Αλήθεια; Ποιος;
Printable View
Σκεφτομαι οτι δεν αντεχω αλλο με αυτες τις κωλο-κρισεις πανικου..
Σκεφτομαι οτι θελω να αλλαξω..να αφησω πραγματα που με πονανε πισω μου,να απαλλαγω απο τον πονο,τους φοβους,τις τυψεις μου..Να ερθει μια μερα που ολα τα ασχημα θα εχουν θαφτει βαθεια πολυ βαθεια στο''κουτακι του μυαλου μου'',κ δεν θα τα επαναφερω πλεον στη μνημη μου..Να ερθει μια μερα που θα παψω να μετανιωνω για πραγματα που εκανα η' που δεν εκανα,που θα εχω αποδεχτει τον εαυτο μου,τη ζωη που εχω ζησει μεχρι τωρα,τα βιωματα μου,κ θα ειμαι ελευθερη..θα χαμογελαω για το πιο μικρα κ ασημαντα πραγματα ,θα χαιρομαι με το παραμικρο,θα κανω ονειρα,θα εχω αγαπη για ολο τον κοσμο..η ψυχη μου θα χωραει τους παντες..ακομα και ατομα που με πληγωσαν..Μια μερα που θα κοιταξω το παρελθον κ θα δω οτι συγκριτικα με τοτε εχω προχωρησει ενα(η' κ πολλα βηματα παραπερα),θα εχω γινει καλυτερος ανθρωπος!!
σκεφτομαι αυτο εδω που λεει η wiki:
ποσο δικιο εχει ρε πουστη μου, μα ποσο, λες και το γραψε ακριβως για μενα αυτο για το περιβαλλον. απο τοτε που μετακομισαμε εδω μεστη φασαρια, το καυσαεριο με τα κωλαμαξα ολα, εχασα την υγεια μου κι ολη την ορεξη για ζωη. αυτο οσο ειμαι μονος και σ'αυτο το σπιτι δυστυχως δεν αλλαζει. δε προβλεπεται σωτηρια λοιπον συντομα απ'τη καταθλιψουλα.Quote:
Αίτια της κατάθλιψης
Η κατάθλιψη μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες που ενεργούν μόνοι τους ή και συντονισμένα.
Περιβάλλον
Αντίδραση σε καταστάσεις, όπως η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ή η μετακόμιση από ένα σπίτι σε ένα άλλο. Τα μονότονα περιβάλλοντα μπορεί να είναι καταθλιπτικά. Όταν κάποιος δεν μπορεί να ελέγξει το περιβάλλον του, η κατάσταση αυτή μπορεί να φέρει αισθήματα ανημποριάς. Οικογενειακές διαφωνίες ή οικονομικές δυσκολίες μπορεί να επιφέρουν κατάθλιψη. Άλλα αίτια κατάθλιψης είναι οι κλιματικές συνθήκες, όπως η βροχή ή η συννεφιά, η μοναξιά και το αίσθημα ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν νοιάζονται για εμάς.
Πολύ σύντομα...
παλι κανουν συντηρηση και μας κοψανε το ρευμα..
μαλακες δεν ξερουν να κοψουν το ρευμα στους πρωτευουσιανους μονο το κοβουν σε εμας λες και ειμαστε οι μαο μαο
ουστ ρε!
Σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, πως μπορώ να τους κάνω ευτυχισμένους, πως μπορώ να κάνω κάτι και να βοηθώ όσους πονούν!
Θέλω να κάνω τόσα πολλά και κάνω τόσα λίγα!
Αισθάνομαι μόνη, ενώ γύρω μου έχω κόσμο και κόσμο που με αγαπά!
Αισθάνομαι ψυχικά μόνη μου....
Θέλω να πάρω φόρα να πέσω και μετά να σηκωθώ και να είναι όλα όμορφα!
Ξέρω να δίνω καλές συμβουλές και να μην τις τηρώ :)
Υ.Γ. Θέλω να βρέξει πολύ....
