Εγώ θα ήθελα τον Ντερεκ από το greys anatomy για γιατρό μου! :P
Printable View
Blue δεν εκανα καμια θεραπεια με κανενα φαρμακο. Αρνιομουν να παραδεχτω οτι εχω ψυχολογικα,αν και κατα βαθος το ξερω οτι ειμαι καταθλιπτικη κλπ...Και τωρα που παιρνω τα αντιεπιληπτικα παλι τα ιδια σκατα ειμαι.Βεβαια δεν νιωθω πολυ εντονα συναισθηματα οπως θανατιλα και τετοια,ομως απο ψυχοσωματικα γινεται χαμος.Ζαλαδα σαν μαστουρα ,εχθες επαθα και μια μικρη κρισουλα αλλα οχι πολυ εντονη.Βεβαια μπορει να ειναι και ιδεα μου επειδη εχω τα χαπια ως ενα στηριγμα.Παντως κανε μαγνητικη,με τον εοπυ ειναι τζαπα ετσι κιαλλιως δεν εχεις να χασεις κατι. Το κακο ειναι οτι αν εχεις κυστη στο κεφαλι η ογκο(μη κακο) σου προκαλει ιδια συμπτωματα με τα ψυχολογικα και το μπερδευουν οι γιατροι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Εσυ βλεπεις βελτιωση με τα φαρμακα?
Α μόνο 7?Τίποτα δεν είναι.Εμένα τα χάλια μου τα ξέρουν οι μισοί γιατροί της Θεσσαλονίκης,όλων των ειδικοτήτων...
Παιδια οποιος δει αυτο το ποστ παρακαλειται να κανει μια προσευχη.
Χτυπησε μηχανακι τον γατο μου σε κλασματα δευτερολεπτου που το εσκασε και βγηκε εξω.
Τον πηγα στην κλινικη και εχει γεμισει ο πνευμονας του υγρο (μαλλον αιμα).
Τον πηρα σπιτι γιατι και στην κλινικη μονος του θα ηταν και θα τον ξαναπαω το πρωι (αν αντεξει) για παραπανω θεραπεια και θωρακοκεντιση.
Οκ μπορει για καποιους να ειναι αστειο που εγινα χαλια για ενα ζωο αλλα οποιος δεν εχει ζωα δεν μπορει να καταλαβει το δεσιμο και τον πονο.
Αν δεν αντεξει, τελειωσα με τα ζωα.
Και φυσικα θα μεινουμε ολοι ξαγρυπνοι να δουμε αν θα παθει πνευμονικο οιδημα γιατι αυτο φοβομαστε αρχικα.
Του κανανε καποιες ενεσεις υποδοριες γιατι δεν καθοτανε με τιποτα να τον ξυρισουν για ενδοφλεβια και αυριο μαλλον θα τον ναρκωσουν.
Ηθελαν και σημερα να τον ναρκωσουν για να του βαλουν φλεβοκαθετηρα αλλα λεει η ναρκωση ηταν μεγαλο ρισκο επειδη ειναι ασταθης η κατασταση του και δεν ηθελα να το παρω.
Τελος παντων... δεν ξερω...
Σ'ευχαριστω μαρκελα πολυ.
Τον παρακολουθω και προσευχομαι να τα καταφερει μεχρι το πρωι.
Φυσικα δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα απο το αγχος... Ο γατος κοιμηθηκε σχετικα καλα.
Τωρα παμε στην κλινικη να δουμε τι θα κανουμε.
Καλημερα απο μεσα απ΄την καρδια μου σε ολους.
Μακαρι τι να πω...
Τον ναρκωσαν τελικα για να παρουν αιμα. Οι εξετασεις του ηταν σε γενικες γραμμες καλες. Ο αιματοκριτης της του καλος και δεν εχει και πυρετο. Και καποιες αλλες που του εκαναν για να δουν αν παιζει αλλη αιμοραγια ηταν αρνητικες.
Βεβαια μια απο τις γιατρους μου ειπε οτι ναι μεν ειναι σε καλυτερη κατασταση αλλα δεν εχει διαφυγει τον κινδυνο γιατι ο αριστερος του πνευμονας ειναι γεματος αιμα και αυτο που περιμενουμε ειναι να κανει πηγμα το αιμα και με θεραπεια να υποχωρησει γιατι του δημιουργει δυσπνοια φυσικα.
