δυσκοιλιος θα ηταν αν δεν εχεζε.
Printable View
ε τώρα τί περιμένεις να πει το επίπεδο του κώλου! κάτι διαφορετικό θα μας εξέπλητε, αλλά πού και σε ποιό κεφάλι άραγε να κατοικήσει;
Τι σού 'λεγα ΚΕΝΟ; Σιγά μην πάρουν στα σοβαρά την έρευνα. Εμείς είμαστε οι κουραστικοί, αργόσχολοι και ηλίθιοι που δεν έχουμε να πούμε τίποτ' άλλο και ξεσπάμε τα προβλήματα της ζωής μας στις γυναίκες.
Σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν να είχαμε όλοι αυτό που αξίζουμε.
ΛΑΒΒΒΒΒ!!!!!!!!!
με το συμπαθειο παιδια, εχω χεσει! και την ερευνα, και τα θεματα που ανοιγουν συνεχεια και με φωναζουν ορισμενοι να τους βοηθησω, αλλα ακομα περισσοτερο τα κοριτσακια που αρνουνται να συνεργαστουν για να προχωρησουν, τα εχω ολα ΧΕΣΜΕΝΑ! το φορουμ αυτο καταντα εναλλακτικο του κοσμοπολιταν ετσι, εμενα αυτα τα θεματα τα ερωτικα με αφηνουν αδιαφορο, γιατι δεν γουσταρω αγαπες και λελουδια. εχω κι αλλα προβληματα στη ζωη μου, δεν εξαρτιεμαι απ'το μουνι της κυρα-μαριας αν εχυσε ή κατουρησε ή ειχε περιοδο και δε μπορουσε.
ναι, απο την γκρινια δεν υπαρχει χειροτερο
Καλησπέρα,
αναρωτιέμαι αν τελικά έχει να προσφέρει κάτι το συγκεκριμένο thread έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.
Πολύ συχνά βλέπω να γίνονται συζητήσεις τύπου chat αλλά και να γίνεται εδώ χώρος συγκρούσεων, εκμεταλλευόμενοι τα μέλη το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πιο ελεύθερο και χαλαρό θέμα.
Ξαναθυμίζω ότι υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα για όσους θέλουν να επικοινωνούν με τον παραπάνω τρόπο, για να μην ενοχλούνται και όσοι νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις σκέψεις τους.
Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν βλέπω τον λόγο να παραμείνει το θέμα ανοιχτό.
Μακαρι να σταμταγε ετσι απλα ολο αυτο απο το κλεισιμο ενος νηματος, αλιμονο, θα ανθισει σε αλλα!! Ηδη γινεται αυτο!! Και αφου γενικα υπαρχει τερααααααστια ελαστικοτητα σε οφ τοπικ, τσαταρισμα, καυγαδες και βρισιες, θα ειναι θαυμα αν κλεινοντας αυτο το θεμα μειωθει ο πολεμος!
Εγω προσωπικα εχω βρει την υγεια μου με το ιγκνορ!!! 5-6 ατομα στη λιστα και ολα καλα!! ΑΝ γινεται να μην τα βλεπω αυτα τα ατομα ουτε οταν γινονται quote, θα ηταν ακομα καλυτερα!! Δεν εχω την υποχρεωση να διαβαζω κανενος τις βρισιες, τις εκρηξεις μισους και τα απωθημενα προσπαθωντας να βοηθησω και να μοιραστω τις εμπειριες μου σε ενα φορουμ, και ας το θεωρει αυτο ασημαντο πταισμα το συμβουλιο του φορουμ! Ευτυχως το vBulletin μας δινει τη δυνατοτητα να προστατευουμε την ηρεμια μας, οταν δεν το κανει η διαχειριση!!
σκέφτομαι πολλά και διάφορα εχω στα αλήθεια κολλημένο μυαλό ή όντως ισχύουν αυτα που ακούω; δεν βλέπω να βγάζω άκρη :(
οτι θα τους σκοτωσω!!!δεν υπαρχει περιπτωση!!μα ποσο ηλιθιοι,αναισθητοι,ζωα,ψευ� �ες παιζει να ειναι????αν δε μου στριψει τωρα δε θα μου στριψει ποτε!!!που θα παει ομως,θα γυρισει ο τροχος..κ οταν θα με εχουν αναγκη δεν θα ειμαι εκει!!!δε φτανει που με εχουν αρρωστησει,εχουν κ θρασσος απο πανω!!στο διαολο να πατε ρε!!!!στο διαολο κ ακομη παραπερα!!!!!!
Οτι πρεπει ν'ανασυγκροτηθω γιατι εχω αρκετες υποχρεωσεις που με περιμενουν!
σκεφτομαι οτι''καποτε ειχαμε ονειρα''..
Ξερει κανεισ γιατι τα χρυσοψαρα μου δεν ειναι ζωηρα και πανε και καθονται στον πατο της γυαλας??
Παρατασιμενα δεν τα λες, χθες μου τα εφεραν, και τους εριξα δυο φυλλαρακια σημερα και ουτε που τα ειδανε πηγανε στον πατο! Για την αλλαγη θερμοκρασιας μαλλον υπαρχει θεμα!
τα έχεις οξυγόνο,σίγουρα θα τα αναζωογονήσει .
Με βλεπω να τους δινω το φιλι της ζωης!!!
σκεφτομαι ποσο αρρωστες ειναι ορισμενες χρηστριες εδω μεσα, που καθονται και μιλανε πισω απ'τη πλατη μου λες και με ξερουν προσωπικα, σε θεματα που δεν συμμετεχω καν κι ενω εγραψα ξεκαθαρα κι εχτες οτι τα εχω χεσμενα . αναρωτιεμαι παντως αν τις πετυχω κατα λαθος εξω, σε καμια συναντηση ή οτι αλλο, θα εχουν τα μουτρα να μου τα πουν ακριβως οπως εδω ? πραγματικα οι παλιες οι χρηστριες εχουν καταντησει τοσο κουραστικες που με τη πρωτη ασχημη συμπεριφορα αξιζουν ignore. και πολυ τις ανεχτηκα παλι λες και ειμαι ο γκομενος τους, δεν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω εξαλλου απο αυτο που προσφερουν τοσο καιρο, οποτε θα πρεπει να αφοσιωθω στις πιο καινουργιες περισσοτερο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Ηλιος δεν τα βλεπει, χθες μου τα φερανε οποτε χτες εβαλα νερο, τωρα ποσα λιτρα, 4-5 νομιζω.. Η θερμοκρασια δωματιου ειναι 24 βαθμοι. Τους εριξα δυο φυλλαρακια αλα δεν τα ειδαν και πηγαν τον πατο, τωρα δεν ξερω αν μετα τα ειδανε και τα φαγανε απο κει.. δεν τα βλεπω
Επειδή δεν πρόλαβα να γράψω στο θέμα "τι θέλουν οι γυναίκες" θα ήθελα να απαντήσω σε αυτο που ήδη είχα γράψει και δεν πρόλαβα.
Συμφωνω με κοκκινοσκουφιτσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ο καθένας έχει μια ζωή και δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να σταματήσει επειδή βρέθηκε ένας άνθρωπος στην ζωή μας ή μπήκαμε στην ζωή του. Χαλαρά πάρτε πράγματα βρε κορίτσια και ΜΗΝ πιέζετε τους ανθρωπους. Εσεις δεν έχετε να κάνετε τιποτα άλλο στην ζωή σας? Ενδιαφέροντα?
Όταν αγαπάς αγαπάς.
Μόλις άκουσα για ένα γνωστό μου που έγινε δεκτός στο Εράσμους και έγινα πράσινος από τη ζήλεια μου... :(
....σκέφτομαι πως ήταν το φόρουμ παλιά και πως κατάντησε.
Σκέφτομαι πόσα αξιόλογα μέλη έχουν αποχωρήσει και μου λείπουν οι όμορφες συζητήσεις, ακόμη και οι καυγάδες μας που μπορεί να έφταναν δεκάδες σελίδες αλλά ποτέ δεν έπεφταν στο επίπεδο της τριτοκλασάτης και εύκολης βωμολοχίας.
Μου λείπουν πολλοί; η Σοφία, η γουιρντ, ο όμπορο, ακόμη και ο κρίνο :Ρ
Θα μου πείτε γιατί δεν φεύγω?
Με το ένα πόδι έξω είμαι και την ευχή να αλλάξει κάτι...:)