Μπακούρης ετών 25! - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 42 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Όχι, κάνεις μεγάλο λάθος εδώ! Ο κύριος λόγος που δεν μιλάω σε άγνωστη είναι ότι δεν ξέρω τι να της πω, όχι επειδή φοβάμαι την απόρριψη! Άμα ήταν η γ@μημένη απόρριψη το μόνο πρόβλημά μου, πάει να πει πως ΞΕΡΩ τι να της πω και απλά δεν τα λέω αυτά που ξέρω γιατί φοβάμαι την απόρριψη! Έχουν διαφορά αυτά τα 2 ξέρεις!

Για να καταλάβεις, θα πήγαινες να πλακωθείς στο ξύλο με 3-4 άτομα με μαχαίρια; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Δε θα πήγαινες! Γιατί δε θα τό'κανες; Δε θα το κάνεις επειδή εσύ μόνο με τα γυμνά σου χέρια εναντίον τους θα ήσουν απλά τελειωμένος! Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό ή φοβάσαι ότι θα χάσεις; Εννοείται πως όχι! Δε θα πήγαινες γιατί δε σε παίρνει και γιατί δε θα ήξερες πως να ανταπεξέλθεις σε μια τέτοια κατάσταση!

Έτσι και με τη δική μου περίπτωση! Δεν πλησιάζω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι να πω! Απλά τα πράματα! Ελληνικά μιλάω! Την πυρηνική φυσική την ξέρω καλύτερα απ'το το φλερτ, ενώ δεν ξέρω πυρηνική φυσική στ'αλήθεια! Δεν μπορώ να μιλήσω σε κάποια κοπέλα που μ'ενδιαφέρει ερωτικά όπως μιλάω σε φίλο μου! Είναι απλά αδύνατον! Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον εαυτό μου γενικά! Πόσο μάλλον σε τέτοιο ακραίο βαθμό!

Τώρα, άμα μπορείς εσύ να δεις μια υποψήφια κοπέλα σαν φίλο σου, ή έχεις πάει με ορδές από γκόμενες, ή είσαι κάνας μάγος! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!
    Σόρυ που στο λέω φίλε αλλά το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό. Αυτό δείχνει η αντίδραση σου. Δεν ξέρεις τι να πεις σε κοπέλα επειδή έχεις μια φοβία μέσα σου (αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης ή επειδή έχεις μυθοποιήσει τις κοπέλες δεν ξέρω, θα στο πει κάποιος ειδικός αυτό). Εκτός κι αν όντως δεν ξέρεις τι να πεις, όχι σε κοπέλα, αλλά στον οποιονδήποτε άνθρωπο οπότε δεχόμαστε ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας σου (αντικοινωνικός πχ). Εσύ όμως λες ότι με τους φίλους σου και με τους άντρες γενικά τα πας μια χαρά. Άρα, το θέμα είναι το αντίθετο φύλο. Κομπλάρεις μαζί τους και πρέπει να ψάξεις το γιατί.

Όντως πάντως, οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά και πιο συναισθηματικά. Γι' αυτό λένε ότι πηδάει καλύτερα αυτός που πηδάει το μυαλό και όχι το σώμα μιας γυναίκας. Γι' αυτό βλέπεις κάτι γυναικάρες με κάτι τύπους σαν ανάποδο γμτ κ αναρωτιέσαι... τι γίνεται εδώ; Γοητεύονται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα (και το πορτοφόλι ενίοτε).

Ότι ατάκα όμως κ να σου δώσει ο καθένας κ όποια συμβουλή κ να πάρεις, αν δεν τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι γυναίκες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Να είσαι και να δείχνεις άνετος, να έχεις αυτοπεποίθηση, χιούμορ, να είσαι ειλικρινής, καλό παιδί, να δείχνεις ότι νοιάζεσαι γι' αυτές, ότι είναι οι μοναδικές για σένα και φυσικά να τις κάνεις κοπλιμέντα.

