Τι σκέφτεστε; - Page 708
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 708 of 1532 FirstFirst ... 2086086586987067077087097107187588081208 ... LastLast
Results 10,606 to 10,620 of 22967
    Senior Member
    Πολύ σύντομα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολύ σύντομα...
    τι θες να πεις Κύκνε?
    γιάννης

Senior Member
    παλι κανουν συντηρηση και μας κοψανε το ρευμα..
    μαλακες δεν ξερουν να κοψουν το ρευμα στους πρωτευουσιανους μονο το κοβουν σε εμας λες και ειμαστε οι μαο μαο
    ουστ ρε!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Junior Member
    Σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, πως μπορώ να τους κάνω ευτυχισμένους, πως μπορώ να κάνω κάτι και να βοηθώ όσους πονούν!
    Θέλω να κάνω τόσα πολλά και κάνω τόσα λίγα!
    Αισθάνομαι μόνη, ενώ γύρω μου έχω κόσμο και κόσμο που με αγαπά!
    Αισθάνομαι ψυχικά μόνη μου....
    Θέλω να πάρω φόρα να πέσω και μετά να σηκωθώ και να είναι όλα όμορφα!
    Ξέρω να δίνω καλές συμβουλές και να μην τις τηρώ :)

Υ.Γ. Θέλω να βρέξει πολύ....

Senior Member
    Σκέφτομαι τα πουλάκια που λόγω εποχής κυκλοφορούν σε αφθονία κι ότι μερικές φορές χαίρομαι να τα βλέπω αλλά μετά θυμάμαι τι συμβόλιζαν για μένα κι η χαρά μετατρέπεται σε βαθιά λύπη...ότι όμορφο υπήρχε κάποτε, ότι μου έδινε χαρά, έχει πια χαλάσει και χαθεί και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ, τίποτα πια δεν θα είναι όπως πριν, τίποτα... :(

Κι επίσης αναρωτιέμαι: γιατί έπρεπε να ζήσω αυτόν τον πόνο; Δεν έχω ζήσει ήδη αρκετό στη ζωή μου ως τώρα; Ήταν ανάγκη;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    λες μια κουβεντα και την εκμεταλευεται το καθε τσολι και βγαζει οτι να ναι συμπερασματα
    ποσο αισχος ειναι αυτη η τακτικη και ξεπερασμενη...
    αυτο σκεφτομαι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι εκεί που νομίζω ότι κάτι καταφέρνω και οδηγούμαι κάπου, τελικά αποδεικνύεται ότι μαλακίζομαι. Η κατάσταση με ξεπερνάει. Γιατί να μην έχω γεννηθεί ρε γμτ τουλάχιστον μια δεκαετία πιο μπροστά; Τότε καταλάβαινες τι θα πει ΖΩΗ, όχι αστεία. Με τον 21ο αιώνα ανέτειλλε η χιλιετία της μοναξιάς, της κατάθλιψης, της μιζέριας και όλων των ωραίων.

Banned
    σκεφτομαι τι δουλεια θα μου ταιριαζε αν μπορουσα να ξαναρχισω και ειχα χρονο. Στεφανος Χιος(δημοσιογραφος), Vin Diesel/Jason Statham(ηθοποιος), Kerry King/The Game(μουσικος) ή κατι αλλο ? οποιος νομιζει πως με ξερει καλα και εχει αλλη προταση που μπορει να μου ταιριαζει, σφυρνατε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι τι δουλεια θα μου ταιριαζε αν μπορουσα να ξαναρχισω και ειχα χρονο. Στεφανος Χιος(δημοσιογραφος), Vin Diesel/Jason Statham(ηθοποιος), Kerry King/The Game(μουσικος) ή κατι αλλο ? οποιος νομιζει πως με ξερει καλα και εχει αλλη προταση που μπορει να μου ταιριαζει, σφυρνατε.
    δημοσιες σχεσεις :Ρ
    χωρις να σε ξερω καλα θα τολμησω να σου προτεινω να δουλεψεις στις πωλησεις :D
    η ψαξε τα τουριστικα τωρα που ξεκιναει το καλοκαιρι
    για αρχη καλα ειναι
    η γραφιστας? θα σου πηγαινε νομιζω
    η οικοδομη σ αρεσει? εχε ιψωμι οχι μαλακιες δουλευει ο αδερφος μου οικοδομη και εχει χεστει στο ταληρο :Ρ

Banned
    δε ξερω αν ειμαι καλος στις δημοσιες σχεσεις κι αν αντεχω με πολλους ανθρωπους. γραφιστας ηταν το κανονικο που σπουδαζα, μετα αλλαξα ειδικοτητα και πηγα πληροφορικη. με την οικοδομη δε γινεσαι διασημος δυστυχως, θελω κατι που να με βγαλει και παραεξω απ'τη γειτονια.

Senior Member
    το γραφιστας σου πηγαινει γαντι!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ενας απο τους πιο σεξυ ανδρες και ταλεντααααααααρες ηθοποιους:

"Robert Downey Jr on the advice that changed his life:
    The greatest thing my dad taught me came one day when I called him from a phone booth and said, "Hungry. No bus token. Please. Out of options. Friends aren't picking up the phone."
    He said, "Pfft, get a job."
    I couldn't believe it. He just completely stiffed me. I thought I had this guy by some sort of guilt hook still. I thought I could at least get five bucks or something. He said, "Call your friends."
    I said, "I called them."
    He said, "Get a job."
    I said, "Dad, where am I going to get a job in enough time to get a paycheck and eat a slice of pizza?"
    He said, "Enough."
    And you know what, I made do. The next phone call was to some Irish chick whose dad was out of town, and I wound up over at her place. And pretty soon I had a job. I wouldn't wish that lesson on an enemy. But, you know, sometimes you just gotta be drop-kicked out of the nest. And by the way, I don't think those lessons are exclusive to your formative years. I think that human beings tend to keep re-creating some secret, covert mess as they go along. What do they call it in pop psychology — your comfort zone? I have such a deep empathy for seeing someone's private Idaho crushed. But it's the only thing that ever really gets you to the next level, right?"

http://www.esquire.com/features/robe...#ixzz1tYxr0MyE

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    το γραφιστας σου πηγαινει γαντι!
    γραψε και τους λογους αν θες κι αν υπαρχουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γραψε και τους λογους αν θες κι αν υπαρχουν.
    ειχες πει πως ασχολεισαι με το γκραφιτι .. ε απο τη στιγμη που πιανει το χερι σου μια χαρα θα τα πας πιστευω
    αυτο σκεφτομουν και το εγραψα

Senior Member
    Ώστε, ΚΕΝΟ, οι άσσοι και τα μηδενικά ήταν η σχολή που έλεγες ότι σε δυσκόλευσε και παράτησες;