:lol: GRANITA ΘΕΑΑΑΑ! :lol: Λιωνω λεμε!
Οσο αφορα το θεμα μας.Και στο παρελθον που υπηρξαν καυγαδες και ο Νικος D. πηρε θεση και εκανε warnings μονο σε περιπτωσεις βωμολοχιας και διαφημισης.Δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι με το να βαλουμε mods,αν και συμφωνω μαζι σου ria σε αυτο,αν ειναι να μπουν να μπουν αντρες που ειναι ενεργα μελη στο φορουμ (πχ fae prits,filiparas και οποιος αλλος υπαρχει δε μπορω να θυμηθω αλλον αυτη τη στιγμη). Επιμενω παντως και ειμαι απολυτη σε αυτο,τα φορουμ παντου ετσι ειναι.Γραφτειτε και πουθενα αλλου και σε ξενα φορουμ ας πουμε να μη λεμε μονο για τα Ελληνικα.Καθειστε λιγο καιρο να δειτε.Και trolling υπαρχει και attention-whoring (ετσι το λενε στα ξενα φορουμ τουλαχιστον δεν ειναι δικη μου εκφραση) και πολλαπλοι λογαριασμοι και καυγαδες και τσακωμοι και και και....και ολα αυτα με ενεργοτατους moderators.Αν ειναι καποιος να κανει κατι στο φορουμ θα το κανει.Και να σας πω και κατι.Απο το να γινονται ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια μεσω u2u προτιμω εδω περα μεσα στα τοπικς που ειναι και μπροστα σε ολους.Αν υπηρχε αυτη η "αστυνομευση" πιστευω τα πραγματα θα πηγαιναν πιο υπογειως.Τωρα τουλαχιστον ο καθενας βλεπει με ποιον εχει να κανει και διαλεγει με ποιον θελει να μιλαει ή οχι.Βεβαια ολα αυτα ειναι δικη μου αποψη.Και φυσικα δεν ειναι οτι θα με χαλασει αν βαλει ο Νικος D moderators τελικα,ισα ισα.Για μενα δε θα αλλαξει τιποτα.Οπως εγραφα θα συνεχισω να γραφω.