρω σήμερα απορώ πως το έπινα,και τι χαζομάρα ήταν.σχετικά με την δική μου απώλεια σου είπα πενιχρή και μετά φυσικά ξαναπήρα αργά και σταθερά όλα τα κιλά πίσω,η ξαδέλφη μου που επίσης πήγαινε στην ίδια γιατρό έχασε 18 κιλά τα οποία αμέσως μόλις σταμάτησε τα πήρε όλα πίσω.Σου εύχομαι εσύ να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά συμβουλή μου θα ήταν να ακολουθήσεις κάποια ισσοροπημένη διατροφή και να μην πίνεις αυτά τα σκευάσματα :)
aggeloudaki μου σε ευχαριστώ πολύ για τη σημαντική αυτη πληροφορία... συμφωνω πως είναι χαζομάρα να πινεις σκόνες για να χάσεις βάρος κ φυσικά τόσο πολύ νερο ετσι γιατί ''πρεπει''. Θα σημειωσω λοιπον αυτα που σκοπευω να κάνω σε αντιδιαστολη των οσων σου συνεβησαν οτι,
1. Δεν προκειται να πίνω τόσο νερο (πχ 4 λιτρα την ημέρα) 2 λιτρα κ πολυ είναι
2. Δεν προκειται να συνεχίσω πανω απο μήνα εαν δεν δω απώλεια
3. Γενικά θα το προσπαθησω ακόμη κι αν εχω ραγδαία απώλεια, να συνεχίσω τα δυο ροφήματα μόνο για 6 εβδομάδες και μετά με basic ενα ρόφημα την ημερα εως max συνολικά 3 μήνες....... μεχρι να μπω σε προγραμμα υγιεινης διατροφης στο οποίο εχω πάρει απόφαση οτι θα πρεπει να ακολουθω μια ζωη.
Θεωρω λοιπον οτι η μακροχρονια χρηση του σε συνδιασμό με υπερβολικη κατανάλωση νερού με ατασθαλίες και μετα μια διατροφή πλούσια σε λιπαρα.... ε δεν εχει κ νοημα ουτε φυσικα το επιθυμητο αποτέλεσμα. Αυτός γιατρος πραγμα πολλα φαουλ εκανε... ευτυχως που δεν επαθες κ τιποτε χειρότερο
καλησπέρα!
2η μέρα σταρ κ ανυπομονω να ερθει η 4η γιατι εχω λυσσαξει στη πείνα λέμεεεεεε
βεβαια εχθές έκανα κ μια λαλακια γιατι κοιμηθηκα στην προσπάθεια μου να ξεχάσω τη πεινα μου κ δεν ήπια το βραδυνο ρόφημα... οπότε σήμερα ζαλιζόμουν από τη πεινα.
σημερα λοιπόν το πρόγραμμα εχει ως εξής:
π. ροφημα πριβεντ σταρτ
μ. κοτοπουλο βραστο με μπρόκολο κ μια φέτα ψωμί
β. ροφημα πριβεντ σταρτ
αυτο το σταδιο ειναι σταδιο αποτοξίνωσης βασικα κ οτι χανω τώρα είναι υγρα....
από το Σάββατο αρχιζει η λιπόλυση........
ξερω, ειναι ακραιο αυτο που κάνω αλλά...
προτιμώ να κανω αυτη τη λαλακια 2-3 μήνες και να αλλάξω τροπο διατροφής για μια ζωη, παρα να εχω αλλα προβλήματα υγειας στο μέλλον και να χρειαζεται να παιρνω φάρμακα για μια ζωη....
(τα λέω , να τα ακουσω εγω μπας και βάλω μυαλο.... γιατι δεν μου ειναι κ ευκολο αυτο που κάνω)
φιλιά!
Πολυ φοβαμαι ,χωρις να θελω να απογοητευσω τις κοπελες που παιρνουν το συγκεκριμενο σκευασμα ,οτι και να τα χασουν αυτα τα κιλα ,αντικαθιστωντας τα γευματα με αυτα τα ροφηματα ,οταν θα τελειωσει ολο αυτο ,οτι πολυ πιθανον να παρετε πισω τα κιλα.Ισως επηρεασετε αρνητικα και το μεταβολισμο σας.
