εφήμερες σχέσεις - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 50 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 739
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολα τα παραδειγματα με τις βλαμμενες, εσυ τα εχεις? :Ρ
    αχαααααααα!! ναι ρε πστμ!! μαγνήτη έχω και όχι τιποτε άλλο, μου τα λένε και δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου όπως θα ήθελα γιατί δεν είναι κολλητές μου να τα ακούσουν όπως χρειάζεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εχω παραδειγμα μιας αλλης που έχει εξι χρονια "σχεση", τον βλεπει καθε δυο εβδομάδες σπίτι της μεσημερι μόνο για σεξ, δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές μαζί, δεν βρίσκονται ποτέ βράδυ, δεν σηκώνει ποτέ το κιν του μετά τις εξι το απόγευμα και πρόσφατα του έκανε κουβέντα για γαμο.
    Ξέρεις τι της απάντησε? "Αφού προς τα κει πάει έτσι και αλλιώς μωρό μου".
    Η κοπελα νομίζει πως παντρεύεται και όχι σπίτι του δεν έχει πάει, ούτε που είναι δεν ξέρει.
    ΄Μπορεί η κοπέλα να μην έχει άλλες επιλογές, να τις ψάχνει κιόλας επειδή είναι κολλημένη σε αυτόν και αναγκαστικά να φαίνεται χαζή. Οκ αυτή είναι χαζή. Ο άλλος γιατί όμως το εκμεταλλεύεται αυτό; Δεν είναι άνθρωπος αυτός; Θα ήθελε να κάνουν το ίδιο στην κόρη του άραγε;

Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    ΄Μπορεί η κοπέλα να μην έχει άλλες επιλογές, να τις ψάχνει κιόλας επειδή είναι κολλημένη σε αυτόν και αναγκαστικά να φαίνεται χαζή. Οκ αυτή είναι χαζή. Ο άλλος γιατί όμως το εκμεταλλεύεται αυτό; Δεν είναι άνθρωπος αυτός; Θα ήθελε να κάνουν το ίδιο στην κόρη του άραγε;
    εδώ και δέκα ποστ προσπαθώ να πω το εξής απλό: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΛΚΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!

Senior Member
    ΛΟΛ δεν αντεξα να μη δωσω θετικη ανατροφ. σ'αυτο το ποστ με τα 6 χρονια σχεση... ελεος.. ε δε μπορεις να βασιζεσαι μονο στην καλη θεληση του αλλου blue.
    Γιατι η συγκεκριμενη κοπελα ας πουμε για να μενει σε τετοια σχεση σημαινει οτι καλυπτεται απο αυτα που της δινει αυτη η σχεση και αυτο ειναι το περιεργο. Αλλα τα δικα σου παραδειγματα για τον ενα και τους δυο μηνες και αλλο αυτο.

Senior Member
    εδώ και δέκα ποστ προσπαθώ να πω το εξής απλό: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΛΚΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
    Αν ξεκινάμε με αυτή τη λογική, ότι οι άντρες είναι όλοι μ@λ@κες μας κόβετε και η όρεξη για προσπάθεια να ισιώσουμε ένα μ@λ@κ@. Θα μου πεις τί να κάνουμε όταν αριθμητικά οι μ@λ@κες είναι περισσότεροι.

Banned

Μια θετικη ψηφο στην Θεοφανεια γιαυτο που εγραψες!!Εσυ μια χαρα τα λες καποιες αλλες ομως βρησκουν ασχημο τροπο να εκφραστουν.Για να μην πω αιδιαστικο τροπο.:P

Banned
    Μπλου η Θεοφανια θελει να πει οτι αππλα πρεπει να αποφευγουμε τετοιους αντρες πριν ειναι αργα.Δεν μπορει θα υπαρχουν και καλοι ,σε αυτους πρεπει να στραφουμε.

Αν ξεκινάμε με αυτή τη λογική, ότι οι άντρες είναι όλοι μ@λ@κες μας κόβετε και η όρεξη για προσπάθεια να ισιώσουμε ένα μ@λ@κ@. Θα μου πεις τί να κάνουμε όταν αριθμητικά οι μ@λ@κες είναι περισσότεροι.
    κατσε ρε συ μπλου....πως θα ισιωσεις τον μλκα?
    Ποια είσαι εσύ ή εγώ που θα φτιάξουμε τον άλλο, ή θα τον φέρουμε στα μέτρα μας? Ξέρεις, αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο λάθος σου. Τους ανθρώπους δεν τους φτιάχνουμε, μας ταιριάζουν ή δεν μας ταιριάζουν, είναι αυτή η γμημενη η χημεία που πρέπει να έχουμε με τον άλλο για να τον ερωτευτούμε και να πετάξουμε μαζί του. Δεν κολλάμε φτερά στη σχέση, ή τα βγάζει από μόνη της ή δεν θα τα βγάλει ποτέ.

Banned
    Θεοφανια μαγαπας καθολου?

Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Θεοφανια μαγαπας καθολου?
    σ αγαπαω οταν δεν βριζεις .., (ή μαλλον όταν βρίζεις χαριτωμένα, γιατί πάντα βριζεις :ρ)

Senior Member
    ........... Δεν κολλάμε φτερά στη σχέση, ή τα βγάζει από μόνη της ή δεν θα τα βγάλει ποτέ.
    πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι ειπε η ποιητρια!!!!!!!!!

Senior Member
    κατσε ρε συ μπλου....πως θα ισιωσεις τον μλκα?
    Ποια είσαι εσύ ή εγώ που θα φτιάξουμε τον άλλο, ή θα τον φέρουμε στα μέτρα μας? Ξέρεις, αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο λάθος σου. Τους ανθρώπους δεν τους φτιάχνουμε, μας ταιριάζουν ή δεν μας ταιριάζουν, είναι αυτή η γμημενη η χημεία που πρέπει να έχουμε με τον άλλο για να τον ερωτευτούμε και να πετάξουμε μαζί του. Δεν κολλάμε φτερά στη σχέση, ή τα βγάζει από μόνη της ή δεν θα τα βγάλει ποτέ.
    Θα μου πειτε ότι φταίω αλλά ναι εμένα οι δύο μεγάλύτεροι έρωτες ήταν τέτοιου είδους (μλκ).Μλκμαγνήτης.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι ειπε η ποιητρια!!!!!!!!!
    περνάμε και έρωτα κοπελιά αυτή την εποχή, έχουμε έμπνευση....:ρ

Θα μου πειτε ότι φταίω αλλά ναι εμένα οι δύο μεγάλύτεροι έρωτες ήταν τέτοιου είδους (μλκ).Μλκμαγνήτης.
    καταλαβαινεις βεβαια ότι το θέμα είναι δικό σου και όχι του μαλακα, έτσι?

Banned
    Μαλλον δικο μας ειναι το θεμα εχει δικιο η Θεοφ.Ρε δεν βρηζω ποτε στην ριαλ λαιφ εδω μονο.Σαιτ ψυχολογιας δεν ειναι?Πρεπει να εκφραζομαστε ελευθερα να τα βγαζουμε απο μεσα μας .λολολολ λολ λολ

Page 26 of 50 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast