αφου εχεισ αντρα να σε φροντιζει κατι καλο θα κανεισ κι εσυ οποτε πεσ τι σε απασχολει και ανοιξε ενα θεμα να σου πουμε αποψεισ
Printable View
αφου εχεισ αντρα να σε φροντιζει κατι καλο θα κανεισ κι εσυ οποτε πεσ τι σε απασχολει και ανοιξε ενα θεμα να σου πουμε αποψεισ
pavlina σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου φυσικα καλως ορισες. Να χαιρεσαι τους γιους :)
Με αποσχολει η ελλειψη του καλου σεξ αλλα οπως μου ειπε ξαι ο γιατρος μου για μενα πιο σημαντικο ειναι η συντροφικιτητα και μαλιστα το καλοκαιρι ειχα μια παραλληλη σχεση σεξουαλικη αλλα ο γιατρος μου ειπε να χωρισω και το εκανα γιατι δεν θα μου εβγαινε σε καλο οποτε ειμαι παλι πισω στην ασφαλεια μιυ και αυτο προτιμω
αφου τα κανεισ αυτα αρα ζεισ κανονικα το προβλημα που ειναι εκανεσ μια μαλακια το μετανιωσεσ γυρισεσ θα σου ξαναερθει παλι θα κανεισ αλλη μαλακια ετσι ειναι η διπολικη μονο εσυ εισαι ετσι νομιζεισ εδω εγω με ψυχωση και κανω μαλακιεσ εσυ δε θα κανεισ που εχεισ διπολικη
Δεν με πειράζει καθόλου που ρωτάς...Απλά έχω τόσα πολλά συναισθήματα μέσα μου σχετικά μ' εκείνον που δεν ξέρω αν θα καταφέρω να εξηγήσω σωστά αλλά ας κάνω μια προσπάθεια κι ότι δεν καταλάβεις με ρωτάς...καταρχήν ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση και τον αγάπησα πάρα πολύ κι ακόμα τον αγαπώ και μου λείπει και τον χρειάζομαι τρομερά...κι απ' αυτήν την αγάπη έκανα πράγματα που δεν ήθελα για να τον ευχαριστήσω κι αυτά είναι που έλεγα πριν ότι έχω μετανιώσει γιατί μου έκαναν κακό στην ψυχολογία μου και στην εικόνα που είχα για τον εαυτό μου και τώρα πια είναι φορές που με μισώ και με απεχθάνομαι για όλα αυτά...και κατά δεύτερον επειδή θύμωσε μαζί μου τώρα δεν μου μιλάει πια κι εγώ δεν το αντέχω αυτό... :(
οχι δεν ειναι περιεργο, ενας ανθρωπος τοσο φοβισμενος οσο εσυ, ειναι δυσκολο να προχωρήσει μπροστα... για να καταλαβω ομως... εισαι 5 χρονια μονη?
καταλαβαινω...χρειαζεσαι τον χρόνο σου...αλιμονο! .. πρεπει να βρεθει καποιος που να μπορει να το καταλάβει αυτο! δεν ειναι δυσκολος ξερεις, οκ υπάρχουν τυποι "βιαστικοι" αλλα υπάρχουν και αντρες οι οποίοι θελουν να το πάνω σωστα. υπομονη!
ασχετο! στην νικολουλη εχει την υπόθεση γιακουμακη ...
Μωρέ υπομονή έχω αλλά δεν ξέρω αν έχω το θάρρος να το ρισκάρω ξανά...
Ναι, την βλέπω αλλά τώρα έβαλε διαφημίσεις...ελπίζω μόνο να μην αποκοιμηθώ γιατί κι αυτή φέτος την έβαλε αρκετά αργά την εκπομπή...να δούμε αν θα βγει τίποτα καινούριο για το παιδί...με είχε στεναχωρήσει πολύ αυτή η ιστορία...
μωρε αμα βρεθει ο καταλληλος, ολα τα ξεχναμε και ολα τα ρισκαρουμε. αρκει να ειναι σωστος παιχτης...;) μην ανυσηχεις καθόλου για αυτο ...
