Results 4,051 to 4,065 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
17-08-2011, 14:04 #4051
η χαρα ειναι τροπος ζωης τζιπσυ, δεν ειναι προορισμος της ζωης. η χαρα ειναι η οδος, το μονοπατι. προφανως δεν ζεις με εναν τροπο που να παραγει χαρα. νομιζω οτι τα αντικατ βοηθανε, τουλαχιστον οσους τους πιασει καποιο, αλλα οτι μονα τους θα παραγουν χαρα ή οτι θα σου αλλαξουν κ τη φιλοσοφια ζωης για να παραγεις μονη σου χαρα αυτο δεν το κανουν.
το γιατι σε εσενα μερικως μπορει να απαντηθει. ακριβως γιατι εσυ δεν εχεις μαθει να ζεις με εναν τροπο που να παραγεις χαρα στη ζωη σου, κ η καταθλιψη ειναι το καμπανακι που σου λεει οτι οφειλεις να μαθεις! βεβαια απο την αλλη υπαρχουν κ χοντροπετσοι ανθρωποι που κανουν ενα καρο ατασθαλιες κ δε νιωθουν ουτε ενοχες, ουτε καταθλιψη, ουτε τπτ. ενταξει, η ζωη στην τελικη δεν ειναι δικαια.
παντως εγω παλια παθαινα καταθλιψη για παρα πολλα θεματα, που αφου τα συζητησα στην ψυχοθεραπεια κ σταδιακα αλλαξα τον εαυτο μου, οχι μονο δεν παθαινω καταθλιψη πια, αλλα χαιρομαι κιολας! πχ στις ανθρωπινες σχεσεις εχω δει πολυ σημαντικη βελτιωση σε σχεση με 10 χρονια πριν.
- 17-08-2011, 14:43 #4052
17-08-2011, 14:57 #4053
η Σουηδια ηταν μια απ'τις επιλογες μου, αλλα δεν εγραψα πως εχουν δυο αυτοκινητα εκει.
απο το να μενουν ο ενας πανω στον αλλον σε πολυκατοικιες οπως εδω Αθηνα, ειναι προτιμοτερο!
μου περιγραφεις απλα μια εμπειρια σου.
για τους μισθους που παιρνουν και τη ζωη που κανουν, δε νομιζω πως ειναι πανακριβες και για τους ιδιους. απ'την αλλη, ολη η Ευρωπη ειναι σκατα πλεον, τι πρεπει να κανουμε τελικα, να παμε Ταϋλανδη ?
ξαναπεριγραφεις απλα μια εμπειρια σου, πως σου φανηκε εσενα. το γεγονος ομως οτι εσυ δε καλοπερασες ή δε σου αρεσε, δε σημαινει οτι το ιδιο ισχυει και για ολους τους αλλους.
αυτος που σιχαθηκε την Ελλαδα.
τωρα με προσβαλλεις και αναρωτιεμαι τι σου εκανα. ή μαλλον ξερω τι φταιει, που σου στειλα μηνυμα στο facebook και σου ειπα οτι δε συμμετεχω στις ερωτησεις σου και παιχνιδια εκει, και με εσβησες. αυτος δεν ειναι λογος ομως για να μου την πεις κι εδω. μαλλον εσυ εισαι που μιζεριαζεις γιατι ενω ειχες την ευκαιρια να ταξιδεψεις, πηρες μονο τα αρνητικα. ακομα και το οτι εκει εισαι μεστη φυση, ενω εδω μεστα σκατα, ειναι ενα τεραστιο συν! αλλα ακομα κι αν αυτο δεν ισχυει και ειναι οντως αυταπατες μου, ειναι επιλογη μου, εσενα τι σε κοφτει ?
γιατι δεν εχω παρεα! τι να μου πουν οι ντοπιοι, ειναι σαν να ρωτας καποιον απο εδω, που ζουσε μια ζωη στην Ελλαδα και τη σιχαθηκε. φυσικα και θα γκρινιαξει γιατι εχει κουραστει απ'τη ζωη που κανει. δε συγκρινει ομως τη χωρα του με μια αλλη χειροτερη, γιατι τη χειροτερη δε τη σκεφτεται καν.
οτι νιωθω γραφω, εσυ δε βαρεθηκες να ποσταρεις ερωτησεις υποτιθεμενου θρησκευτικου ενδιαφεροντος στο facebook ? ή οτι αλλο κανεις στη ζωη σου ? και δε θελω να τσακωθω μαζι σου, εσυ ασχολεισαι με μενα λες και με γνωριζεις προσωπικα ή ειμαι μονο αυτο που διαβαζεις εδω και τπτ αλλο.
17-08-2011, 14:58 #4054
ο,τι να ναι! αντε γεια κενο, κ να μας γραφεις!
μπα, διαβαζω κ πολλα αλλα, αλλα η αληθεια ειναι οτι μου εχεις κανει εντυπωση για το κολλημενο σου μυαλο κ τη μιζερια σου. αλλοι ανθρωποι μπαινουν εδω κ ρωτανε για καποιο θεμα κ ειναι ανοιχτοι στο να το συζητησουν κ να παρουν νεες ιδεες απο τους αλλους, ενω εσυ μπαινεις απλα για να μιζεριαζεις κ να κλαιγεσαι ποσο χαλια ειναι η ελλαδα κ ποσο μονος νιωθεις κ ποσο σκατα ειναι οι αλλοι κ τα γνωστα. εισαι πρωταθλητης στο κολλημα, πως να το κανουμε!
καμια σχεση με αυτο που μου ειχες στειλει στο φβ, αν δε θες να απαντας δικαιωμα σου ειναι, εσυ το υποθετεις οτι θιχτηκα, δεν παιζει κατι τετοιο.Last edited by Lou!; 17-08-2011 at 15:11.
17-08-2011, 14:59 #4055
σκεφτομαι οτι μου λειπει η RainAndWind και θελω να της ζητησω συγνωμη που της ειχα πει για τη περιοδο της σε ενα ποστ οταν βριστηκαμε. Ηρω αν το διαβαζεις αυτο, ξαναγραψε!
17-08-2011, 15:03 #4056
- In this old house where every door is open
Σκεφτομαι οτι ειμαι ερωτευμενη εδω και μηνες, και μαρεσει.. :)
17-08-2011, 15:07 #4057
εκανα σχεδον 2 χρονια την περιοδο 2001-02, ειχα παει κ στην αμερικη το 2007 κανα τριμηνο, εξαντλησα τη φοιτητικη ασφαλεια που ειχα κ το 2008 γυρισα ελλαδα κ πηγα στη δικη μου κανα εξαμηνο, οχι πολυ τακτικα μια στις 15-20 μερες, κ παω κ τωρα κανα εξαμηνο, δηλ 3 χρονια ας πουμε, σπαστα! ασε, ειμαι ασυμφορη κορη, στα ψυχολογικα! αφου την ψυχολογο μου την ξερω κ με ξερει απο τα 19 μου κ ειμαι 31 ετων γαιδαρα!
εχω διαβασει κ μονη μου αρκετα βιβλια αυτοβοηθειας, συμμετεχω κ στο φορουμ, θαμωνιασα πια, μοιραζομαστε κ τα ψυχολογικα μας πολλες φορες με φιλους/φιλες, πχ εχω γνωρισει ανθρωπους απο εδω κ κανω παρεα κ εξω, κ μιλαμε πολυ ανετα για ψυχολογικα ζητηματα, η ψυχικα υγεια κοποις κταται!
βασικα μου αρεσει η ψυχολογια, τη βρισκω δηλ.
17-08-2011, 15:26 #4058
17-08-2011, 15:42 #4059
το κανες edit, δεν αντεξες ? μαθε να το συνεχιζεις οταν ειναι παρων ο αλλος, κι οχι οταν φυγει, αν θες να παιρνεις κατευθειαν απαντηση!
σου κανε κι εσενα εντυπωση το μυαλο μου ? ναι ειμαι πρωταθλητης στο κολλημα και τη μιζερια, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου μ'αυτο ? που ειναι το προβλημα σου γενικοτερα μαλλον, αφου δε φαινεσαι να εισαι εδω για να πεις κατι που σε απασχολει, απλα κρινεις τις ζωες των αλλων συμφωνα με οτι γραφουν παντα και σου φανει. εμενα αυτα ειναι τα προβληματα μου, μοναξια κι απαθεια, τι να κανουμε. αν δε θες να με διαβαζεις, με κανεις ignore. ειναι τοσο απλο! επισης ειμαι ανοιχτος στο να συζητησω το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εδω, και στο παρελθον εγραψα πολυ προσωπικα μου που μετα μετανιωσα. αλλα δυστυχως εσεις ξερετε μονο να κρινεται αρνητικα, χωρις να μπορειτε να καταλαβετε τον αλλον, την ψυχολογικη του κατασταση, ειδικα οταν ειναι συνεχεια μονος!
εδωσες καμια νεα ιδεα μηπως ? το μονο που μου γραψες ηταν το πως σου φανηκε η χωρα, και μου ειπες οτι παραμυθιαζομαι και μιζεριαζω στις αυταπατες μου. ποιες αυταπατες τελικα δεν απαντησες, ειχε φυση εκει που πηγες ή δεν ειχε ?
για το facebook καμια σχεση, δε θιχτηκες ? ενω με εσβησες ? πως θα το παιρνε καποιος αλλος αυτο ?
anyway ας μη το συνεχισουμε αλλο, δε τσακωνομαι πλεον στο φορουμ, απλα καταλαβε οτι δε βλεπουν ολοι το κοσμο οπως εσυ. ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος, νιωθει διαφορετικα, και λογικα θα εχει και διαφορετικα προβληματα.
καλα πρεπει να ειναι, γιατι να μην ειναι καλα ? απλα με καποιο μελος ενοχληθηκε, ειτε ημουν εγω, ειτε ησουν εσυ, ειτε ηταν ο Seduction που κανει συλλογη απο γκομενακια. θα μπορουσε να κανει ενα ignore και να τελειωσει εκει το ολο θεμα, δε χρειαζοταν να αποχωρησει, αλλα αφου αυτο επελεξε τι να γινει...
17-08-2011, 16:08 #4060
Η Rain έφυγε; Τήν διώξατε εσείς;
Νόμιζα ότι πήγε διακοπές μακράς διαρκείας!
Πρέπει να την ξαναφέρετε!""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
17-08-2011, 19:27 #4061
Skeftomai tous ergates
17-08-2011, 19:31 #4062
i am big sister
17-08-2011, 19:44 #4063
Ρε ΚΕΝΟ! Επειδη βλεπω οτι αποζητας τη Φυση(και με το δικιο σου),γιατι δεν πας να ζησεις σε κανενα χωριουδακι εδω στην Ελλαδα που εχει αρκετα! Ετσι δε θα χρειαστει να μπεις στον κοπο να ξενιτευτεις και θα ζεις και μεσα στη Φυση απασχολουμενος με αγροτικες εργασιες! Σκεψου το!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
17-08-2011, 20:35 #4064
εκανα εντιτ μετα γιατι εγραψα κ το μηνυμα στη τζιπσυ, δεν περιμενα να βγεις για να το κανω εντιτ κ να ξαναμπεις. νομιζω οτι το μυαλο σου στροφαρει παρανοιες.
απο το φβ σε εσβησα γιατι δεν ειχες σελιδα για να πεις κατι για σενα κ να μοιραστεις κατι. εχεις μια σελιδα ανωνυμη για να μοιραζεσαι τη μιζερια σου κ εμενα αυτο δε με ενδιεφερε. σε εσβησα για αλλο λογο, οχι επειδη μου ειπες οτι δεν απαντας σε poll. ναι, εγω ειτε εχω κολλημα με το Θεο, ειτε δεν εχω, μοιραζομαι σκεψεις μου, φωτογραφιες μου, πινακες ζωγραφικης που μ αρεσουν, συμμετεχω σε σελιδες αλλων που εχουν συζητησεις που με ενδιαφερουν. κ εχω κ ονομα κ επωνυμο κ φωτο!
ναι, φυση ειχε η σκανδιναβια κ υπεροχη μαλιστα, αλλα κ εδω εχουμε φυση. κ στην αττικη ακομα. ξερεις ποση? κ παρνηθα κ σουνιο! αν θελεις φυση γιατι δε φευγεις να πας να μεινεις επαρχια? θες θαλασσα, θες βουνο? απ ολα εχει ο μπαξες!
νομιζω οτι εχω ανοιξει κ δικα μου θεματα κ εχω ζητησει βοηθεια κ ναι, σχολιαζω κιολας, μ αρεσει η συμβουλευτικη, τι να κανουμε!
οι αυταπατες σου ειναι οτι πιστευεις οτι το προβλημα σου ειναι εξω απο εσενα κ σου φταινε συνεχεια οι αλλοι. οι υπολοιποι ελληνες, η ελλαδα, εγω, οι αλλοι συμφορουμιτες κλπ. κ οτι πιστευεις οτι αν πας στη σουηδια ολα θα ειναι ιδανικα για σενα. αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι η αυταπατη σου επειδη αρνεισαι να παρεις την ευθυνη του εαυτου σου. αρνεισαι να πας για ψυχοθεραπεια κ να δεις τα κουσουρια σου, να αποχτησεις αυτογνωσια, να προσπαθησεις να αλλαξεις τον εαυτο σου. προτιμας να καθεσαι να σαπιζεις στη μοναξια κ να κλαιγεσαι, για να αποφυγεις να ερθεις αντιμετωπος με τον εαυτο σου. αποποιεισαι την ευθυνη απο πανω σου λεγοντας οτι τοπροβλημα ειναι οι αλλοι κ ετσι μετα αρεσκεσαι να κανεις το θυμα που ζει σκατα ζωη επειδη οι αλλοι σε αδικουν.
απλα σε ενοχλει πολυ το να σου πουν οι αλλοι αυτο που δεν αντεχεις να ακουσεις κ θιγεσαι πολυ ευκολα!
να σου δωσω νεες ιδεες οσες θες. λοιπον, η επαρχια εχει πολυ πιο πολλη φυση κ ειναι κ πιο φθηνη. μπορεις να μετακομισεις εκει αν θες.
για τη μοναξια οντως φερνει καταθλιψη, μπορεις να αρχισεις να γνωριζεις κοσμο αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου κ να μην απορριπτεις τοσο ευκολα τους ανθρωπους, γιατι παλι μονος θα μεινεις. κανε κ καποιους συμβιβασμους στις φιλιες σου κ βαλε ορια. οπως θες εσυ να σε αποδεχονται εσενα οπως εισαι, κανε το εσυ το ιδιο κ για τους αλλους. βρες μια μεση λυση, το μετρο. το ακραιο ολα ή τιποτα δεν λειτουργει.
για δραστηριοτητες ξεκινα απο εθελοντικο εργο πανω σε ενα στοχο που σου κεντριζει το ενδιαφερον. τι θα ηθελες να αλλαξει στην ελλαδα? γινε εσυ η αλλαγη κ πηγαινε σε ενα συλλογο που να προωθει αυτη την αλλαγη. πχ σου αρεσει μια πιο καθαρη ελλαδα χωρις σκουπιδια? ο σκαι διοργανωνει καθαρισμο παραλιων καθε σ/κ.
μπορεις να συνεχισεις τις σπουδες σου απο εκει που τις εχεις παρατησει, αν σε ενδιαφερει να συνεχισεις να σπουδαζεις. μπορεις να ψαξεις για δουλεια!
πολλα μπορεις να κανεις για να δραστηριοποιηθεις κ να βγεις απο τη μιζερια σου!Last edited by Lou!; 17-08-2011 at 20:48.
17-08-2011, 21:50 #4065
αφου ειμαι ΚΕΝΟ τι περιμενες ? σωπα ρε που θες σελιδα κι ολας με τα προσωπικα μου στοιχεια. σου ειπα αν θελησεις να μιλησεις να μαθεις το οτιδηποτε για μενα, ελα στο MSN, το facebook το εχω χεσμενο! ετσι κανω με ολους, συνομιλω στο MSN και λεω τα πολυ προσωπικα μου, ΟΧΙ στο fb! αν εσυ καθεσαι και ξημεροβραδιαζεσαι εκει μεσα ειναι δικο σου θεμα, μη περιμενεις ομως απο ολους να κανουν το ιδιο και να συμμετεχουν. εξαλλου, εσυ μου ζητησες να με κανεις add εκει, οχι εγω! οι φωτογραφιες σου παντως ηταν μια χαρα, τωρα γιατι μου συμπεριφερεσαι τοσο ασχημα δε ξερω...