Και η αποψη των γιατρων ειναι οτι εφαγε κλωτσια.
Ειλικρινα παιδια το γατι εμεινε εξω 10 δευτερολεπτα. Και η αληθεια ειναι οτι δεν ακουσα να περναει ουτε αυτοκινητο ουτε μηχανακι.
Αν ηταν μηχανακι ή αυτοκινητο ή θα τον ειχε αφησει στον τοπο ή θα του ειχε κανει πολυ σοβαροτερη ζημια. Συν το οτι δεν εχει καταγματα.
Τι να πω για οποιον ειδε ενα γατι τρομαγμενο και το κλωτσησε... να πω βαρεια κουβεντα; Δεν θα πω.
Αυτο που με νοιαζει ειναι να γινει καλα ο μικρος μου.
Τον κρατησαν στην κλινικη για θεραπεια και γιατι πρεπει να ειναι περιορισμενος για να μην χειροτερεψει το τραυμα του.
Αν ολα πανε καλα ομως το βραδυ θα παω να τον παρω και θα τον ξαναπαω το πρωι για ακτινογραφια.
Αν ολα πανε καλα...
Δεν χρειαζεται καν να αναφερω πως ειμαστε ολοι.
Εγω εχω αρρωστησει, η γιαγια μου κανει ταματα και τετοια.
Μπορει να ακουγονται αστεια ολα αυτα αλλα ειλικρινα πρεπει να ζησει καποιος με ενα ζωο, να δει το δεσιμο, την αγαπη, το παιχνιδι, το χαδι για να καταλαβει οτι ο πονος ειναι ο ιδιος με το να παθει κατι καποιος ανθρωπος. Ισως και πιο μεγαλος γιατι το ζωο ειναι ανυπερασπιστο και μονο αγαπη ζητα και προσφερει.
καποιο κολοαρχιδο θα ητανε μπλου και τον χτυπησε τον γατο, γαμοτο σπιτι του γαμοτο. Δεν ξερεις πως τρελενομαι με κατι τετοια το κακο ειναι οτι δεν τον ειδες να του στριψεις το λαρυγγι του καθικιου. Δε ξερω απο τοτε που μου δηλητηριασαν το προηγουμενο σκυλι (πριν δυο χρονια σαν σημερα 4 σεπτεβριου του 10) τρελενομαι οταν βλεπω να βαρανε ζωα. Γαμοτο μουνι τους γαμοτο. Θα τα παει καλα ο γατος δυναμη ρε μπλου και απο κοντα και τη γιαγια.
αν έχεις λίγο λαδάκι από αυτά τα εκκλησιαστικά ή λίγο αγιασμό βάλτου πάνω του.. ναι να ελπίζεις και στο θαύμα!!!
θα τα καταφέρει, θα δεις.. δεν λένε πως οι γάτες είν' εφτάψυχες;
https://encrypted-tbn1.google.com/im...5h3A36_j5CaWzw σου στέλνω κι αυτό για τον γατούλη μας!
Αχ ειλικρινά στεναχωρέθηκα πολύ blue!Εχω ένα μικρό σκυλάκι που το λατρεύω κ δεν αντέχω ούτε στη σκέψη ότι μπορεί να μου πάθει κάτι.Εύχομαι να τα καταφέρει ο γατούλης σου,προσεύχομαι κι εγώ γι'αυτό.Για τον μ@λ@κα που το έκανε αυτό ας μην αρχίσω τώρα τις κατάρες..ελπίζω μόνο να το βρει από το Θεό..
Υπομονή αγάπη μ τι να πω... ηρεμία θέλει κ ψυχραιμία. Προσπάθησε να μην μεταδίδεις το άγχος σου κ στην γιαγιά, μείνε ψύχραιμη κ περίμενε, ο χρόνος θα δείξει... ίσως είναι μια δοκιμασία που πρέπει να περάσεις όσο σκληρό κ αν ακούγεται. Υπομονή κ ψυχραιμία...
Περαστικά του απο την καρδιά μου