Originally Posted by
Aris83
Όντως πάντως, οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά και πιο συναισθηματικά. Γι' αυτό λένε ότι πηδάει καλύτερα αυτός που πηδάει το μυαλό και όχι το σώμα μιας γυναίκας. Γι' αυτό βλέπεις κάτι γυναικάρες με κάτι τύπους σαν ανάποδο γμτ κ αναρωτιέσαι... τι γίνεται εδώ; Γοητεύονται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα (και το πορτοφόλι ενίοτε).
Ότι ατάκα όμως κ να σου δώσει ο καθένας κ όποια συμβουλή κ να πάρεις, αν δεν τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι γυναίκες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Να είσαι και να δείχνεις άνετος, να έχεις αυτοπεποίθηση, χιούμορ, να είσαι ειλικρινής, καλό παιδί, να δείχνεις ότι νοιάζεσαι γι' αυτές, ότι είναι οι μοναδικές για σένα και φυσικά να τις κάνεις κοπλιμέντα.
Πήγαινε λοιπόν σ' αυτήν που γουστάρεις, σκάστης το καλύτερο σου χαμόγελο κ τρέλανε την στα κοπλιμέντα. Κάθε μέρα κι ένα κοπλιμέντο μέχρι να σου χαμογελάσει. Κ μόλις σου χαμογελάσει πες της "Γιάννης (πχ) χάρηκα! Πότε θα πάμε για καφέ;"!!! Κ όταν πάτε για καφέ, αφού δεν το χεις, μη μιλάς εσύ! Άστην να μιλάει αυτή! Εσύ άκου! Ρώτα την για τον εαυτό της, για τη ζωή της, για τα ενδιαφέροντα της, να δείξεις ότι νοιάζεσαι κ ότι θέλεις να μάθεις τα πάντα!
Κ στο κάτω κάτω άμα βλέπεις ότι η γκόμενα γουστάρει κι εσύ κομπλάρεις πες τη το στα ίσια, μην κολλάς... "Κοίτα μου αρέσεις πολύ κ επειδή μου αρέσεις με κομπλάρεις κ δεν ξέρω τι να πω για να μην πετάξω καμιά χαζομάρα. Οπότε μίλα εσύ". Έτσι κι αλλιώς κ στον γάμο έτσι γίνεται. Όλο αυτές μιλάνε :) Αν σε γουστάρει θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου κ θα γελάσει κιόλας! Αν δεν σε γουστάρει, τι είχες τι έχασες... στα τέτοια σου!