Ευχαριστω. Νιωθω μονη μου και προσπαθω να βοηθηθω με οποιον τροπο μπορω. Με συζητησεις, με ψυχοθεραπεια, ακομα και εδω περα. Εε δεν μπορω να βλεπω αυτες τις αηδιες ρε παιδια. Και εκτος απο αυτο δεν ωφελουν και κανεναν
Printable View
Επισης εχω μεγαλωσει σε χωριο οποτε οι περισσοτεροι που μεγαλωσαμε μαζι εχουν περιεργες αποψεις (σεξιστικες, ομοφοβικες κλπ). Δηλαδη νιωθω οτι βρισκω εμποδια σε ολα τα ατομα απο το παρελθον. Και νεα ατομα δεν ξερω πως να βρω γιατι δυσκολευομαι να προσεγγισω κοσμο και γιατι ολοι εχουν ηδη 100 παρεες η 1-2 ατομα που ειναι πιο κοντα τους και δεν θελουν αλλους
ναι, ειναι πολυ λογικο.
ουτε ολοι, ουτε σχεδον ολοι. πολλες, ισως οι περισσοτερες φιλιες ειτε χαλανε , ειτε αραιωνουν απο το σχολειο στην ενηλικη ζωη, γιατι οι ανθρωποι αλλαζουν σε αυτες τις ηλικιες. αποκτουν αποψεις και συνηθειες σε περισσοτερα θεματα απο το σε ποιο παρτυ θα παμε, τι θα παιξουμε κλπ. και ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ πλεον μεταξυ τους οι περισσοτεροι και οχι οι λιγοτεροι.
ακολουθουν αλλη πορεια ζωης. πχ, αλλο να σπουδασεις στα 20 και αλλο να παντρευτεις στα 20. τι κοινα να εχουν πλεον ενα ατομο που ασχολειται με σπουδες και καριερα, με ενα ατομο που αποφασισε να ασχοληθει με παιδια και σπιτι. ναι, μπορει και να κρατησει η φιλια τους, αλλα πιθανοτερο το να απομακρυνθουν.
ο τροπος ζωης μας ειναι ενα βασικο συνδετικο με τους φιλους... μικροι πηγαιναμε ολοι το πρωι σχολειο, ολοι το απογευμα διαβαζαμε (η και οχι), φροντιστηριο, μελετουσαμε ακριβως τα ιδια πραγματα, οχι μονο στο ιδιο σχολειο, αλλα σε ολη την χωρα! παιζαμε, πηγαιναμε καμια βολτα, αυτα... η ενηλικη ζωη εχει πολυ περισσοτερες επιλογες, εχει πολλες και διαφορετικες σπουδες, εχει πολλες γνωριμιες, εχει ΔΟΥΛΕΙΑ, εχει ιδεολογικα θεματα που θα ασχοληθεις, υπαρχουν πολλα που μπορει να σε απομακρυνουν απο παλιες παρεες.
εν κατακλειδι, πιο πιθανο ειναι μεγαλωνοντας να βρεθουν πραγματα που σε χωριζουν, παρα πραγματα που σε ενωνουν με τους παιδικους φιλους και πιο πιθανο αν κρατησειι η φιλια να ειναι για καθαρα συναισθηματικους λογους , παρα απο αληθινο ταιριασμα...
δεν θελω να σε πικρανω, αλλα και στην πολη, οι περισσοτεροι τετοιες αποψεις εχουν...
αυτο που συμβαινει, ειναι οτι τα παιδια, δεν φαινεται τι αποψεις εχουν γι αυτα τα θεματα. αυτο θα φανει μετα τα 18- 20 συνηθως.
απλα, εσυ αυτα αντι για δεδομενα, τα βλεπεις σαν ανατροπες και εμποδια... βεβαια, το καλο με τις πολεις, ειναι οτι εχουν πολυ περισσοτερα ατομα, ωστε βρισκεις πιο ευκολα και καποιους να ταιριαξεις..
δεν εχουν ΟΛΟΙ 100 ατομα κοντα τους και φιλους. ΕΣΥ εισαι αρνητικη και ασχολεισαι με συγκρισεις, αντι να δεις τι πραγματικα θελεις...
πρεπει να το διορθωσεις αυτο... δεν θα σε νταντευει κανεις. μονη σου πρεπει να το φιαξεις..