Πήγαινε λοιπόν σ' αυτήν που γουστάρεις, σκάστης το καλύτερο σου χαμόγελο κ τρέλανε την στα κοπλιμέντα. Κάθε μέρα κι ένα κοπλιμέντο μέχρι να σου χαμογελάσει. Κ μόλις σου χαμογελάσει πες της "Γιάννης (πχ) χάρηκα! Πότε θα πάμε για καφέ;"!!! Κ όταν πάτε για καφέ, αφού δεν το χεις, μη μιλάς εσύ! Άστην να μιλάει αυτή! Εσύ άκου! Ρώτα την για τον εαυτό της, για τη ζωή της, για τα ενδιαφέροντα της, να δείξεις ότι νοιάζεσαι κ ότι θέλεις να μάθεις τα πάντα!

Κ στο κάτω κάτω άμα βλέπεις ότι η γκόμενα γουστάρει κι εσύ κομπλάρεις πες τη το στα ίσια, μην κολλάς... "Κοίτα μου αρέσεις πολύ κ επειδή μου αρέσεις με κομπλάρεις κ δεν ξέρω τι να πω για να μην πετάξω καμιά χαζομάρα. Οπότε μίλα εσύ". Έτσι κι αλλιώς κ στον γάμο έτσι γίνεται. Όλο αυτές μιλάνε :) Αν σε γουστάρει θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου κ θα γελάσει κιόλας! Αν δεν σε γουστάρει, τι είχες τι έχασες... στα τέτοια σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by J.R. View Post
    Γεια σου, rolen! Είμαι κόπελα, σε παρόμοια θέση, γι'αυτό είπα να πω την γνώμη μου.. Αρχικά, αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου θα καταλάβεις ότι το θέμα της εμφάνισης δεν έχει τόση σημασία κ για τα δυο φύλα. Άτομα λιγότερο εμφανίσιμα βρίσκουν σύντροφο, ενώ υπάρχουν πολλοί ωραιότεροι/-ες που είναι μόνοι τους. Σίγουρα όποιος έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτό τον τομέα, τον προσεγγίζουν περισσότερες, αλλά δεν αρκεί αυτό, τουλάχιστον έτσι έχω παρατηρήσει εγώ.
    Καλησπέρα J.R. ! Η εμφάνιση, ναι, σίγουρα δεν παίζει και τον μεγαλύτερο ρόλο, άλλα στην περίπτωση των υπερντροπαλών αντρών (όπως εγώ) μπορεί και να αποβεί σωτήρια! Έτσι και ήμουν τόσο όμορφος, σε σημείο να με προσέγγιζαν οι κοπέλες από μόνες τους, οι πιθανότητες να βρω κοπέλα θα είχαν αυξηθεί δραματικά!

