Και μεις καταλαβαίνουμε το πρόβλημα μόνο ο ίδιος δεν το βλέπει εγώ νομίζω ότι μπήκε για να κάνει πλάκα
Printable View
Και μεις καταλαβαίνουμε το πρόβλημα μόνο ο ίδιος δεν το βλέπει εγώ νομίζω ότι μπήκε για να κάνει πλάκα
Why ερωτηση;
Θες να παίξουμε ενα παιχνίδι;
Αν ναι πες μου που νιώθεις πιο ανετα. Σε μπαράκι, σε καφετέρια, στο γυμναστηριο, στην σχολή σου, στον δρόμο, αλλου...
Ο,τι και αν ψαχνει,η εμφανιση ειναι μεγαλο συν.Σιγουρα δε μετραει μονο αυτο,αλλα απο τα πιο σημαντικα.
Μπορει να βρει καποιον που να την ικανοποιει σε ολα,χωρις να πρεπει να ρουφαει την κοιλια του(αυτος) για να δει το πουλι του.Δεν πρεπει να ταν και πολυ εξυπνη αυτη η γνωστη σου.Quote:
Ξέρω γυναίκα που παράτησε τον κουκλο και γυμνασμενο αντρα της για εναν χοντρο και οταν την ρωτησαν γτ είπε "δεν με ευχαριστουσε σε τίποτα, και προτειμω να είμαι και με τον χασάπη της γειτονιάς και να περνάω καλά παρά με αυτόν". Δεν λέω πως αυτη η πουτ@ν@ εκανε καλά αλλα στο λεω για να καταλάβεις ότι αυτη εψαχνε κατι αλλο. Δεν είναι όλα ασπρο μαυρο, υπάρχουν και οι 50 αποχρωσεις του Γκρι :ρ
Αμα περα απο την εμφανιση εχεις μια στοιχειωδη εξυπναδα (δε ψαχνουν να πιασουν τον Αινσταιν για γκομενο οι γυναικες),μπορεις να χεις τις περισσοτερες στο τσεπακι σου.Ουτως ή αλλως,απο το διαστημα της γνωριμιας με μια γυναικα μεχρι να πεσετε μαζι στο κρεβατι,το χαρακτηρα μονο επιφανειακα μπορει να τον εχει γνωρισει,αρα η εμφανιση ειναι το πρωταρχικο.Quote:
Σε αυτό δεν θα διαφωνισω, ανοιγει πόδια για μια ξεπέτα. Για να πει στις φίλες της εκανα σεξ με τον τάδε που ήταν κούκλος. Περα απο αυτό ομως δεν θα κολλησει εκει όπως ο άντρας. Δυστιχως θα κοιτάξει και άλλα πράγματα που αν δεν τα έχεις δεν θα πάρεις κατι περισσοτερο απο ξεπέτα (εκτος αν είναι απο αυτές που θέλουν να περάσουν "καλα" με κάποιον).
Θα βρισκε χαζουλες.Quote:
Εχω φίλο που απο εμφάνιση δεν βλέπετε αλλα εχει τέτοιο λέγειν, αυτοπεποίθηση και χιουμορ που μπορει να εχει όποια θέλει. Στοιχημα βαζαμε με αλλους φίλους σε μπαρακια και τον στέλναμε να μιλάει σε γυναίκες και όυτε μια φορα δεν απετυχε.
Ειναι μειονεκτημα,απλως ειναι πιθανον καποιοι να μπορουν να το υπερκαλυπτουν με αλλα χαρισματα τους.Quote:
Δεν λέω πως το να είσαι ασχημος είναι πλεονέκτημα, είναι μειονέκτημα αλλα είναι ενα μονο και αν εχεις ενα σωρό αλλα πλεονεκτήματα μια χαρά μπορείς να το καλυψεις. Εξάλλου και οι "ομορφοι" δεν εχουν κι αυτοι μειονεκτήματα; Ή μήπως πιστευεις πως όποιος είναι όμορφος είναι ο τέλειος αντρας, ο αντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο εξυπνος, ο γοητευτικός....
Δε προσβαλλω τις γυναικες που δε με γουσταρουν,εξηγω γιατι μπλεκουν με χαλιες,οσες το κανουν.Quote:
Και πιστεψέ με δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις ασχημα. Απλως μην είσαι απόλυτος και μην προσβάλεις τις γυναίκες που δεν σε γουστάρουν. Αν είναι να προσβάλουμε αποια γυναίκα δεν μας θέλει, εγω θα πρέπει να μισω σχεδόν όλες τις γυναίκες :ρ . Να είμαστε και λογικοί ρε φίλε, μην είμαστε και πλεονέκτες....
BTW εννοειται δε λεω οτι αν εισαι ωραιος,αλλα καθυστερημενος,τραυλιζεις οταν μιλας σε γυναικα,κανεις μπανιο μια φορα το χρονο κλπ,πεφτουν ολες στα ποδια σου.
Μεγαλα παιδια ειμαστε υποτιθεται,μην μου φερνετε αχυρανθρωπους στην κουβεντα.
Ο Ελις τον νηματοθετη εννοουσε,αφου το ποστ ξεκιναει με το ''Γουαι...'' (WhyAlwaysMe)
Βρε γλυκέ μου whyalwaysme,
λες πως είσαι πολύ ντροπαλός και χωρίς αυτοπεποίθηση... και δεν αναρωτιέσαι μήπως ΑΥΤΟ φταίει που δε σου κάθονται οι όμορφες?? Μήπως ΑΥΤΟ είναι το μεγάλο σου μείον?
Μαζί με το κορμί μήπως χρειάζεται να χτίσεις και χαρακτήρα?
Όχι το γουάι εννοούσα είναι προκλητικός από την ώρα που μπήκε έχει κολλήσει η βελόνα του το πα φορές να μου πει κάτι όμορφο να κάτσω να τον ακούσω εγώ υπόψιν έχω ένα μικρό αυτισμό και τραυλίζω όταν μιλάω σε γκόμενα και πάλι βρίσκω όμορφες τώρα ο γουάι κοτζάμ παλικάρι εγώ είμαι και χοντρός ο γουάι όμως όχι δε βρίσκει όμορφες βρίσκει μπάζα κι ύστερα λέει ότι δεν έχει πρόβλημα έχει καραμπινάτο
Το χοντρυνατε το πραμα !! προσωπικα , δεν ειμαι ιδιαιτερα φουσκωμενος , απλως μυωδης αρκετα , ο λογος που αποφασισα ναρχισω γυναστικη με βαρη , ποτε αναβολικα , ηταν επειδη πολυ μικρος , στα 13-14 , ημουν υπερπροστατευμενος , και με λεγαν οι μαγκες της γειτονιας Αγγελακο , οταν παιζαμε βολους , και ημουν Αγγελακος , αυτο δεν μαρεσε καθολου , και μουχε μεινει απωθημενο ........................ καποια στιγμη , το 85 , καποιος , πειραξε ασχημα την κοπελα μου , και δεν ημουν σε θεση να την υπερασιστω , ο τυπος ηταν ' φουσκωτος ' και μαστουρωμενος .................ηταν το κομβικο σημειο αυτο , που ξυπνησαν απωθημενες μνημες , και ειπα μεσα μου , ' θα γινω ετσι ρε μ@λκες , που δεν θα τολμησει κανεις να με προκαλεσει ...............οπερ και εγενετο , αρχισα τον 1/86 γυμναστικη , τζουντο το 89 , και το 99 , μποξ ..........ειχα γινει οπως ηθελα το 90 - 92 , εφτιαξα το προσωπικο μου γυμναστηριο , η γυμναστικη ειχε ξεφυγει απο τιον αρχικο σκοπο της , και μαρεσε , ειχε γινει τροπος ζωης , γι αυτο και συνεχιζω ακομη .......................... μην μπερδευουμε μορια και ατομα , με μια καλη και υγιεινη συνηθεια ...................ειμαι εντελως κατα των αναβολικων , αν επαιρνα θαμουν κτηνος τωρα , αλλα ποτε δεν μπηκα στον πειρασμο , να βλαψω την υγεια μου , για να φτιαξω μυς , τοτε βεβαια δεν ηταν διαδεδομενα , λυπαμαι τα σημερινα παιδια , που τα παιρνουν ,και δεν εχουν ιδεα τι ζημιες κανουν στον οργανισμο τους .........................κριμα ....
Η εμφανιση είναι ενα συν (μεγάλο για τις ρηχές μόνο) αλλα το μεγαλυτερο είναι η αυτοπεποιθηση (και το χρημα)
Δεν ξερω αν είναι εξυπνη ή όχι αλλα σίγουρα είναι πουτ@ν@. Οσο για αυτόν τον μπ@στ@ρδο που μπηκε αναμεσα στο ζευγάρι οταν λεω χοντρός δεν λέω 300 κιλα.... είναι γυρω στα 90-95 απλως δεν τον χωνευω γτ εκανε ότι έκανε στο αλλον το κακομοιρη.
Αρα έρχεσαι στα λόγια μου μονο η εμφάνιση δεν φτάνει παρα μόνο για one night stand. Αλλα ο why ψάχνει σχέση με ομορφη οχι ξεπέτα αλλιως θα πηγαινε με πουτ@ν@.... Θέλει να τον δουν να τα εχει με όμορφη όχι απλως να κάνει σεξ... Δεν λέω πως η εμφάνιση δεν παιζει ρόλο αλλα είναι τελείως υποκειμενικό αυτό. Ενας αλλος φίλος μου ετοιμάζεται να παντρευτει μια παχουλη γυναίκα και όταν έβλεπε γυναίκα που εγω θεωρούσα ότι εχει όμορφο σώμα μου έλεγε ότι είναι κοκκαλιάρα.... και μην ξεχνάς πριν μερικά χρόνια μια κοπέλα είχε βγει στην τηλεόραση με το αγόρι της που ενω ήταν ενα όμορφο παιδί, είχε πάθει ενα ατύχημα και είχε καει το προσωπό του και αυτη συνέχισε να είναι μαζί του και τον κοιταζε και έβλεπες στα μάτια της ότι τον αγαπάει ακόμα.... ενω ενας γνωστός μου που τράκαρε με το μηχανάκι του η κοπέλα τον χωρισε μεσα σε λιγότερο από 24 ωρες γτ δεν ηθελε αναπηρο (το παιδι τωρα περπατάει μια χαρά).
Τον βάλαμε και πλησίασε πάνω απο 30 γυναίκες και αυτό μόνο μπροστά μας. Και ήταν όλες χαζουλές; Ουάου ποσες οι πιθανότητες!!!
Σωστα, αλλα μην ξεχνάς τι σου είπα πιο πριν, υπάρχουν δυο πλεονέκτηματο που αν εχεις εστω το ενα μπορες να καλυψεις τα πάντα.... Αυτοπεποιθηση και χρημα.
Δηλαδη αν μια γυναίκα πει για σένα πως δεν τι θέλεις γτ έχεις Έλλειψη αυτοεκτιμησης, Έλλειψη μυαλου, Ελλειψη γούστου, Εισαι και ο ιδιος ασχημουλης και βρηκες καποια στα μετρα σου, Η αλλη εχει λεφτα οποτε παραβλεπεις την εμφανιση της, δεν θα σε προσβάλει;;;
Απλως ρε φίλε δεν γινεται να αρέσουμε σε όλες. Και δεν είναι γιατι είναι χαζές (εξάλλου οι χαζές κοιτάζουν μόνο την εμφάνιση) ή κακόγουστές ή (το χειρότερο που είπες) οτι δεν εχουν αυτοεκτίμηση.
Εννοείτε πως και εγω δεν λέω πως αν είσαι ο διδυμος αδερφός του Κουασιμόδου αλλα εξυπνος θα πέφτουν όλες στα πόδια σου.