Χαχα εγω ειμαι καινουρια οποτε δεν ηξερα και μου φανηκε περιεργο τωρα. Αλλα οτι θεμα και να υπαρχει, σε αυτο το φορουμ ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο ρε παιδια. Μη το ξεχνατε! Μπορει να μη βοηθησει καποιες φορες καποιες αλλες ομως μπορει να αποδειχθει σωτηριο
Ναι με τους περισσοτερους. 1-2 ατομα βλεπω ολοι οτι κρατανε. Αυτο θα ηθελα και εγω. Για να νιωθω μια ασφαλεια. Τα τελευταια ατομα που μου εδωσαν ασφαλεια ηταν αυτα που με εμαθαν τελικα οτι δεν υπαρχει. Η αλλη βλακεια ειναι οτι ενω ηξερα οτι κανω λαθος επιλογες και με στενοχωρουσε αυτο, δεν ξεκοβα γιατι δεν ηθελα να ειμαι μονη μου. Και η εξελιξη αυτων των ατομων τωρα ειναι αστα να πανε. Νιωθω οτι επρεπε να παω σε ενα συγκεκριμενο σχολειο που ηταν ολοι δεμενοι μεταξυ τους (απο οτι φαινεται) η να μενω σε ενα μερος που ειναι ολοι δεμενοι (πχ στο χωριο του αγοριου μου ετσι ειναι). Στα μερη που ημουν εγω υπηρχαν πολλες κλικες η ολοι ειχαν φιλους απο αλλου. Θα μου πειτε τωρα οτι απλα ψαχνω δικαιολογιες αλλα πραγματικα δεν μπορω να δικαιολογησω αλλιως την τοση ατυχια σε αυτο το κομματι. Επισης με ολες αυτες τις δουλειες πως σκατα κανεις φιλιες στην ενηλικη ζωη; Και πως δενεσαι σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα;
Επισης βλεπω φιλους που εξελισσονται μαζι. Πχ στα 15 θα συζητησουμε για γκομενικα στα 20 θα συζητησουμε για καριερα. Αλλα οντως εξελισσονται. Τα ατομα που εκανα εγω παρεα πιο παλια βλεπω οτι οχι μονο δεν εξελισσονται αλλα καποιοι παιρνουν και την κατω βολτα
Εδω που μενω (και στην πολη και στα χωρια γυρω γυρω) οι περισσοτεροι μενουν ολη τους τη ζωη και βλεπουν συνεχως τα ιδια ατομα. Αλλα φαινονται πολυ δεμενοι. Με αυτους που ταιριαζουν παντα οχι με ολους καταλαβατε. Οποτε ολες οι φιλιες κρατανε χρονια. Εγω δεν μπορεσα να κρατησω κατι τετοιο. Και αυτο που με στενοχωρει ειναι οτι εδω φταιω πιο πολυ εγω παρα οι αλλοι. Και λιιιγο η τυχη μου που με πεταει παντα στα λαθος ατομα. Αλλα πιο πολυ εγω.
Στις πολεις ειναι λιγοτεροι με τετοιες αποψεις. Επισης εχω παρατηρησει ατομα που εχουν οκ αποψεις αλλα τα κανουν σκατα στις σχεσεις τους γιατι κοιτανε μονο τον εαυτο τους και δεν τους νοιαζει τιποτα. Ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι καλο. Πρεπει και να εχεις νορμαλ αποψεις και να συμπεριφερεσαι σωστα στα ατομα που εχεις διπλα σου. Αλλιως μην τα φερνεις διπλα σου ρε φιλε. Οταν λεω οτι ολοι εχουν 100 παρεες δεν εννοουσα οτι ειναι ολοι κολλητοι. Το λεω γιατι τουλαχιστον εχουν κοσμο γυρω τους. Εγω δεν εχω ουτε για να βγω πλεον. Καθομαι παρα πολυ στο σπιτι και δεν ζω την ηλικια μου
Είμαι από χωριό και αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν έχει να κάνει αν είσαι από πόλη ή από χωριό. Για να μπορέσεις να ταιριάξεις με κάποιον πρέπει πρώτα να αποδεχτείς τον εαυτό σου αλλιώς πάντα θα βρίσκεις κάτι να σε ενοχλεί στον άλλον. Δεν μπορούμε να βρούμε ανθρώπους που να ταιριάζουμε σε όλα απόλυτα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.