Μια σωστη διατροφη χωρις πολλα λιπαρα και πολλους υδατανθρακες νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο.Μην βιαζεστε να τα χασετε ,οσο πιο γρηγορα τα χασετε ,τοσο γρηγορα θα τα ξαναπαρετε.Αν αλλαξετε τροπο διατροφης ,σιγα σιγα θα απαλλαχτειτε απο τα εξτρα κιλα ,αρκει να εχετε επιμονη και να το κανετε τροπο ζωης.
μα αυτο το προγραμμα αυτο το σκοπο εχει... η υιοθετηση σωστης διατροφικης συμπεριφορας....
οι γιατροι που σεβονται τον ορκο που εχουν δωσει δε τα συνιστούν για γρηγορη απωλεια βαρους χωρις να ακολουθησει ο υπερβαρος ολα τα σταδια... οι σκονες κρατανε λιγο... η σωστη διατροφη για πάντα... αν το βαλεις σκοπο....
εγω δε θελω να χασω βάρος για να εχω περιθωριο να τρωω παχυντικες τροφες χωρις τυψεις....
θελω να μην αποκτήσω διαβητη...
να μην κάνω καρδιοπάθειες...
να προλάβω εναν καρκινο ή ενα εγκεφαλικό στο μέλλον...
το οποίο μέλλον μπορεί να είναι κ αυριο το πρωι...
πως μπορεις να υιοθετησεις μια σωστη διατροφικη συμπεριφορα αν τρεφεσαι με υποκαταστατα γευματων?:no:
Το συστημα αυτο εχει σκονες μονο για λιγο διαστημα πρωι βραδυ... με αυτο το τροπο
-επιτυγχανεται η αποφυγη υπερφαγικών
(εγω τουλάχιστον τρεμω να σκεφτω να φαω κάτι... οχι να απλωσω κ χερακι)
-χανεις βαρος κ ανεβαινει το ηθικό σου
και σε 6 εβδομαδες πινεις μόνο το βραδυ σκόνη και σταδιακα κοβεις κ το βραδυνο...
η διατροφη δε που σου εχει για μεσημεριανο κ πρωινο εχει απιστευτα υγιεινες συνταγες... νοστιμες που δε βαριεσαι και δεν εχεις την αισθηση οτι τρως συνεχεια το ιδιο πραγμα...(πχ κοτοπουλο μαρουλι-μπιφτεκι ντοματα που εχουν αλλες διαιτες πρωτεϊνικες)
ολα τα πραγματα εχουν καλο κ ασχημο τροπο να τα κανεις με ανάλογο αποτελεσμα...
εχω ενα κακο γμτ τελικα... οταν κατι με εχει πεισει... με πορωνει... συγνωμη για τον ενθουσιασμο αλλα κι αυτο στοιχειο του χαρακτηρα μου είναι... δεν το ελεγχω πολλες φορες :)
ελπιζω παντως να μου βγει σε καλο αυτη η προσπάθεια
aggeloydaki... σου είχε πει να βάζεις μόνο υποκατάστατο αλατιου ?Quote:
ria μου αυτή είναι η δική μου εμπειρία από το prevent...Quote:
εβίτα καλησπέρα και καλώς ήρθες,εύχομαι να κάνεις καλή αρχή και να έχεις καλά αποτελέσματα.
