Quote:
Originally posted by marimari
Γεια σας κοριτσακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!
Ειναι απιστευτο.Μπαινω μετα απο πολλες ημερες και διαβαζω να λεει η Δημητρα που ειμαι;;;
Φοβεροοοοο!!!!!!!!!
Διαβαζω σκεψεις καλες.
Ειμαι καλα, πλακωσε αποτομα πολύ δουλεια, αλλα πολυυυυυ...εχω αρχισει να τα παιζω,ειμαι ενα ματσο χαλια καθε μερα τετοια ωρα, οποτε μου ειναι αδυνατο να παρακολουθησω και την ροη εδωμεσα.Δουλευω οοολη την ημερα, καπου εκει αναμεσα ειναι και ολα τα υπολοιπα, σπιτι, παιδια κτλ...Ο υπνος ειναι ελαχιστος και κανω τον σταυρο μου να αντεξω.
Σας εχω ομως στο μυαλο μου και στελνω παντα την θετικη μου σκεψη για την κατηφορα σας.
Η δικη μου κατηφορα σταματησε (τουλαχιστον προσωρινα...) ειμαι εκει που με αφησατε στα 110 κιλα, και το πολύ θετικο ειναι οτι εξακολουθω να τρωω χωρις υπερφαγικα, δεν χανω αλλα δεν πειναω και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ...αυτο μαρεσει πολύ.Τρωω απολα ...σαν φυσιολογικος ανθρωπος και δεν παιρνω που σημαινει οτι το πραμα δουλευει ακομη.Γυμναστηριο ουτε απεξω -που χρονος- αλλα θεωρω οτι ειναι παροδικο αυτο το τρελοκομειο που περναω και αν μπουν τα πραγματα σε ταξη ολα θα λειτουργησουν και παλι ρολοι.
Μεχρι τοτε και αν δεν εχω χτυπησει καμια υπερκοποση που πολύ κοντα μου την νιωθω, σας φιλω, σας ευχομαι τα καλυτερα και θα τα ξαναπουμε.
Φιλακιααααααααααααα, χωρις ζαχαρη και αλευρι!!!!!!!!!!!!!
ωχ ωχ αυτά που θα έρθουν για μένα σύντομα. Αχ τί καλά που είναι τώρα, δουλεύω όποτε προλαβαίνω ή είναι ανάγκη...Δε πειράζει, δουλειά να υπάρχει! Γιατί κι αυτό πια παίζεται.