Ε αν δουλέψεις περισσότερο με την ψυχολόγο, θα ανέβει και η αυτοπεποίθηση σου και θα μπορείς να κάνεις κίνηση προς τον άλλον ή θα αφήνεις χώρο για να σε πλησιασει αυτός. Δεν έχω κρατήσει φίλους από το σχολείο αλλά δεν το θεωρώ αποτυχία. Μεγαλώνουμε, αλλάζουμε και αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Ούτε σκέφτομαι πως δεν ήταν αληθινοί. Ε αν τους ρωτήσεις, πιθανόν να σου πουν την ιστορία από άλλη οπτική. Οπότε δεν βοηθάει το να σκαλίζεις το παρελθόν, αντιθέτως, σε ρίχνει ακόμη περισσοτερο.
Idkwhattosaytho με το ωραίο nickname :) Μη σκας.. Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν για μια ζωή. Γίνεται αυτό για διάφορους λόγους, είτε λόγω των συνθηκών, είτε από επιλογή, της μιας ή της άλλης πλευράς. Καμιά φορά είναι κι ένα καλό ξεκαθάρισμα αυτό. Κι εγώ με βρίσκεις αυτή τη στιγμή κάπως απομονωμένο από φίλους και είμαι και πολυ μεγαλύτερος σου. Ε, προσπαθώ κι εγώ τώρα να κάνω νέους φίλους αφού οι παλιοί «σάλπαραν» για αλλού… Φίλους μπορεί να κανεις παντού, φίλους μπορεί να βρεις κι από εδώ μέσα αλλά εδώ μέσα έχει και αρκετά προβλήματα όπως είδες, άρα θα προσεχεις… Εύχομαι να βρεθούν στο δρόμο σου άτομα που να ταιριάξετε και να μπορούν να σε καταλάβουν. Πάντως το να αναζητάς τους φίλους, να νιώθεις την ανάγκη να έχεις φίλους, μόνο υγεία είναι, να το ξέρεις αυτό…
Πάρε κι ένα τραγουδάκι έτσι για να έχεις.. :)
https://m.youtube.com/watch?v=QXdbip...69z4TOsQ%3D%3D
ε. καλα.. δεν αρκουν οι σωστες αποψεις για να μην τα κανεις σκατα στην ζωη σου... ουτε συμβαινει ΜΟΝΟ οταν κοιτας την παρτη σου.
χρειαζονται κι αλλα προσοντα και λιγη τυχη... αλλο θεμα αυτο...
ας το παρουμε αναποδα. ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. το ειπαμε, αλλα δεν το κανεις. επικεντρωσου στο τι θελεις, τι μπορεις και τι θα κανεις ΕΣΥ σ αυτην την συντομη ζωη...
Που σε ρε φεμινοαναρχα . Εντ μεταξύ έχετε βγει όλες οι αναρχοαριστεροφεμιν με τα κινητά στα λύκεια και πλακωνετε αθώα κοριτσάκια που είναι κούκλες και καλες μαθήτριες .Καθημερινό ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ κ ανθρωποφαγία σε ωραίες γυναίκες στο όνομα του αναρχοφεμινισμου στα σοσιαλ μίντια . Είσαστε οι χειρότερες φασιστριες , μαζί με τους χαχαχουκες αναρχομπαλους . Ζείτε την πλάνη σας και σας τριγκαρει οτιδήποτε το λογικό , όμορφο , καλαίσθητο , δημιουργικό . Δεν θα σας περάσει . Θα σας έχουμε στην άρνηση κ στο περιθώριο γιατι αυτό σας αξίζει .ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν real γυναίκες και σας έχουν απομόνωσει πρώτα πρώτα αυτές . Και καλά κάνουν και προσέχουν τον εαυτό τους , καλωπιζονται και φυσικά έχουν αποποινικοποιησει το σεξ . Ευχαριστιουνται τον έρωτα με πολλαπλούς οργασμους , οι οποίοι είναι βασικότατοι στην ευεξία και το τσιτωμα στο προσωπάκι και την ψυχική ανάταση .
Ωωωωω τσεγκεβαρα , ουουιυαχαχαχαχα....γλέντι μεγάλο
Η καλύτερη πσυχοντεραπεια είναι το καλό σεξ , ρυθμίζει ορμόνες ,ανοίγει τα τσάκρα
Ωωωωωωωω τσεγκεβαρα...ουουιυαχαχαχα� �α , πονάω από τα γέλια