Quote Originally Posted by J.R. View Post
    Εκείνο, όμως, που μου κάνει εντύπωση στα όσα γράφεις είναι ότι δεν συναναστρέφεσαι με γυναίκες. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν βρέθηκε ποτέ μία κοπέλα που να σου αρέσει ο τύπος της, οι ιδέες της κ να την προσεγγίσεις φιλικά, για απλή ανθρώπινη επικοινωνία, χωρίς να παίζει κάτι ερωτικό. Δεν ζούμε πια κ στο Ιράν, αποκλείεται στον ευρύτερο κύκλο σου να μην υπάρχουν γυναίκες.. :p Μήπως εσύ είσαι που βλέπεις κάθε κοπέλα που γνωρίζεις σαν "υποψήφιο ταίρι" και δεν σε ενδιαφέρει κ η... ανθρώπινη υπόστασή της; (εννοώντας οτι απέναντί σου έχεις έναν άνθρωπο, που - όπως κ οι άντρες φίλοι σου - έχει ενδιαφέροντα πράγματα να σου πει, μπορεί να σε κάνει να γελάσεις, έχει φόβους κ ανησυχίες που θέλει να μοιραστεί, μπορεί να μην θέλει σχέση την περίοδο αυτή κλπ)
    Κι όμως! Δεν έχω βρει κάποια κοπέλα φίλη γιατί καταρχάς δεν έχουμε κοπέλες εντός του κύκλου μας! Η αδερφή μου μένει εκτός Ευρώπης, άστα να πάνε! Τώρα για το τελευταίο, όχι, δε βλέπω κάθε κοπέλα ερωτικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Σόρυ που στο λέω φίλε αλλά το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό. Αυτό δείχνει η αντίδραση σου. Δεν ξέρεις τι να πεις σε κοπέλα επειδή έχεις μια φοβία μέσα σου (αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης ή επειδή έχεις μυθοποιήσει τις κοπέλες δεν ξέρω, θα στο πει κάποιος ειδικός αυτό). Εκτός κι αν όντως δεν ξέρεις τι να πεις, όχι σε κοπέλα, αλλά στον οποιονδήποτε άνθρωπο οπότε δεχόμαστε ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας σου (αντικοινωνικός πχ). Εσύ όμως λες ότι με τους φίλους σου και με τους άντρες γενικά τα πας μια χαρά. Άρα, το θέμα είναι το αντίθετο φύλο. Κομπλάρεις μαζί τους και πρέπει να ψάξεις το γιατί.
    Όχι, και πάλι κάνεις λάθος! Δεν ξέρω τι να πω όχι γιατί έχω τη φοβία που ως ένα σημέιο υπάρχει, άλλα επειδή κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να κάνω! Το παράδειγμα που σού'πα το κατάλαβες; Δε μπορώ να τα ξέρω όλα! Άμα δεν έχεις οδηγήσει ποτέ αμάξι, πως θα το οδηγήσεις; Δεν μπορείς! Γι'αυτό και υπάρχουν οι σχολές οδηγών! Αν ήταν ο καθένας να μάθει το αμάξι οδηγώντας το μόνος του, δε θα υπήρχαν σχολές οδηγών! Εδώ άλλοι που οδηγάνε 20 χρόνια και δεν ξέρουν καλά καλά να οδηγάνε! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις! Ξέρω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου απ'ότι τον ξέρεις εσύ, οπότε σταμάτα να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρεις!

Πρόβλημα ψυχολογικό; Σου φαίνομαι ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα;; Σταμάτα τις προσβολές! Μ'ενοχλούν! Εγώ δε σε πρόσβαλα! Αν δεν μπορείς να το κάνεις, μην ασχολείσαι μαζί μου!

Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Όντως πάντως, οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά και πιο συναισθηματικά. Γι' αυτό λένε ότι πηδάει καλύτερα αυτός που πηδάει το μυαλό και όχι το σώμα μιας γυναίκας. Γι' αυτό βλέπεις κάτι γυναικάρες με κάτι τύπους σαν ανάποδο γμτ κ αναρωτιέσαι... τι γίνεται εδώ; Γοητεύονται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα (και το πορτοφόλι ενίοτε).

Ότι ατάκα όμως κ να σου δώσει ο καθένας κ όποια συμβουλή κ να πάρεις, αν δεν τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι γυναίκες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Να είσαι και να δείχνεις άνετος, να έχεις αυτοπεποίθηση, χιούμορ, να είσαι ειλικρινής, καλό παιδί, να δείχνεις ότι νοιάζεσαι γι' αυτές, ότι είναι οι μοναδικές για σένα και φυσικά να τις κάνεις κοπλιμέντα.

Πήγαινε λοιπόν σ' αυτήν που γουστάρεις, σκάστης το καλύτερο σου χαμόγελο κ τρέλανε την στα κοπλιμέντα. Κάθε μέρα κι ένα κοπλιμέντο μέχρι να σου χαμογελάσει. Κ μόλις σου χαμογελάσει πες της "Γιάννης (πχ) χάρηκα! Πότε θα πάμε για καφέ;"!!! Κ όταν πάτε για καφέ, αφού δεν το χεις, μη μιλάς εσύ! Άστην να μιλάει αυτή! Εσύ άκου! Ρώτα την για τον εαυτό της, για τη ζωή της, για τα ενδιαφέροντα της, να δείξεις ότι νοιάζεσαι κ ότι θέλεις να μάθεις τα πάντα!

