αχαααααααα!! ναι ρε πστμ!! μαγνήτη έχω και όχι τιποτε άλλο, μου τα λένε και δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου όπως θα ήθελα γιατί δεν είναι κολλητές μου να τα ακούσουν όπως χρειάζεται.
Printable View
΄Μπορεί η κοπέλα να μην έχει άλλες επιλογές, να τις ψάχνει κιόλας επειδή είναι κολλημένη σε αυτόν και αναγκαστικά να φαίνεται χαζή. Οκ αυτή είναι χαζή. Ο άλλος γιατί όμως το εκμεταλλεύεται αυτό; Δεν είναι άνθρωπος αυτός; Θα ήθελε να κάνουν το ίδιο στην κόρη του άραγε;
ΛΟΛ δεν αντεξα να μη δωσω θετικη ανατροφ. σ'αυτο το ποστ με τα 6 χρονια σχεση... ελεος.. ε δε μπορεις να βασιζεσαι μονο στην καλη θεληση του αλλου blue.
Γιατι η συγκεκριμενη κοπελα ας πουμε για να μενει σε τετοια σχεση σημαινει οτι καλυπτεται απο αυτα που της δινει αυτη η σχεση και αυτο ειναι το περιεργο. Αλλα τα δικα σου παραδειγματα για τον ενα και τους δυο μηνες και αλλο αυτο.
Μπλου η Θεοφανια θελει να πει οτι αππλα πρεπει να αποφευγουμε τετοιους αντρες πριν ειναι αργα.Δεν μπορει θα υπαρχουν και καλοι ,σε αυτους πρεπει να στραφουμε.
κατσε ρε συ μπλου....πως θα ισιωσεις τον μλκα?
Ποια είσαι εσύ ή εγώ που θα φτιάξουμε τον άλλο, ή θα τον φέρουμε στα μέτρα μας? Ξέρεις, αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο λάθος σου. Τους ανθρώπους δεν τους φτιάχνουμε, μας ταιριάζουν ή δεν μας ταιριάζουν, είναι αυτή η γμημενη η χημεία που πρέπει να έχουμε με τον άλλο για να τον ερωτευτούμε και να πετάξουμε μαζί του. Δεν κολλάμε φτερά στη σχέση, ή τα βγάζει από μόνη της ή δεν θα τα βγάλει ποτέ.
Θεοφανια μαγαπας καθολου?
Μαλλον δικο μας ειναι το θεμα εχει δικιο η Θεοφ.Ρε δεν βρηζω ποτε στην ριαλ λαιφ εδω μονο.Σαιτ ψυχολογιας δεν ειναι?Πρεπει να εκφραζομαστε ελευθερα να τα βγαζουμε απο μεσα μας .λολολολ λολ λολ