δε το πιστευω, σοβαρα ? λες και μιλας σε νεογεννητο κι εσυ, που δεν εχει ζησει τπτ απολυτως, δεν εχει ταξιδεψει πουθενα, δε βγηκε ποτε απ'το σπιτι του. προπερσυ ειχα φτασει μεχρι Κομοτηνη, Ξανθη και Αλεξανδρουπολη επανω, 10 ωρες ταξιδι με το ΚΤΕΛ! αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου, οσο το οτι εχω σιχαθει την χωρα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ με τη κατασταση της!
μαλλον εσυ εχεις καποιου ειδους αυταπατη οτι εγω πιστευω πως αμα παω στη Σουηδια θα ειναι ιδανικα ολα. ποτε μου δεν ειπα κατι τετοιο, δεν εχω θεοποιησει ουτε τη Σουηδια ουτε καμια αλλη χωρα, γιατι ξερω οτι πουθενα δεν ειναι τελεια! ομως σε συγκριση με τις υπολοιπες χωρες της Ευρωπης, πιστευω πως ναι ειναι λιγο καλυτερα και ζουν πιο ανθρωπινα εκει! οπως και να το κανουμε η Ελλαδα ειναι λιγο πισω σε ορισμενα θεματα, σε συγκριση με την Ευρωπη οπου ειναι και πιο ανοιχτομυαλοι και πιο προχωρημενοι. τη μοναξια κανεις δε τη διαλεγει, ερχεται απο μονη της. σαν μεγαλυτερη θα πρεπε να το ξερεις καλυτερα αυτο, αλλα μαλλον καλοπερνας κι εσυ οπως ολες. οσο για τη σκατα ζωη και τη θυματοποιηση, δεν ειμαι ο μοναδικος που νιωθει ετσι εδω, ευτυχως δλδ αλλιως θα ειχα οντως προβλημα! αν τωρα εσυ δε βλεπεις οντως τη μιζερια που υπαρχει τριγυρω, τοτε μαλλον ζεις στο κοσμο σου...
οχι, δε με ενοχλει ουτε στο ελαχιστο ΟΤΑΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ και ειναι ευγενικοι. οταν δε με ξερουν, και κρινουν μονο απ'οσα γραφω εδω, ναι με ενοχλει γιατι σχηματιζουν δικια τους εικονα λανθασμενη. θα μπορουσες να με ρωτησεις κι εσυ κι ο οποιοσδηποτε το οτιδηποτε, πρωτου καταληξετε στο δικο σας συμπερασμα για μενα.
ναι προσπαθω να ειμαι κοινωνικος οσο μπορω, αν και δεν εχω επιλογες γιατι με εχουν ολοι χεσμενο. δεν ειμαι εγω αυτος που απορριπτει, ουτε θυμαμαι να εδιωξα ποτε ατομο απο κοντα μου. αποδεχομαι ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ακομα κι αν δε ταιριαζουμε και διαφωνουμε σε ορισμενες αποψεις. συνηθως οι αλλοι ξεκοβουν και τον λογο τον ξερουν ηδη κι ορισμενες απο δω μεσα που με γνωρισαν, αφου εκφραζομαι πολυ ωμα κι αυθορμητα, και ειμαι αδιαφορος για πολλα θεματα (πχ πολιτικη, ποδοσφαιρο κλπ) και δεν αντεχουν. δε φταιω εγω ομως αν ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου. κι οταν εισαι φιλος με καποιον μοιραζεσαι σχεδον τα παντα. το ιδιο ισχυει και για τις σχεσεις, αμα δε χτιστει πανω στην ειλικρινεια, δεν εχει μελλον.
πεσμου κατι που δε κανω ηδη.
τη λεξη απαθεια ειδες που την εγραψα ?
τελος να γραψω κατι και για την ALIA κι οσους προτειναν και προτεινουν γενικα πραγματα. αν δεν εχετε κατι συγκεκριμενο να πειτε για να βρει αμεσα λυση ο αλλος, καλυτερα μη γραφετε τπτ γιατι φαινεται σαν κοροϊδια. ειναι σαν μου λετε εσεις το προβλημα σας και να ερχομαι εγω να σας λεω "τραβατε στο διαολο και θα καλοπερασατε εγγυημενη ευχαριστηση" κτλ. φυσικα κι αμα ζουσα πιο κοντα στη φυση θα ημουν καλυτερα, ελα ομως που δεν εχω πουθενα να μεινω αλλιως θα ειχα ξεκουμπιστει ηδη απο δω!
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία