Τι σκέφτεστε; - Page 716
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 716 of 1532 FirstFirst ... 2166166667067147157167177187267668161216 ... LastLast
Results 10,726 to 10,740 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    για να το λες ομως θα ειναι κατι σπανιο στους χρηστες (το χεσιμο)
    axl.. το χέσιμο ίσως το ξεχέσιμο είναι συχνό φαινόμενο εδώ και παρ' όλο που έλειψες κάμποσο.., μην νομίζεις ότι υπήρξε βελτίωση.. όπως τάξερες ένα πράμα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ΛΑΒΒΒΒΒ!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    axl.. το χέσιμο ίσως το ξεχέσιμο είναι συχνό φαινόμενο εδώ και παρ' όλο που έλειψες κάμποσο.., μην νομίζεις ότι υπήρξε βελτίωση.. όπως τάξερες ένα πράμα!
    η καθημερινη κενωση ειναι υγεια, Μαρκελα μου

Banned
    με το συμπαθειο παιδια, εχω χεσει! και την ερευνα, και τα θεματα που ανοιγουν συνεχεια και με φωναζουν ορισμενοι να τους βοηθησω, αλλα ακομα περισσοτερο τα κοριτσακια που αρνουνται να συνεργαστουν για να προχωρησουν, τα εχω ολα ΧΕΣΜΕΝΑ! το φορουμ αυτο καταντα εναλλακτικο του κοσμοπολιταν ετσι, εμενα αυτα τα θεματα τα ερωτικα με αφηνουν αδιαφορο, γιατι δεν γουσταρω αγαπες και λελουδια. εχω κι αλλα προβληματα στη ζωη μου, δεν εξαρτιεμαι απ'το μουνι της κυρα-μαριας αν εχυσε ή κατουρησε ή ειχε περιοδο και δε μπορουσε.

Senior Member
    η καθημερινη κενωση ειναι υγεια, Μαρκελα μου
    πόσο δίκιο είχες τελικά και για όσα έλεγες πριν καιρό! τώρα τ' αναλογίζομαι ρε axl..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    πόσο δίκιο είχες τελικά και για όσα έλεγες πριν καιρό! τώρα τ' αναλογίζομαι ρε axl..
    για θυμισε μου, σε ποιο θεμα?

Senior Member
    για θυμισε μου, σε ποιο θεμα?
    χαχαχαχα!! για την ατέλειωτη κλάψα και μουρμούρα και την τύχη την κακιά και την αναποδιά και το μαύρο χάλι κι όλα τα κακά της μοίρας των αντρώνε!

Senior Member
    ναι, απο την γκρινια δεν υπαρχει χειροτερο

Member
    Καλησπέρα,
    αναρωτιέμαι αν τελικά έχει να προσφέρει κάτι το συγκεκριμένο thread έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.
    Πολύ συχνά βλέπω να γίνονται συζητήσεις τύπου chat αλλά και να γίνεται εδώ χώρος συγκρούσεων, εκμεταλλευόμενοι τα μέλη το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πιο ελεύθερο και χαλαρό θέμα.
    Ξαναθυμίζω ότι υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα για όσους θέλουν να επικοινωνούν με τον παραπάνω τρόπο, για να μην ενοχλούνται και όσοι νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις σκέψεις τους.
    Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν βλέπω τον λόγο να παραμείνει το θέμα ανοιχτό.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μακαρι να σταμταγε ετσι απλα ολο αυτο απο το κλεισιμο ενος νηματος, αλιμονο, θα ανθισει σε αλλα!! Ηδη γινεται αυτο!! Και αφου γενικα υπαρχει τερααααααστια ελαστικοτητα σε οφ τοπικ, τσαταρισμα, καυγαδες και βρισιες, θα ειναι θαυμα αν κλεινοντας αυτο το θεμα μειωθει ο πολεμος!
    Εγω προσωπικα εχω βρει την υγεια μου με το ιγκνορ!!! 5-6 ατομα στη λιστα και ολα καλα!! ΑΝ γινεται να μην τα βλεπω αυτα τα ατομα ουτε οταν γινονται quote, θα ηταν ακομα καλυτερα!! Δεν εχω την υποχρεωση να διαβαζω κανενος τις βρισιες, τις εκρηξεις μισους και τα απωθημενα προσπαθωντας να βοηθησω και να μοιραστω τις εμπειριες μου σε ενα φορουμ, και ας το θεωρει αυτο ασημαντο πταισμα το συμβουλιο του φορουμ! Ευτυχως το vBulletin μας δινει τη δυνατοτητα να προστατευουμε την ηρεμια μας, οταν δεν το κανει η διαχειριση!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Έχω φτάσει.Παρακάτω?
    Άσε τις μαλακίες, ποιος θέλει να τον στηρίζουνε καρεκλοκένταυροι εκπρόσωποι θεών διαβόλων και τριβόλων? Που αυτοί εφηύραν την έννοια ψυχή. Τι είναι ρε η ψυχή? Μπορείς να μου απαντήσεις? Την έχεις δει? Ή είμαστε τελικά τόσο απίστευτα νάρκισσοι που αρνιόμαστε ότι κάπου πρέπει να τελειώνουμε και μεις? Και πρέπει νά'σαι σκλάβος για να απολαμβάνεις να θέλεις να γονατίζεις. Ο θάνατος είναι παύση. Πονάει, πονάει ναι. Αλλά δεν πάμε πουθενά και δεν ταξιδεύουμε. Αποσύνθεση, εντ οβ στόρυ. Και τίποτε απ΄όσα μας τα έχουνε κάνει τσουρέκια. Είναι παύση λειτουργιών, συστημάτων ΥΛΗΣ. Και δεν αποτελεί το ευχολόγιό μου μπροστά σε ό,τι με φοβίζει ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Αποτελεί απλά ευχολόγιο. Να μάθουμε τουλάχιστον να παραδεχόμαστε, πες ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, και μην το ονομάζεις αλλιώς.
    Και κάτι άλλο. Η αποσύνθεση αποτελεί και αυτή σύνθεση.
    Την ενέργεια την έχεις δει?

Senior Member
    σκέφτομαι πολλά και διάφορα εχω στα αλήθεια κολλημένο μυαλό ή όντως ισχύουν αυτα που ακούω; δεν βλέπω να βγάζω άκρη :(
    Last edited by thomas98; 04-05-2012 at 12:17.

Senior Member
    οτι θα τους σκοτωσω!!!δεν υπαρχει περιπτωση!!μα ποσο ηλιθιοι,αναισθητοι,ζωα,ψευ� �ες παιζει να ειναι????αν δε μου στριψει τωρα δε θα μου στριψει ποτε!!!που θα παει ομως,θα γυρισει ο τροχος..κ οταν θα με εχουν αναγκη δεν θα ειμαι εκει!!!δε φτανει που με εχουν αρρωστησει,εχουν κ θρασσος απο πανω!!στο διαολο να πατε ρε!!!!στο διαολο κ ακομη παραπερα!!!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    οτι θα τους σκοτωσω!!!δεν υπαρχει περιπτωση!!μα ποσο ηλιθιοι,αναισθητοι,ζωα,ψευ� �ες παιζει να ειναι????αν δε μου στριψει τωρα δε θα μου στριψει ποτε!!!που θα παει ομως,θα γυρισει ο τροχος..κ οταν θα με εχουν αναγκη δεν θα ειμαι εκει!!!δε φτανει που με εχουν αρρωστησει,εχουν κ θρασσος απο πανω!!στο διαολο να πατε ρε!!!!στο διαολο κ ακομη παραπερα!!!!!!
    μη χαλιέσαι,ηρέμησε κ όλα καλά θα πάνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    πριγκίπισσα μη χαλιέσαι όλα καλά κοίτα τον εαυτό σου.