Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 262
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 262 of 375 FirstFirst ... 162212252260261262263264272312362 ... LastLast
Results 3,916 to 3,930 of 5614
    Senior Member
    Μου είπαν ότι είστε καλά όλη η νεολαία αυτό ήθελα κ με βάλανε να κάνω και το δέχθηκα χωρίς να ξέρω κ πολλά

Senior Member
    Γιατί PM και όχι δημόσια ασουμε, τόσο δύσκολο είναι;.. Άσε που είναι και μπερδεγουει.

Senior Member
    "Nothing is more worth than laughter. It is strength to laugh and to
    abandon oneself, to be light. Tragedy is the most ridiculous thing."
    Frida Kahlo

Senior Member
    αυτή η μιζέρια βρε παιδάκιμο ούτε εγώ τη μπορώ. κι η Φρίντα δεν είχε περάσει και λίγα να πεις είναι μπόν βιβέζ. αλλά ακούει κανεις; αν δεν γίνεις κι εσύ μίζερος είσαι μαύρο πρόβατο, άνοιωθος. από την άλλη αν είσαι κυνικός είσαι άνοιωθος πάλι. η ζωή συνεχίζεται δε φτάσαμε τόσα χρόνια ανθρωπότητα για να μιζεριάζουμε και να καταρρακόνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου σαν τα ζώα.

Senior Member
    Τώρα είστε έτοιμοι για πόλεμο

Senior Member
    Καλά να πάθετε να πιστεύετε ότι σασ λένε

Senior Member
    Εγώ είμαι στρατιώτης έχω πάει σε 2 πολέμους και δούλεψα 30 χρόνια κι έκανα 40 χρόνια γυμναστική

Senior Member
    Αυτοι που θελουν να τα χουν καλα με ολους και οτι αρπαξουν.Καλη φαση.
    Δε γαμιεστε, ολα μαζι δε γινονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    αυτή η μιζέρια βρε παιδάκιμο ούτε εγώ τη μπορώ. κι η Φρίντα δεν είχε περάσει και λίγα να πεις είναι μπόν βιβέζ. αλλά ακούει κανεις; αν δεν γίνεις κι εσύ μίζερος είσαι μαύρο πρόβατο, άνοιωθος. από την άλλη αν είσαι κυνικός είσαι άνοιωθος πάλι. η ζωή συνεχίζεται δε φτάσαμε τόσα χρόνια ανθρωπότητα για να μιζεριάζουμε και να καταρρακόνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου σαν τα ζώα.
    Δεν ξέρω, εγώ θεωρώ ότι δίχως ένα κάποιο γέλιο δεν μπορώ να την παλέψω, οπότε ναι, το έχω ανάγκη. Και αν δεν φροντίζω να προλαμβάνω και να με προσέχω, να με ακούω, τότε, κάτι δεν κάνω καλά. Αλλιώς, καλά να πάθω!

Senior Member
    Πως γίνεται μια γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών να πληρώνει για τόσο αποτυχημένες διαφημίσεις...
    Ως σενάριο ταινίας σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα είναι ενδιαφέρουσα να την δεις αλλά στο τέλος ίσα που βλέπεις το λογότυπο της εταιρείας.
    Τώρα είδα για πρώτη φορά την καινούργια και νόμιζα πως θα είναι κάποια χριστουγεννιάτικη ταινία με δύο κορίτσια που οι γονείς τους δεν τα αφήνουν να παίξουν μαζί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Πως γίνεται μια γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών να πληρώνει για τόσο αποτυχημένες διαφημίσεις...
    Ως σενάριο ταινίας σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα είναι ενδιαφέρουσα να την δεις αλλά στο τέλος ίσα που βλέπεις το λογότυπο της εταιρείας.
    Τώρα είδα για πρώτη φορά την καινούργια και νόμιζα πως θα είναι κάποια χριστουγεννιάτικη ταινία με δύο κορίτσια που οι γονείς τους δεν τα αφήνουν να παίξουν μαζί.
    εγώ εκνευρίστηκα που έθιξε ένα θέμα αποξένωσης και μοναξιάς στην παιδική ηλικία, αστεγίας προφανώς κλπ, με το θέμα "κάνε την επαφή". ρε άμεμουκαιστοδιάολο.
    συγκινούνε κόσμο και νομίζουν θα γίνω πελάτης τους

Senior Member
    Εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω το εξής: Στολίζετε και εσείς δέντρο τελευταία στιγμή ή είστε τίποτα φυσιολογικοί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω το εξής: Στολίζετε και εσείς δέντρο τελευταία στιγμή ή είστε τίποτα φυσιολογικοί;
    Όχι , τις καλές εποχές από νωρίς, τα τελευταία χρόνια δεν στολίζει κάνεις εξω στην γειτονιά. Το δέντρο μέσα στο σπίτι δεν μου αρέσει πιάνει χορό και με ενοχλούν τα φωτάκια. Μόνο μερικά διακοσμητικά στα τραπεζάκια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Όχι , τις καλές εποχές από νωρίς, τα τελευταία χρόνια δεν στολίζει κάνεις εξω στην γειτονιά. Το δέντρο μέσα στο σπίτι δεν μου αρέσει πιάνει χορό και με ενοχλούν τα φωτάκια. Μόνο μερικά διακοσμητικά στα τραπεζάκια...
    Που ζεις και δεν στολίζει κανείς; Γιατί εγώ προσωπικά ακούω από πολλούς ότι στόλισαν από τον Οκτώβρη.

Senior Member
    Όλα είναι πιο καθαρά, πιο ζυγιασμένα. Έχω βρει ήδη πράγματα που θέλω να κάνω, κι αντί να χάνω τον χρόνο μου σε παπαρίτσες, τον χρησιμοποιώ σε ό,τι θέλω και έχω αποφασίσει πως μου ταιριάζει.
    Επίσης, επικεντρώνομαι στις αντιδράσεις μου, το πώς να διαχειρίζομαι πράγματα χωρίς να μου τρώνε ενέργεια. Αξιολογώ την πορεία μου, ψυχολογική και άλλη. Πήγα μια ωραία βόλτα με παρέα, όμορφη μέρα.