Κ στο κάτω κάτω άμα βλέπεις ότι η γκόμενα γουστάρει κι εσύ κομπλάρεις πες τη το στα ίσια, μην κολλάς... "Κοίτα μου αρέσεις πολύ κ επειδή μου αρέσεις με κομπλάρεις κ δεν ξέρω τι να πω για να μην πετάξω καμιά χαζομάρα. Οπότε μίλα εσύ". Έτσι κι αλλιώς κ στον γάμο έτσι γίνεται. Όλο αυτές μιλάνε :) Αν σε γουστάρει θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου κ θα γελάσει κιόλας! Αν δεν σε γουστάρει, τι είχες τι έχασες... στα τέτοια σου!
    Τά'χω κάνει όλα αυτά! Και τι κατάφερα; Το τρίτο και το μακρύτερο πήρα! Δεν τό'χω με το φλερτ! Πως να το πω! Δεν έχω αυτοπεποίθηση και λέγειν! Οι γυναίκες καταλαβαίνουν τον άπειρο! Το κάνεις και φαίνεται τόσο απλό ενώ δεν είναι!

Άκουσέ με, δε σημαίνει ότι επειδή για σένα είναι ελεεινά εύκολο να πας με οποιαδήποτε θες ότι είναι έτσι εύκολο και για τους υπόλοιπους! Ξέχνα το αυτό!

Για μιλήστε λίγο ρε παίδες με το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα σ'αυτό το θέμα και εξηγήστε τι εννοώ!
    Last edited by rolen; 09-10-2016 at 20:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αν ξερεις καρατε πας και ας εχουν σπαθια :Ρ
    Αν είσαι κάνας πρωταθλητής και ξέρεις, ναι!

Κοιτα πιστευω πως να μιλησεις φιλικα με κοπελα ειναι ευκολο, εχω πολλες φίλες γυναίκες, εως εκει μπορω να φτάσω εξαλλου. Απλως το θεμα ειναι πως για να κανεις μια φιλη σου και σιγα σιγα να χτίσεις το αλλο θελει χρόνο, και χρόνος δεν υπαρχει ποτε. Τι εννοω;
    Ας πουμε πως βρήσκεις μια ελευθερη κοπελα που να σου αρεσει, κατι πολυ σπανιο για μενα, εχω γνωρισει πολυ λιγες, μεχρι να την πλησιασεις φιλικα να το γυρισεις στο ερωτικο, αυτη θα εχει βρει αγόρι, θα εχει αρραβωνιαστει, παντρευτει και θα εχει κανει 20 παιδια.....
    Να μιλήσω φιλικά σε γυναίκα, πρέπει όντως να μη τη βλέπω ερωτικά τη συγκεκριμένη! Ειδάλλως, άμα μ'αρέσει εμένα κάποια, είναι αδύνατον να τη δω φιλικά! Και γι'αυτό στο τέλος έχεις απόλυτο δίκιο! Χρειάζεται άμεση λύση εδώ!

Senior Member
    Εγω που ειμαι 29 τι να πω. Και ξερω καποιον που ειναι πανω απο 30 (ο προεδρος του κλαμπ), εισαι μικρός ακομα, μικρε, εχεις ακομα χρονο
    Άστα να πάνε! Σε καταλαβαίνω!:( Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς μ'αυτό πού'χουμε σημαίνει ένα πράμα! Ότι έχουμε ένα κοινό πρόβλημα! Έχουμε να κάνουμε μ'ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάα πολλοί άντρες! Είναι αντικειμενικά δύσκολο να βρει κάποιος κοπέλα! Μόνο άμα ξέρει! Δεν είναι το ίδιο σαν να βρίσκουμε φίλους!

Άμα ήταν πραγματικό εύκολο να βρει κάποιος κοπέλα, δε θα ευημερούσε ο πληρωμένος έρωτας, ακόμα και σήμερα εν καιρό κρίσης να ζητάνε οι πόρνες πολυτελείας 150 και 200 Ευρώ την ώρα, ούτε στα site γνωριμίας θα ήταν η συντριπτική πλειοψηφία άντρες, και ίσως και να μην υπήρχαν site τέτοια με πληρωμή! Η αντρική απελπισία δυστυχώς δεν έχει όριο!

Senior Member
    Όχι, και πάλι κάνεις λάθος! Δεν ξέρω τι να πω όχι γιατί έχω τη φοβία που ως ένα σημέιο υπάρχει, άλλα επειδή κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να κάνω! Το παράδειγμα που σού'πα το κατάλαβες; Δε μπορώ να τα ξέρω όλα! Άμα δεν έχεις οδηγήσει ποτέ αμάξι, πως θα το οδηγήσεις; Δεν μπορείς! Γι'αυτό και υπάρχουν οι σχολές οδηγών! Αν ήταν ο καθένας να μάθει το αμάξι οδηγώντας το μόνος του, δε θα υπήρχαν σχολές οδηγών! Εδώ άλλοι που οδηγάνε 20 χρόνια και δεν ξέρουν καλά καλά να οδηγάνε! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις! Ξέρω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου απ'ότι τον ξέρεις εσύ, οπότε σταμάτα να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρεις!
    Στο στρατο οδηγησα σταγιερ ενω δεν ξερω να οδηγω ουτε αυτοκινητακι στο λουνα παρκ.

Μπορει να ακουστει παραξενο αλλα νομιζω πως εχει δικιο και για τους δυο μας. Εγω για παραδειγμα αν θελω να πλησιασω μια γυναικα ερωτικα δεν ξερω τι να πω και δεν μου ειναι καθολου ευκολο να της μιλησω. Απο την αλλη αν δεν με νοιαζει να την ριξω, αν ειναι μεγαλη σε ηλικια ή απλως την βλεπω φιλικα, τοτε μπορω να της μιλησω σχετικα ανετα.

Τά'χω κάνει όλα αυτά! Και τι κατάφερα; Τα 3 και το μακρύτερο πήρα! Δεν τό'χω με το φλερτ! Πως να το πω! Το κάνεις και φαίνεται τόσο απλό ενώ δεν είναι! Άκουσέ με, δε σημαίνει ότι επειδή για σένα είναι ελεεινά εύκολο να πας με όποια θες ότι είναι έτσι εύκολο για τους άλλους! Ξέχνα το αυτό!

Για μιλήστε λίγο και οι υπόλοιποι με το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα και εξηγήστε τι εννοώ!

Μμμμμ, rolen μου φαινονται καλες συμβουλες.... εννοω οτι (εκτός το καλο παιδι) ολα τα αλλα τα θελουν να τα δουν οι γυναικες σε εναν αντρα. Για παραδειγμα εχεις καταφερει να εισαι ανετός με μια κοπελα; να εχεις αυτοπεποιθηση; χιουμορ (ειτε λεγοντας κατι που την εκανε να γελασει ειτε με αυτοσαρκασμό);
    Προσωπικα ολα αυτα μαζί εγω δεν τα εχω κανει.... ειδικα τα δυο πρωτα!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Ειχα διαβασει ενα βιβλιο παλια (δεν θυμαμαι τον τιτλο) που ελεγε πως για να πετυχεις ενα σκοπο πρεπει πρωτα να μαθεις τον εαυτό σου. Καθε δυναμη και αδυναμια, και θα βρεις ποια ειναι τα ορια σου και πως μπορεις να τα ξεπερασεις....

Δεν πιστευω πως ειναι ευκολο να μαθεις τον εαυτό σου (εκτός κι αν εισαι μοναχός στο Θιβετ). Θελει δουλεια και πολυ χρόνο.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Στο στρατο οδηγησα σταγιερ ενω δεν ξερω να οδηγω ουτε αυτοκινητακι στο λουνα παρκ.

Μπορει να ακουστει παραξενο αλλα νομιζω πως εχει δικιο και για τους δυο μας. Εγω για παραδειγμα αν θελω να πλησιασω μια γυναικα ερωτικα δεν ξερω τι να πω και δεν μου ειναι καθολου ευκολο να της μιλησω. Απο την αλλη αν δεν με νοιαζει να την ριξω, αν ειναι μεγαλη σε ηλικια ή απλως την βλεπω φιλικα, τοτε μπορω να της μιλησω σχετικα ανετα.
    Αν είναι κάποια που δε με ενδιαφέρει ερωτικά και τι βλέπω μόνο φιλικά, και δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα μ'αυτήν, τότε ναι, κι εγώ επίσης μπορώ να μιλήσω άνετα!