Σκέφτομαι τα πουλάκια που λόγω εποχής κυκλοφορούν σε αφθονία κι ότι μερικές φορές χαίρομαι να τα βλέπω αλλά μετά θυμάμαι τι συμβόλιζαν για μένα κι η χαρά μετατρέπεται σε βαθιά λύπη...ότι όμορφο υπήρχε κάποτε, ότι μου έδινε χαρά, έχει πια χαλάσει και χαθεί και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ, τίποτα πια δεν θα είναι όπως πριν, τίποτα... :(
Κι επίσης αναρωτιέμαι: γιατί έπρεπε να ζήσω αυτόν τον πόνο; Δεν έχω ζήσει ήδη αρκετό στη ζωή μου ως τώρα; Ήταν ανάγκη;
λες μια κουβεντα και την εκμεταλευεται το καθε τσολι και βγαζει οτι να ναι συμπερασματα
ποσο αισχος ειναι αυτη η τακτικη και ξεπερασμενη...
αυτο σκεφτομαι
Σκέφτομαι ότι εκεί που νομίζω ότι κάτι καταφέρνω και οδηγούμαι κάπου, τελικά αποδεικνύεται ότι μαλακίζομαι. Η κατάσταση με ξεπερνάει. Γιατί να μην έχω γεννηθεί ρε γμτ τουλάχιστον μια δεκαετία πιο μπροστά; Τότε καταλάβαινες τι θα πει ΖΩΗ, όχι αστεία. Με τον 21ο αιώνα ανέτειλλε η χιλιετία της μοναξιάς, της κατάθλιψης, της μιζέριας και όλων των ωραίων.
σκεφτομαι τι δουλεια θα μου ταιριαζε αν μπορουσα να ξαναρχισω και ειχα χρονο. Στεφανος Χιος(δημοσιογραφος), Vin Diesel/Jason Statham(ηθοποιος), Kerry King/The Game(μουσικος) ή κατι αλλο ? οποιος νομιζει πως με ξερει καλα και εχει αλλη προταση που μπορει να μου ταιριαζει, σφυρνατε.
δημοσιες σχεσεις :Ρ
χωρις να σε ξερω καλα θα τολμησω να σου προτεινω να δουλεψεις στις πωλησεις :D
η ψαξε τα τουριστικα τωρα που ξεκιναει το καλοκαιρι
για αρχη καλα ειναι
η γραφιστας? θα σου πηγαινε νομιζω
η οικοδομη σ αρεσει? εχε ιψωμι οχι μαλακιες δουλευει ο αδερφος μου οικοδομη και εχει χεστει στο ταληρο :Ρ
δε ξερω αν ειμαι καλος στις δημοσιες σχεσεις κι αν αντεχω με πολλους ανθρωπους. γραφιστας ηταν το κανονικο που σπουδαζα, μετα αλλαξα ειδικοτητα και πηγα πληροφορικη. με την οικοδομη δε γινεσαι διασημος δυστυχως, θελω κατι που να με βγαλει και παραεξω απ'τη γειτονια.
το γραφιστας σου πηγαινει γαντι!
Ενας απο τους πιο σεξυ ανδρες και ταλεντααααααααρες ηθοποιους:
"Robert Downey Jr on the advice that changed his life:
The greatest thing my dad taught me came one day when I called him from a phone booth and said, "Hungry. No bus token. Please. Out of options. Friends aren't picking up the phone."
He said, "Pfft, get a job."
I couldn't believe it. He just completely stiffed me. I thought I had this guy by some sort of guilt hook still. I thought I could at least get five bucks or something. He said, "Call your friends."
I said, "I called them."
He said, "Get a job."
I said, "Dad, where am I going to get a job in enough time to get a paycheck and eat a slice of pizza?"
He said, "Enough."
