Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις σε φορουμ χορτοφαγιας, εδω δεν ειναι κανεις γνωστης (1 ατομο που δε μπαινει)<α
Printable View
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις σε φορουμ χορτοφαγιας, εδω δεν ειναι κανεις γνωστης (1 ατομο που δε μπαινει)<α
ήθελα μονάχα να πω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις άμεσες επιπτώσεις, μπορεί να προκύψουν ακόμα και μετά από 7χρόνια.
το να με διορθώσει ένας "γνώστης" ήταν για την περίπτωση που κάποιος ξέρει κι εγώ είπα μπαρούφα.
Καλημέρα!
Να σας ρωτήσω ρε σεις, που ζυγίζεστε κάθε μέρα, δεν ψυχοπλακώνεστε;
Εμένα κάποιες φορές με δείχνει πιο πάνω από πριν, ακόμα και αν ακολουθώ διατροφή..
αμα καταφερω να ανεβω μια φορα θα ανεβαινω καθημερινα...
η χορτοφαγια μπορει να εχει μια φοβερη επιπτωση, να σωθουν μερικα αμοιρα ζωακια. Κατα τα αλλα μην αγχωνεσαι. Για σενα νοιασου κι εξετασου.Quote:
Originally posted by ανβι
ήθελα μονάχα να πω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις άμεσες επιπτώσεις, μπορεί να προκύψουν ακόμα και μετά από 7χρόνια.
το να με διορθώσει ένας "γνώστης" ήταν για την περίπτωση που κάποιος ξέρει κι εγώ είπα μπαρούφα.
Υπαρχουν απειρα ξενα φορουμ μπορεις να μπεις να ενημερωθεις.
Προσωπικα είμαι κατά της χορτοφαγίας γιατι επειδη γενικα δεν μου αρέσει το ρκέας και δεν το τρώω βλέπω τι προβληματα προκαλεί η έλλειψη του :/
πως, αμέ! εννοειται, απλά μερικές φορές δεν μπορείς να αντισταθείς.. εγώ και σήμερα την πάτησα, με έδειξε λίγο παραπάνω και έχω ψιλοφρικάρει...Quote:
Originally posted by Sethunya
Καλημέρα!
Να σας ρωτήσω ρε σεις, που ζυγίζεστε κάθε μέρα, δεν ψυχοπλακώνεστε;
Εμένα κάποιες φορές με δείχνει πιο πάνω από πριν, ακόμα και αν ακολουθώ διατροφή..
Γενικότερα είναι ψυχολογικό το θέμα πιστεύω.
η χορτοφαγία καμμιά σχέση δεν έχει με το δε μου αρέσει δεν το τρώω. Το σκεπτικό είναι ότι δε θα ξαναφάς ποτέ κρέας για ηθικούς λόγους, οπότε επιβάλεις στον εαυτό σου την αντικατάσταση του με άλλες εξίσου θρεπτικές τροφές. Το ότι κόβεις απλά το κρέας δε σε καθιστά χορτοφάγο ώστε να μπορέσεις να κρίνεις την χορτοφαγία σαν διατροφή. Όλοι οι χορτοφάγοι που γνωρίζω είναι υγιέστεροι από τους κρεοφάγους, αποδεδειγμένα με εξετάσεις. Τώρα αν κάποιος δεν τρώει σωστά, είτε κρεοφάγος είτε όχι, θα έχει θέμα.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Προσωπικα είμαι κατά της χορτοφαγίας γιατι επειδη γενικα δεν μου αρέσει το ρκέας και δεν το τρώω βλέπω τι προβληματα προκαλεί η έλλειψη του :/
Πάλι δε συγίστηκα, τί θα γίνω? Πρέπει......................
Ξέρω τι είνια η χορτοφαγια, πολλοί φίλοι μου είναι χορτοφάγοι, αλλά επιμένω πως ως προσωπική άποψη το θεωρώ λάθος :-)
Και να πας να ζυγιστείς αμέσως!!!
Μπράβο Τέσο! 94.5 σήμερα και αρχίζω. Ζυγιστηκα μολις τωρα φαγωμενη, δεν ειχα αλλη επιλογη............παλι για αυριο και μεθαυριο και παραμεθαυριο θα το ανεβαλα. Σκαρλετ σε ευχαριστω!
tiker test
οσοι βλεπετε μια μικρη διαφορα στα κιλα σας να μη σας πιανει πανικος δεν ειναι τιποτα διοτι σε μια μερα δεν προλαβαινει ο οργανισμος να μετατρεψει αυτο που εχουμε φαει σε λιπος.Οταν ξεκινησα και εγω τη διατροφη το εβλεπα αυτο και αγχωνομουν πολυ χωρις να υπαρχει καποιος λογος,το πραγματικο σας βαρος θα το βλεπετε οταν θα ζυγιζεστε μια φορα την εβδομαδα ,πρωι με αδειο στομαχι και να εχετε παει τουαλετα.Ειναι κριμα να στεναχωριεστε οταν την επομενη μερα σας δειχνει λιγο παραπανω.
ειλικρινά έχεις δίκιο... εγώ μόλις έπεσα από 90 :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy: και έχω μία τρομερή αγωνία! ήδη νιώθω τρομερή τη διαφορά, και φοβάμαι μην ξαναπαχύνω! δε θέλω :no:
68,3 σημερα!!!!μολις 3,3 κιλα απο το στοχοοοοοοο!!!!!!!!!!!
μπραβοοοο ,τι ειναι 3,3 κιλα?θα φυγουν και δεν θα παρεις χαμπαρι.
:) :) :) κι εσυ απ οτι βλεπω τελεια εισαι!!!!μπραβο!!!!με τι μεθοδο τα εχασες?
Γειά σας, αρχίζω και εγώ ξανά, 106.5 και θα ενημερώνω.
104.5! 'Ισως που αδιαθέτησα! Πάντως από δίαιτα δεν είναι γιατί τρώω το ίδιο με πρίν.
Ούτε καν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να μπω. Ούτε καν θυμάμαι τι γράφει το τικερ μου. Παχαινα Αδυνατίζα παχαινα αδυνατιζα κτλ. Σήμερα ήμουν 68.
66,8
Καλημερα, 103.4
Καλησπερα 102.6 !!!!!!!! τελος περιοδου
δε ζυγιζομαι δε ζυγιζομαι...εφαγα καρδια μου και βασανιζομαι :)
103.4
Καλησπέρα σας.Είμαι καινούρια εδώ,οπότε να σας πω μερικά πράγματα για εμένα.Είμαι 1,73 ύψος και 93 κιλά.Μετά την γέννα έχω πάρει 12 κιλά,μέσα σε ένα χρόνο.Όσο ήμουν έγκυος,λόγω του διαβήτη κυήσεως που είχα,δεν πήρα καθόλου κιλά,αλλά μάλλον έχασα και 1-2.Μετά όμως εφόσον δεν είχα πλέον περιορισμό στο τι να τρώω,έφτασα στα κιλά που είμαι σήμερα.Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσω τα 90 κιλά και αποφάσισα να κάνω κάτι τώρα,πριν πάρω ακόμη περισσότερα και είναι ακόμη πιό δυσκολο να τα χάσω.Από ψυχολογία είμαι χάλια,και αυτό με δυσκολεύει πολύ στο να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου.Αποφάσισα να ζυγίζομαι καθημερινά μπας και καταφέρω επιτέλους κάτι.
Καλημέρα.
93
τα ίδια με χθες αν και πριν ζυγιστώ είχα φάει πολύ. Άρα ίσως κάτι χάθηκε.
Καλημέρα, 92,700 σήμερα.Φαντάζομαι ότι είναι μόνο απώλεια υγρών και το περίμενα,αλλά και αυτό καλό είναι!
Καλημερα δε με αφηνει να στειλω προσωπικο μηνυμα, δε ξερω γιατι. Φυσικα και μπορεις να γραφεις εδω. Εγω δε ζυγιστηκα σημερα γιατι χθες απο το αγχος μου ξυπνησα κι εφαγα και ξανακοιμηθηκα! :flaming:
Εντάξει!Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :)
Καλημέρα.92,300
Γεια σου lost, σημερα 102.2 :) :) :) δουλεψε η βαλεριανα χθες. Ηπια μια και δεν εφαγα βλακειες μπροστα στην τηλεοραση. Δεν ηξερα αν μου μενουν θερμιδες και ειχα μαζευτει :)
μονιμως ξεχνω τον κωδικο για το τικερ βαρους :( ξερεις καποιο να μη ζηταει κωδικο?
Γειά σου sweetOctober!Πάτα πάνω στο πρώτο τικεράκι μου,δεν χρειάζεται κωδικό και μπορείς να αλλάξεις το βάρος από την υπογραφή σου,πολύ εύκολα!
Τώρα είδα ότι έχεις το ίδιο,εγώ πάω στην υπογραφή μου,και αλλάζω το νούμερο που έχει στον κωδικό του τικερ.
καλημερα απο σενα το πηρα! 102.0 σημερα και περιμενω το πολυποθητο 1.................
Καλημέρα. 92,500 ουπς! κάτι πήγε στραβα!Μάλλον χαζομαρούλες έφαγα εχθές.
να γραφεις τι τρως για να ξερεις. Γραφω μονη μου διπλα λυπησου με :) Γενικα το βαρος εχει αυξομειωσεις λογω κατακρατησεων και συνηθως δειχνει εβδομαδιαια την κανονικη απωλεια, αν και το να ζυγιζεσαι μια φορα τη βδομαδα παλι μπορει να μη δειξει αφου μπορει πριν πχ να εχεις φαει χαζομαρες...να μην εχεις παει τουαλεττα κτλ
Είδα ότι οι πρώτες μέρες πήγαν καλά και ξεθάρεψα:tumble: !Τα κεφάλια μέσα τώρα!
ΑΥΤΌ ακριβως ομως παθαινω κι γω, για αυτο ειδικα στην αρχη ζυγιζομαι καθε μερα. Ετσι μαζευομαι :wink1:Quote:
Originally posted by lost in life
Είδα ότι οι πρώτες μέρες πήγαν καλά και ξεθάρεψα:tumble: !Τα κεφάλια μέσα τώρα!
Καλημέρα. 92 .Μου αρέσει αυτή η διαδικασία,κάθε πρωί!Πάω να αλλάξω και τα τικεράκια μου.