το ειδα λίγο αλλα δεν βγαζω ακρη και το γυρισα στον μπατμαν!
Δελφίνι καλα ολα αυτά!!!τι έκανες με την αγωγή σου;χαπακωνεσαι άδικα;εισαι στην ίδια δοσολογια η τα μειώσες όπως έλεγες;εισαι καλύτεραερα η χειρότερα;
Καλή επιτυχία!
Ο όμοιο παθητικός που πηγαίνεις ειναι ο Λουκάς;
Αν σας κολλούσε ο γκόμενος της φίλης σας θα κάνατε κάτι μαζί του;
Για θυμησε μου λιγο την ιστορια σου μωρε...
Κατα τη γνωμη μου οποιαδηποτε δεσμευμενη κοπελα ποσο μαλλον αν ειναι καποιου φιλου σου δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι.
Οχι δελφινακι με τιποτα! ξερω οτι ψαχνεσαι απεγνωσμενα για γαμο αλλα αυτο δεν ειναι λυση.Σκεψου ποσο πολυ θα πληγωθει η φιλη σου...
Δυσκολο να μου κολλησει ο γκομενς της φιλης μου .
Άρα εγώ είμαι η χειρότερη από όλους σας θα αυτοκτονήσω...
δελφινι ψαχνομαι κι εγω για γαμο αν θεσ να ξερεισ εμενα μ αρεσει που εισαι η χειροτερη απο ολουσ
δεν εχω προβλημα αν ποτε μου πεισ το ναι θελω να μου κανεισ κανταδα οπωσ σου κανω εγω
εσυ το λεσ οτι εισαι η χειροτερη εγω σε βρισκω υπεροχη δεν μπορεισ να το δεχτεισ αυτο;
τελικά μάλλον είμαι η χειρότερη από όλους
επειδη σου την πεφτω διαδικτυακοσ το λεσ αυτο γιατι το λεσ;
δελφινι να ξερεισ δεν υπαρχει καλυτεροσ και χειροτεροσ ολοι ειμαστε αχρηστοι και συνενοουμαστε αμα εισαι απο θεσσαλονικη ειναι τοσο
απλο κανενασ δεν εχει τυψεισ κανενασ δεν κλαιει και ειμαστε ολοι αχρηστοι απο τον πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο
οσο καλοσ και να ναι στην αναγκη θα σου βγει αχρηστοσ εγω εγινα ρεταλι εντελωσ η ζωη με εκανε
εγω εκλαψα παντωσ οσο ηταν να κλαψω στερεψανε τα δακρυα και τελοσ οσο ειναι ετσι τα πραγματα
δεν κλαιω αμα χειροτερεψουν θα εχουμε αλλα παλι γιατι χειροτερα γινεται καλυτερα δε γινεται
φιλικα ολοι για φυλακη ειμστε
θα με σκοτωσετε τωρα και κατι τρεχει στα γυφτικα καθομαι σασ ανεχομαι κι εσεισ κανετε μαλακιεσ
ποσωσ χεστηκα τι κανετε και τι δεν κανετε και ποσωσ χεστηκα ζησω πεθανω απλα η συμφωνια ειναι στον υπνο μου
ετσι συμφωνησαμε και θελω να τηρηθει απο ολουσ
και τα λεω αυτα γιατι δεν βλεπω να τηρειτε η συμφωνια
και για να στο τελειωσω γιατι δε ξερω ποσο χρονο εχω ολεσ οι ζωεσ σασ ειναι για τα μπαζα οι καλοι οι κακοι οι αναποδοι
ολοι ειστε για τα σκουπιδια εγω ειμαι για τα σκουπιδια πρωτοσ απο ολουσ απλα εσεισ ειστε χειροτεροι
γιατι ενω ειστε μεγαλα κουμασια ο καθενασ το παιζετε καλοι ενταξει καταλαβαμε τι θα γινει το ξεραμε
αλλα χαλαρα και ψυχραιμια
Και ετσι ο elis εβγαλε το πορισμα...οι ζωες ολων ειναι για τα μπαζα...οταν η αυτογνωσια οδηγει σε γενικευση...!