And you know what, I made do. The next phone call was to some Irish chick whose dad was out of town, and I wound up over at her place. And pretty soon I had a job. I wouldn't wish that lesson on an enemy. But, you know, sometimes you just gotta be drop-kicked out of the nest. And by the way, I don't think those lessons are exclusive to your formative years. I think that human beings tend to keep re-creating some secret, covert mess as they go along. What do they call it in pop psychology — your comfort zone? I have such a deep empathy for seeing someone's private Idaho crushed. But it's the only thing that ever really gets you to the next level, right?"
http://www.esquire.com/features/robe...#ixzz1tYxr0MyE
Ώστε, ΚΕΝΟ, οι άσσοι και τα μηδενικά ήταν η σχολή που έλεγες ότι σε δυσκόλευσε και παράτησες;
επειδη ειδα καποιες απ'τις ζωγραφιες σου στο φεησμπουκ, εσενα πιανει περισσοτερο. εμενα το lettering μου αρεσει τωρα πια, αλλα μη φανταστεις οτι ασχολουμαι, το graf (σε τοιχους) πιο πολυ σαν απωθημενο ειναι κι αυτο.
ο λογος που παρατησα τις σπουδες ειναι περισσοτερο επειδη ειχα μπλεξιματα εκεινη την εποχη και με προλαβε κι ο στρατος. δεν ηταν και τα καλυτερα σχολεια ετσι κι αλλιως αυτα που πηγαινα, και δε καλοπερνουσα. το αρχιτεκτονικο σχεδιο ηταν το πιο σπαστικο, το ελευθερο μου αρεσε. κι οταν πηγαινα πληροφορικη θυμαμαι οτι διναν υπερβολικη βαση στη θεωρια και ειχε οντως πολλα μαθηματικα, κατι που σιχαινομαι.
τωρα που τα ξανασκεφτομαι βλεπω οτι δε μου προσφεραν τιποτα απολυτως εκεινα τα χρονια, κι ολα οσα εμαθα πηγαν τζαμπα αφου ξεχνιουνται μετα απο λιγο. κι αν καμια φορα νοσταλγω τοτε που πηγαινα σχολειο, ειναι λογο της αθωοτητας και της ευκολιας να κανεις παρεες και να ανηκεις καπου, οχι για τα μαθηματα.
Η γνωση δεν ερχεται μονο απο τις σπουδες σε καποια σχολη , τουλαχιστον στην πληροφορικη. Σου δινουν κατευθυνσεις , σε μαθαινουν να σκεφτεσαι , μαθαινεις 5 βασικα στανταρ και απο κει και περα ειναι προσωπικη ενασχοληση και δουλεια να τα αξιοποιησεις. Μπορεις καλιστα να μην κανεις σπουδες και να εισαι τζιμανι μονο και μονο απο προσωπικη ενασχοληση ή οσο αποκτας γνωση στην πορεια να παιρνεις εξιδεικευμενα μαθηματα μονο που ταιριαζουν σε σενα. Δεν υπαρχει ακριβως μπουσουλας , αλλα ναι πρεπει να λιωσεις στην δουλεια-διαβασμα κλπ και να το χεις μερακι.
Εννοείται. Εξάλλου, ο Αϊνστάιν είχε πει ότι η μόρφωση είναι εκείνο που μένει όταν ξεχνάμε αυτά που μάθαμε στο σχολείο. Δεν είναι οι αποσπασματικές, στείρες και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που αφομοιώνουμε, αλλά η καλλιέργεια του πνεύματος που επιτυγχάνουν παραπλεύρως. Τι μπλεξίματα είχες τότε; Θέλεις να μας πεις;
σου στελνω μηνυμα.
Σκέφτομαι ότι καθώς πλησιάζει ο Ιούνιος η δουλειά τελειώνει
αφού τελειώνει η σχολική χρονιά και μαζί τελειώνουν και τα μαθήματα των παιδιών.
Το καλοκαίρι όπως κάθε χρονιά σε φέρνει αντιμέτωπο με τα επαγγελματικά αδιέξοδα
και περιμένεις ξανά το Σεπτέμβρη.
Κι όμως και τότε προετοιμασία όσο κι αν βαρέθηκες
όσο κι αν δεν ξέρεις πια αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις
κι όσο κι αν τελικά αυτό είναι που πάντα σου άρεσε και ακόμα σου αρέσει να κάνεις...
Όμως ελλείψει επαγγελματικής δραστηριότητας μπορώ ν' αυξήσω τα μπάνια στο κολυμβητήριο
και να πηγαίνω τρεις φορές τη βδομάδα κι αυτό τουλάχιστον είναι παρήγορο
αφού κι εκεί μ' αρέσει πάρα πολύ.
Μέχρι να ρθει ο Ιούλιος και ν' αποφασίσω -αναποφάσιστη πάντα- τις θαλασσινές βουτιές.
Σκέφτομαι ότι η μόνη μου ελπίδα για ψυχική ανάπαυλα είναι να ζήσω για λίγο μόνο στο παραμύθι που έφτιαξα γιατί σύντομα θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσω πάλι την σκληρή πραγματικότητα...μόνο ένα μικρό όμορφο διάλειμμα μπορώ να μου επιτρέψω...
γεια σας μετα απο πολλους μηνες απουσιας.μου εκοψαν τονετ
σκεφτομαι ποσο με χαλαρωνουν οι Kean..
σκεφτομαι τα χθεσινα θελω μου..σημερα τα εφερε ετσι η τυχη και το εζησα
πιναμε κρασι ειχαμε τα απολυτως απαραιτητα και ψαχναμε να τσιμπησουμε καμια πατελιδα γιατι μετα απο το κολυμπι μας ειχε κοψει λορδα :Ρ
Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά βλέπω τα πράγματα από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ και ξεκίνησα το τόπικ για τους φίλους. Ήταν τότε πιο ανεβασμένο το επίπεδο στο φόρουμ, η ψυχική μου κατάσταση αγνότερη και ο κόσμος κατά τι καλύτερος, αν και σχετικά πρόσφατα.
Πόσο πανέμορφη είναι η Ανάφη!
http://ioannou.files.wordpress.com/2...rgaritas-1.jpg
σκεφτομαι πως αμα ομως κουβαλουσα ΚΑΠΟΙΑ σπιτι, και καναμε φασαρια κι ενοχλιοντουσαν αυτοι εδω οι ανθρωποι που μενω αναγκαστικα μαζι, ισως τελικα να αλλαζαν γνωμη και να με στελναν σε καποιο αλλο δικο τους να μεινω, απλα για να εχουν κι αυτοι ησυχια. ΠΟΙΑ θα με θελει ομως ετσι, χωρις καν δουλεια κι αυτοκινητακι ? αφου δεν εχω αξια! οποτε ισως να ειναι και καλυτερα μονος, γλυτωνω απο κουτσομπολια, ανακρισεις και λοιπες ασχημες συμπεριφορες λες και ειμαι κτημα τους.
:(
δεν εχεις δικιο ΚΕΝΟ
μια χαρα ανθρωπος εισαι και ειμαι σιγουρη πως αν ψαξεις λιγο παραπανω θα βρεις τη δικια σου και θα κανετε πολυ φασαρια
υπαρχουν ακομα και αυτες που δεν κοιτανε αυτοκινητα και δουλειες και δεν κοιτανε την αξια των αντρων απο αυτες τις μαλακιες
thanks. μηπως θες να κατεβεις σιγα σιγα ? λολ. =Ρ
ερχομαι επιτοπου :Ρ
τι ωραια ιδεα τζοαν :)
μολις ειδα και το προηγουμενο μηνυμα σου και χαιρομαι που περασες ηδη σε αισιοδοξες σκεψεις.
μπορει τα οικονομοεπαγγελματικα να μας εχουν ζορισει, μην ξεχνας ομως οτι εχουμε το πλεονεκτημα του ελευθερου χρονου. οσοι εχουμε και την τυχη της καλης παρεας, μπορουμε να κλαιμε τα οικονομικα μας ξαπλα στις παραλιες ;)
που αλλου λετε να παμε το καλοκαιρι? ??? αν και το εξωτερικο εχει γινει πιο εφικτο πλεον, τα ελληνικα νησια δεν παιζονται!:D
για σκ, προτεινω σταθερα χαλκιδικη για τους βορειους. ειμασταν για πρωτομαγια και περασαμε τελεια οπως παντα!εχει ηδη ανοιχτα μαγαζια, ζεστη του σκασμου και μερικοι γενναιοι που αντεχουν το κρυο νερο εκαναν και μπανιο!!!