Μου είπαν ότι είστε καλά όλη η νεολαία αυτό ήθελα κ με βάλανε να κάνω και το δέχθηκα χωρίς να ξέρω κ πολλά
Printable View
Μου είπαν ότι είστε καλά όλη η νεολαία αυτό ήθελα κ με βάλανε να κάνω και το δέχθηκα χωρίς να ξέρω κ πολλά
Γιατί PM και όχι δημόσια ασουμε, τόσο δύσκολο είναι;.. Άσε που είναι και μπερδεγουει.
"Nothing is more worth than laughter. It is strength to laugh and to
abandon oneself, to be light. Tragedy is the most ridiculous thing."
Frida Kahlo
αυτή η μιζέρια βρε παιδάκιμο ούτε εγώ τη μπορώ. κι η Φρίντα δεν είχε περάσει και λίγα να πεις είναι μπόν βιβέζ. αλλά ακούει κανεις; αν δεν γίνεις κι εσύ μίζερος είσαι μαύρο πρόβατο, άνοιωθος. από την άλλη αν είσαι κυνικός είσαι άνοιωθος πάλι. η ζωή συνεχίζεται δε φτάσαμε τόσα χρόνια ανθρωπότητα για να μιζεριάζουμε και να καταρρακόνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου σαν τα ζώα.
Τώρα είστε έτοιμοι για πόλεμο
Καλά να πάθετε να πιστεύετε ότι σασ λένε
Εγώ είμαι στρατιώτης έχω πάει σε 2 πολέμους και δούλεψα 30 χρόνια κι έκανα 40 χρόνια γυμναστική
Αυτοι που θελουν να τα χουν καλα με ολους και οτι αρπαξουν.Καλη φαση.
Δε γαμιεστε, ολα μαζι δε γινονται
Πως γίνεται μια γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών να πληρώνει για τόσο αποτυχημένες διαφημίσεις...
Ως σενάριο ταινίας σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα είναι ενδιαφέρουσα να την δεις αλλά στο τέλος ίσα που βλέπεις το λογότυπο της εταιρείας.
Τώρα είδα για πρώτη φορά την καινούργια και νόμιζα πως θα είναι κάποια χριστουγεννιάτικη ταινία με δύο κορίτσια που οι γονείς τους δεν τα αφήνουν να παίξουν μαζί.
Εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω το εξής: Στολίζετε και εσείς δέντρο τελευταία στιγμή ή είστε τίποτα φυσιολογικοί;
Όλα είναι πιο καθαρά, πιο ζυγιασμένα. Έχω βρει ήδη πράγματα που θέλω να κάνω, κι αντί να χάνω τον χρόνο μου σε παπαρίτσες, τον χρησιμοποιώ σε ό,τι θέλω και έχω αποφασίσει πως μου ταιριάζει.
Επίσης, επικεντρώνομαι στις αντιδράσεις μου, το πώς να διαχειρίζομαι πράγματα χωρίς να μου τρώνε ενέργεια. Αξιολογώ την πορεία μου, ψυχολογική και άλλη. Πήγα μια ωραία βόλτα με παρέα, όμορφη μέρα.