Originally Posted by
KENO
το κανες edit, δεν αντεξες ? μαθε να το συνεχιζεις οταν ειναι παρων ο αλλος, κι οχι οταν φυγει, αν θες να παιρνεις κατευθειαν απαντηση!
σου κανε κι εσενα εντυπωση το μυαλο μου ? ναι ειμαι πρωταθλητης στο κολλημα και τη μιζερια, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου μ'αυτο ? που ειναι το προβλημα σου γενικοτερα μαλλον, αφου δε φαινεσαι να εισαι εδω για να πεις κατι που σε απασχολει, απλα κρινεις τις ζωες των αλλων συμφωνα με οτι γραφουν παντα και σου φανει. εμενα αυτα ειναι τα προβληματα μου, μοναξια κι απαθεια, τι να κανουμε. αν δε θες να με διαβαζεις, με κανεις ignore. ειναι τοσο απλο! επισης ειμαι ανοιχτος στο να συζητησω το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εδω, και στο παρελθον εγραψα πολυ προσωπικα μου που μετα μετανιωσα. αλλα δυστυχως εσεις ξερετε μονο να κρινεται αρνητικα, χωρις να μπορειτε να καταλαβετε τον αλλον, την ψυχολογικη του κατασταση, ειδικα οταν ειναι συνεχεια μονος!
εδωσες καμια νεα ιδεα μηπως ? το μονο που μου γραψες ηταν το πως σου φανηκε η χωρα, και μου ειπες οτι παραμυθιαζομαι και μιζεριαζω στις αυταπατες μου. ποιες αυταπατες τελικα δεν απαντησες, ειχε φυση εκει που πηγες ή δεν ειχε ?
για το facebook καμια σχεση, δε θιχτηκες ? ενω με εσβησες ? πως θα το παιρνε καποιος αλλος αυτο ?
anyway ας μη το συνεχισουμε αλλο, δε τσακωνομαι πλεον στο φορουμ, απλα καταλαβε οτι δε βλεπουν ολοι το κοσμο οπως εσυ. ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος, νιωθει διαφορετικα, και λογικα θα εχει και διαφορετικα προβληματα.