Και για να προλάβω τους υπόλοιπους, όχι δεν μπορώ να δω φιλικά κάποια που μ'ενδιαφέρει ερωτικά! Είναι σαν να δίνεις ένα μπουκάλι βότκα σ'έναν μπεκρή και να του λες να το δει σαν μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού!!!

Μμμμμ, rolen μου φαινονται καλες συμβουλες.... εννοω οτι (εκτός το καλο παιδι) ολα τα αλλα τα θελουν να τα δουν οι γυναικες σε εναν αντρα. Για παραδειγμα εχεις καταφερει να εισαι ανετός με μια κοπελα; να εχεις αυτοπεποιθηση; χιουμορ (ειτε λεγοντας κατι που την εκανε να γελασει ειτε με αυτοσαρκασμό);
    Προσωπικα ολα αυτα μαζί εγω δεν τα εχω κανει.... ειδικα τα δυο πρωτα!!!
    Ούτε κι εγώ μπορώ να τα κάνω αυτά! Δε μου βγαίνει βασικά! Εγώ μπορώ να καταλάβω από χιλιόμετρα μακριά άμα δε με γουστάρει κάποια! Το βλέπω απ'το βλέμμα της!

Senior Member
    Ρε αν είχα πολλά λεφτά, θα πλήρωνα κάποιονα να ασχοληθεί και να βγαίνει μαζί μου τα βράδια και να με βοηθάει σ'αυτά!

Senior Member
    Ρε αν είχα πολλά λεφτά, θα πλήρωνα κάποιονα να ασχοληθεί και να βγαίνει μαζί μου τα βράδια και να με βοηθάει σ'αυτά!
    1000 ευρω και θα σε κανω δον ζουαν :P

Senior Member
    Ειχα διαβασει ενα βιβλιο παλια (δεν θυμαμαι τον τιτλο) που ελεγε πως για να πετυχεις ενα σκοπο πρεπει πρωτα να μαθεις τον εαυτό σου. Καθε δυναμη και αδυναμια, και θα βρεις ποια ειναι τα ορια σου και πως μπορεις να τα ξεπερασεις....
    Για άλλη μια φορά σωστός! Εγώ απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το σεντόνι μου! Πάντα λειτουργώ εντός των δυνατοτήτων μου! Το να κάνω κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε καν έξω απ'τα όρια μου, ξεφεύγω τελείως!

Δεν πιστευω πως ειναι ευκολο να μαθεις τον εαυτό σου (εκτός κι αν εισαι μοναχός στο Θιβετ). Θελει δουλεια και πολυ χρόνο.
    100 % κανείς δεν μπορεί να τον ξέρει... Μπορώ όμως και ξέρω τα πιο βασικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μην απογοητευεσαι αν τρως χυλοπιτες σε μπαρ και σε κλαμπ.Εκει δεν γαμαει σχεδον κανεις,μονο καποιοι λιγοι που εχουν καλο game.Αν εισαι τοσο αρχαριος πρεπει να ξεκινησεις απο κοπελα που ξερεις προσωπικα με καποιο τροπο.
    Καλό game. Πολύ σωστός! Είπες τη χρυσή λέξη! Το υιοθετώ! Λοιπον, αυτό το πράμα δεν έχω και άλλοι νομίζουν πως όλοι το έχουν και ότι είναι εύκολο! Αμ δεν είναι έτσι όμως! Πολύ σωστός και στο δεύτερο! Αυτό από μόνο είναι πολύ πιο εύκολο για μένα! Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν έχω καν γνωριμίες με κοπέλες, ούτε φίλες, και ούτε γυναίκες στον κύκλο μου! Γι'αυτόν το λόγο έχω καταφύγει στο να την πέσω σε άγνωστη...

Senior Member
    Αν είναι κάποια που δε με ενδιαφέρει ερωτικά και τι βλέπω μόνο φιλικά, και δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα μ'αυτήν, τότε ναι, κι εγώ επίσης μπορώ να μιλήσω άνετα!

Και για να προλάβω τους υπόλοιπους, όχι δεν μπορώ να δω φιλικά κάποια που μ'ενδιαφέρει ερωτικά! Είναι σαν να δίνεις ένα μπουκάλι βότκα σ'έναν μπεκρή και να του λες να το δει σαν μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού!!!

Ούτε κι εγώ μπορώ να τα κάνω αυτά! Δε μου βγαίνει βασικά! Εγώ μπορώ να καταλάβω από χιλιόμετρα μακριά άμα δε με γουστάρει κάποια! Το βλέπω απ'το βλέμμα της!

Αρα εχει δικιο που λεει πως ειναι ψυχολογικο, εχουμε μια φοβια μεσα μας, την φοβια της αποτυχίας. Πχ οπως εχω ξαναπει τωρα στην δουλεια μου συναντω πολλες γυναικες και τις φλερταρω ασυστολα ολες. Το κανω σαν εξασκηση. Αυτο που εχω καταλαβει είναι πως πχ στην αρχη φοβόμουν να μιλησω αλλα βρηκα το θαρρος και το εκανα. τωρα βλεπω πως ειναι πολυ πιο ευκολο να τις φλερτάρω (και αγρια μαλιστα. Πχ μια κοπελα πηρε κατι πραγματα και της λεω "για σενα μονο τοσο" και μου απανταει "δλδ ειναι πιο ακριβο;" και της κανω "ναι, αν θες να δεις ελα μεσα να σου δειξω!" και της κλεινω το ματι. Αυτη χαμογελασε και εφυγε κουνιστή κουνιστή). Σιγα σιγα γίνομαι ολο και πιο ανετος σε αυτο.
    Αρα ο φίλος μας ο Αρης εχει απολυτο δικιο, και πρεπει να ψαξουμε το γτ.

Πρεπει να βρουμε όμως τρόπο να τα καταφερουμε. Ακομα κι αν ξυνιζουν τα μουτρα τους εμεις να κανουμε την κινηση μας και αν αποτυχουμε τις γραφουμε απο τα τρια στο μακρυτερο. :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    1000 ευρω και θα σε κανω δον ζουαν :P
    θα σου δωσουμε 500 ο καθε ενας και βγαινουμε παρεα.
    Αν μαζευτουν κι αλλοι ακομα πιο φτηνα για αυτο παρθενοι και ντροπαλοι του φορουμ μαζευτειτε :Ρ

χαχαχαχαχαα

Senior Member
    Για άλλη μια φορά σωστός! Εγώ απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το σεντόνι μου! Πάντα λειτουργώ εντός των δυνατοτήτων μου! Το να κάνω κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε καν έξω απ'τα όρια μου, ξεφεύγω τελείως!

100 % κανείς δεν μπορεί να τον ξέρει... Μπορώ όμως και ξέρω τα πιο βασικά...

Ή νομιζεις πως τα ξερεις..... εννοω πολυ νομιζουν ως ξερουν τον εατό τους και τελικα ξερουν μονο την επιφανεια, την κορυφι του παγοβουνου.

Και το θεμα ειναι πως αν εσυ βλεπεις τον εαυτό σου ετσι, ανικανο να ριξει κοπελα λογο ντροπης ή λογο αγνοιας του τι να της πεις, τοτε πως θα σε βλεπουν αυτές.
    Πρεπει να βρουμε τρόπο να μαθουμε τον εαυτό μας, τον πραγματικο εαυτό μας και οχι αυτό που νομιζουμε πως ξερουμε. Να ψαξουμε βαθια μεσα μας και να αγαπησουμε αυτο που θα βρουμε εκει.
    Με αυτόν το τρόπο θα ξεπερασουμε τα ορια μας και να γινουμε το "νουμερο ενα".

Page 28 of 42 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast