feeling excited :D
Printable View
http://www.newsbeast.gr/financial/gr...o-dimopsifisma Εγω ΔΕΝ βλεπω grexit , αλλα ενα πολυ βαρυτερο μνημονιο , το οποιο θα το δεχτουμε με ανοιχτες τις αγκαλες , αφου ολα ειναι βασει σχεδιου ( οχι βεβαια απο Ελλαδα ) , να τρομοκρατηθουμε , να πανικοβληθουμε , και να υπογραψουμε οτι ναναι , προκειμενου να ξαναβρουμε τους παλιους , κα( κ ) ους μας ρυθμους . Το Οχι γυρισε μπουμερανγκ . Σημερα ο Τσιπρας υπεβαλλε ακριβως την προταση την οποια αποριψα( τ ) ε με το ΟΧΙ , και δεν εγινε δεκτη !!
Το GREXIT οντως δεν ειναι η λογικη λυση, ισως ουτε κ η πιθανοτερη αλλα δεν πανε ολα με τη λογικη ουτε με το Νομο των Πιθανοτητων. Δηλ κ γω το ιδιο πιστευω αλλα δε θελει κ πολυ να γινει 1 ατυχημα. Ιδιως οταν:
- Η ενοτητα του κομματος τοποθετειται πανω απο το συμφερον της χωρας κ
- Οι "εξω" εχουν βρει τη "χρυση ευκαιρια" να μαε σουταρουν κ να απαλλαγουν 1 κ καλη απο μας. 16/18 Κοινοβουλια ειναι κατα μας, Αυστρια κ κατι αλλοι προαναγγελουν δημοψηφισματα να ρωτησουν τους δικους τους φορολογουμενους αμα θελουνε να πληρωνουν τους Ελληνες, μας εχουν χασει καθε εμπιστοσυνη κλπ κλπ. Μονο Γαλλια κ Κυπρος μας ψιλοκρατανε κ το παλευουν λιγο, οχι βεβαια γιατι μας συμπαθουν, αλλα γιατι οι οικονομιες τους ειναι οι λιγοτερο θωρακισμενες απεναντι σε 1 GREXIT.
Το οποιο ουτε κ εγω το πολυβλεπω αλλα δεν θελει κ πολυ.....
Ftatl πολυ καλο, το ειχα δει κ γω στο fb, οντως ετσι θα παει!!!!!
κι ομως διαφανηκε ενα μικρο ελπιδοφορο φωτακι, απο χθες το μεσημερι.
ευχομαι να συμφωνησουν μεχρι την κυριακη και να γλυτωσουμε τα χειροτερα (προς το παρον)..
Πραγματικα wstyron ( πολυ δυσκολο το νικνειμ σου !! ) . Τα μετρα θαναι βαρια , αλλα νομιζω οτι οπου ναναι τελειωνει η ταλαιπωρια .
To ηξερα οτι δεν θαχουμε δραματικες εξελιξεις , το ειχα πει στον Αλεξ με πμ. προ ημερων , διοτι εχω ενα πολυ ισχυρο ενστικτο , το χρησιμοποιω στις δουλειες μου , και ποτε δεν μεχει διαψευσει . Απλως του ειπα οτι δεν ξερω τον χρονο , το αποτελεσμα ηξερα . Απο πολιτικη ειμαι ασχετιδης , παντα το ενστικτο/διαισθηση μου ακουω . Εδω εχω επενδυσει μεγαλα ποσα καθαρα βασει ενστικτου .
Πραγματικα, ειναι το μονο forum (και παρακολουθω πολλα ) , οπου υπαρχει μια συγκροτημενη, επικοδομητικη και ευγενικη συζητηση στο συγκεκριμενο θεμα!
Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο!
aπο οτι φαινετε μαλον εισαι πιο ψυχραιμος απο μενα η ετσι δειχνεις τουλαχιστον αν κ δε πιστευα πριν οτι υπαρχει πιο ψυχραιμος απο μενα.
εκτος αυτου οι δραματικες εξελιξεις δε συμφαιρουν κανενα στις ηδη ζημιες που εχουν γινει απο τα 60αρια καθε μερα που εβγαζαν κ ολη την αναστατωση..
Ένα από τα πιο πετυχημένα σχόλια των ημερών:
"Στις προτάσεις δεν πάμε καλά.
Στις παρατάσεις πάμε καλύτερα.
Στις παραστάσεις όμως σκίζουμε!"
Hταν προμελετημενο και απο πριν σχεδιασμενο, τωρα ολοι μαζι με τη βοηθεια του χριστου και του μεγαλοδυναμου τσιπρα χειροκροταμε. που εστω και την τελευταια στιγμη εχουμε συμφωνια και με τους αστειους θεατρενισμους μας περασε 4 φορες χειροτερα μετρα. και να λεμε στο τελος ευχαριστω και δοξα το θεο.
Τετοια επικυψη κυριε τσιπρα δεν την περιμενα.......