Σχετικά με το prevent,πριν μερικά χρόνια μου το έδωσε μία πολύ γνωστή γιατρός στην πόλη μου,η οποία εκτός από παθολόγος εκτελούσε και χρέη διαιτολόγου,κόσμος και κοσμάκης την επισκεπτόταν και από όσο κατάλαβα σε όλους μας το prevent πάσαρε,εγώ με αυτή την χαζοσκόνη αφενός έχανα πολύυυυυυυυυυυυυυ αργά έως βασανιστικά,όποτε τύχαινε και έκανα κάποια μικρή παρατυπία η ζυγαριά δεν ξεκουνιόταν με τίποτα μέσα σε ένα χρόνο σχεδόν έχασα 12 κιλά (σαχλαμάρες δηλαδή....)από ένα σημείο και μετά είναι απίστευτα κουραστικό να πίνεις 2 φορές την ημέρα γάλα με σκόνη αντί για φαγητό.... εκτός αυτού η συμβουλή της γιατρού κάθε φορά που πήγαινα ήταν να πίνω όλο και περισσότερο νερό και μία ωραία καλοκαιρινή πρωία πάω να φορέσω τα παπουτσάκια μου και ηταν αδύνατον.Είχα φτάσει σε σημείο να πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και ήρθα και πρήστηκα ωσάν μπαλόνι,τα νεφρά μου τα "έπαιξαν"¨και ήταν αδύνατον να διαχειριστούν τόσο μεγάλο όγκο νερού,σημειωτέον το νερό το έπινα όχι γιατί δίψαγα αλλά γιατί "έπρεπε" ! Φυσικά αυτή ήταν και η τελευταία ημέρα που το ήπια και με όσα ξέρω σήμερα απορώ πως το έπινα,και τι χαζομάρα ήταν.σχετικά με την δική μου απώλεια σου είπα πενιχρή και μετά φυσικά ξαναπήρα αργά και σταθερά όλα τα κιλά πίσω,η ξαδέλφη μου που επίσης πήγαινε στην ίδια γιατρό έχασε 18 κιλά τα οποία αμέσως μόλις σταμάτησε τα πήρε όλα πίσω.Σου εύχομαι εσύ να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά συμβουλή μου θα ήταν να ακολουθήσεις κάποια ισσοροπημένη διατροφή και να μην πίνεις αυτά τα σκευάσματα :)
γιατι εννοειται πως αν βαζεις κανονικο αλάτι ή τρως τροφες συσκευασμενες με πολυ νατριο κ πινεις κ 4 λιτρα νερο.... μαλλον θα εχεις αυτες τις συνεπειες
καλημέρα!
σήμερα είμαι πολυ καλυτερα απο ζαλαδες κ πείνα.
συνεχίζω 3η μέρα
π. ροφημα σταρτ
μ. μοσχάρι με μανέστρα κ σαλατα μαρούλι+ντομάτα
β. ρόφημα σταρτ
*αλάτι χρησιμοποιώ υποκατάστατο
** στα ροφήματα ενδιάμεσα γλυκαντικο χωρις θερμίδες
Ρία μου καλημέρα,όχι δεν μου είχε πει να χρησιμοποιώ υποκατάστατο αλατιού!Και μιλαμε για μία από τις πιο γνωστές ιατρούς της Πάτρας:thumbdown: και οι ασθενείς να κάνουν ουρά έξω από το ιατρείο της για να κάνουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα
καλημέρα aggeloydaki γλυκο!
εμ... εγω ειμαι πορωμενη με το συστημα διατροφης prevent
κ αυτη ηταν με το ευκολο κερδος του συστηματος.
ε κανεις δεν ειναι τελειος! :love:
περασμενα ξεχασμένα! βλεπεις τωρα με τα ιδια σου τα ματια, οτι οταν κανεις μια μεθοδευμενη κ καλα υποστηριζόμενη προσπάθεια το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητό (ζηλευω τη μεσουλα σουυυυυυ :wink1: )
καλή συνεχεια στη προσπάθεια σου
και ευχαριστώ πολυ για το μοιρασμα της εμπειριας σου
φιλια
καλημέρα!!!!!!!!!!!!
4η κ τελευταια μέρα αποτοξίνωσης! επιτελους!!!!
μεχρι τώρα απώλεια 3κιλών φυσικα ολα υγρα φανταζομαι
σήμερα
π. ροφημα σταρτ
μ. 4 καλαμάκια κοτόπουλο+ μαρουλι σαλατα+ 1 φέτα ψωμί
β. ροφημα σταρτ
Ria τι κανεις συνεχιζεις? Πειραζει αν καποιος ξεκινησει με το basic και οχι με το start?Γιατρος σου ειπε να το παρεις?Ποσο διαστημα τα παιρνεις?