Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 28 of 38 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 556
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ετοιμαστειτε να πουλησουμε καρδιες συκωτια νεφρα!!
    feeling excited

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ετοιμαστειτε να πουλησουμε καρδιες συκωτια νεφρα!!
    Δε βαριεσαι, ποσα να πιασουν κ αυτα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δε βαριεσαι, ποσα να πιασουν κ αυτα.....
    ασε τιποτα δεν αξιζουμε...
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    http://www.newsbeast.gr/financial/gr...o-dimopsifisma Εγω ΔΕΝ βλεπω grexit , αλλα ενα πολυ βαρυτερο μνημονιο , το οποιο θα το δεχτουμε με ανοιχτες τις αγκαλες , αφου ολα ειναι βασει σχεδιου ( οχι βεβαια απο Ελλαδα ) , να τρομοκρατηθουμε , να πανικοβληθουμε , και να υπογραψουμε οτι ναναι , προκειμενου να ξαναβρουμε τους παλιους , κα( κ ) ους μας ρυθμους . Το Οχι γυρισε μπουμερανγκ . Σημερα ο Τσιπρας υπεβαλλε ακριβως την προταση την οποια αποριψα( τ ) ε με το ΟΧΙ , και δεν εγινε δεκτη !!
    Last edited by Macgyver; 09-07-2015 at 07:47.

Banned
    Το GREXIT οντως δεν ειναι η λογικη λυση, ισως ουτε κ η πιθανοτερη αλλα δεν πανε ολα με τη λογικη ουτε με το Νομο των Πιθανοτητων. Δηλ κ γω το ιδιο πιστευω αλλα δε θελει κ πολυ να γινει 1 ατυχημα. Ιδιως οταν:
    - Η ενοτητα του κομματος τοποθετειται πανω απο το συμφερον της χωρας κ
    - Οι "εξω" εχουν βρει τη "χρυση ευκαιρια" να μαε σουταρουν κ να απαλλαγουν 1 κ καλη απο μας. 16/18 Κοινοβουλια ειναι κατα μας, Αυστρια κ κατι αλλοι προαναγγελουν δημοψηφισματα να ρωτησουν τους δικους τους φορολογουμενους αμα θελουνε να πληρωνουν τους Ελληνες, μας εχουν χασει καθε εμπιστοσυνη κλπ κλπ. Μονο Γαλλια κ Κυπρος μας ψιλοκρατανε κ το παλευουν λιγο, οχι βεβαια γιατι μας συμπαθουν, αλλα γιατι οι οικονομιες τους ειναι οι λιγοτερο θωρακισμενες απεναντι σε 1 GREXIT.
    Το οποιο ουτε κ εγω το πολυβλεπω αλλα δεν θελει κ πολυ.....

Ftatl πολυ καλο, το ειχα δει κ γω στο fb, οντως ετσι θα παει!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    http://www.newsbeast.gr/financial/gr...o-dimopsifisma Εγω ΔΕΝ βλεπω grexit , αλλα ενα πολυ βαρυτερο μνημονιο , το οποιο θα το δεχτουμε με ανοιχτες τις αγκαλες , αφου ολα ειναι βασει σχεδιου ( οχι βεβαια απο Ελλαδα ) , να τρομοκρατηθουμε , να πανικοβληθουμε , και να υπογραψουμε οτι ναναι , προκειμενου να ξαναβρουμε τους παλιους , κα( κ ) ους μας ρυθμους . Το Οχι γυρισε μπουμερανγκ . Σημερα ο Τσιπρας υπεβαλλε ακριβως την προταση την οποια αποριψα( τ ) ε με το ΟΧΙ , και δεν εγινε δεκτη !!
    οντως το οχι εγινε μπουμερανγκ ως αναμενοταν . και δυστυχως μαγκαιβερ υπαρχουν πληροφοριες για νεα ποιο βαρια μετρα κ οχι για την προταση γιουνκερ . να χαιρομαστε τον τσιπρα καμμενο συριζανελ

Senior Member
    κι ομως διαφανηκε ενα μικρο ελπιδοφορο φωτακι, απο χθες το μεσημερι.
    ευχομαι να συμφωνησουν μεχρι την κυριακη και να γλυτωσουμε τα χειροτερα (προς το παρον)..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι ομως διαφανηκε ενα μικρο ελπιδοφορο φωτακι, απο χθες το μεσημερι.
    ευχομαι να συμφωνησουν μεχρι την κυριακη και να γλυτωσουμε τα χειροτερα (προς το παρον)..
    Ειναι επειδη τις προτασεις μας τις γραφουν σχεδον καθ'ολοκληριαν οι Γαλλοι. Μετα απο 850 eurogroup ουτε προτασεις δεν μπορουμε να συνταξουμε! Σουργελοκατασταση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    οντως το οχι εγινε μπουμερανγκ ως αναμενοταν . και δυστυχως μαγκαιβερ υπαρχουν πληροφοριες για νεα ποιο βαρια μετρα κ οχι για την προταση γιουνκερ . να χαιρομαστε τον τσιπρα καμμενο συριζανελ

Πραγματικα wstyron ( πολυ δυσκολο το νικνειμ σου !! ) . Τα μετρα θαναι βαρια , αλλα νομιζω οτι οπου ναναι τελειωνει η ταλαιπωρια .
    To ηξερα οτι δεν θαχουμε δραματικες εξελιξεις , το ειχα πει στον Αλεξ με πμ. προ ημερων , διοτι εχω ενα πολυ ισχυρο ενστικτο , το χρησιμοποιω στις δουλειες μου , και ποτε δεν μεχει διαψευσει . Απλως του ειπα οτι δεν ξερω τον χρονο , το αποτελεσμα ηξερα . Απο πολιτικη ειμαι ασχετιδης , παντα το ενστικτο/διαισθηση μου ακουω . Εδω εχω επενδυσει μεγαλα ποσα καθαρα βασει ενστικτου .
    Last edited by Macgyver; 09-07-2015 at 21:28.

Senior Member
    Πραγματικα, ειναι το μονο forum (και παρακολουθω πολλα ) , οπου υπαρχει μια συγκροτημενη, επικοδομητικη και ευγενικη συζητηση στο συγκεκριμενο θεμα!

Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πραγματικα wstyron ( πολυ δυσκολο το νικνειμ σου !! ) . Τα μετρα θαναι βαρια , αλλα νομιζω οτι οπου ναναι τελειωνει η ταλαιπωρια .
    To ηξερα οτι δεν θαχουμε δραματικες εξελιξεις , το ειχα πει στον Αλεξ με πμ. προ ημερων , διοτι εχω ενα πολυ ισχυρο ενστικτο , το χρησιμοποιω στις δουλειες μου , και ποτε δεν μεχει διαψευσει . Απλως του ειπα οτι δεν ξερω τον χρονο , το αποτελεσμα ηξερα . Απο πολιτικη ειμαι ασχετιδης , παντα το ενστικτο/διαισθηση μου ακουω . Εδω εχω επενδυσει μεγαλα ποσα καθαρα βασει ενστικτου .
    aπο οτι φαινετε μαλον εισαι πιο ψυχραιμος απο μενα η ετσι δειχνεις τουλαχιστον αν κ δε πιστευα πριν οτι υπαρχει πιο ψυχραιμος απο μενα.
    εκτος αυτου οι δραματικες εξελιξεις δε συμφαιρουν κανενα στις ηδη ζημιες που εχουν γινει απο τα 60αρια καθε μερα που εβγαζαν κ ολη την αναστατωση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    aπο οτι φαινετε μαλον εισαι πιο ψυχραιμος απο μενα η ετσι δειχνεις τουλαχιστον αν κ δε πιστευα πριν οτι υπαρχει πιο ψυχραιμος απο μενα.
    6.

Oντως ειμαι πολυ ψυχραιμος , οι δουλειες που εκανα απαιτουσαν απολυτη ψυχραιμια . Κερδισε κανεις κατι με την ανησυχια ? τωρα αν εισαι πιο ψυχραιμος απο μενα , δεν το γνωριζω , αλλα ουτε εχει και σημασια .

Banned
    Ένα από τα πιο πετυχημένα σχόλια των ημερών:
    "Στις προτάσεις δεν πάμε καλά.
    Στις παρατάσεις πάμε καλύτερα.
    Στις παραστάσεις όμως σκίζουμε!"

Senior Member
    Hταν προμελετημενο και απο πριν σχεδιασμενο, τωρα ολοι μαζι με τη βοηθεια του χριστου και του μεγαλοδυναμου τσιπρα χειροκροταμε. που εστω και την τελευταια στιγμη εχουμε συμφωνια και με τους αστειους θεατρενισμους μας περασε 4 φορες χειροτερα μετρα. και να λεμε στο τελος ευχαριστω και δοξα το θεο.

Τετοια επικυψη κυριε τσιπρα δεν την περιμενα.......

Page 28 of 38 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast