καλημερα BARB3 να σε ρωτησω κατι,τι ακριβως ειναι το τσαι ντετοξ και τι κανει???(μαλλον αυτα που φανταζομαι αλλα για πες και εσυ που το παιρνεις)
Εγω με πρασινα τσαγια το πολεμαω,δεν ξερω αν γινεται δουλεια ομως...
Printable View
καλημερα BARB3 να σε ρωτησω κατι,τι ακριβως ειναι το τσαι ντετοξ και τι κανει???(μαλλον αυτα που φανταζομαι αλλα για πες και εσυ που το παιρνεις)
Εγω με πρασινα τσαγια το πολεμαω,δεν ξερω αν γινεται δουλεια ομως...
absolute Καλη σου μερα και σε εσενα
δεν ξερω τι ειναι μη ρωτας
εχθες στο γραφειο για αγγλιδα μου εφερε ενα πακετο που εγραφε τσαι morning detox της twinings και ειπα να το πιω αντι για πρασινο που πινω καθε πρωι σπιτι. με ειχε πρηξει οτι ηταν καλο και επειδη δεν εβρισκα στην ελλαδα μου εφερε αυτη. μη το ψαχνεις και πολυ. δεν φανταζομαι να κανει και τιποτε αλλά θα το πιω μεχρι να τελειωσει. καμια εικοσαρια φακελα ειναι νομιζω. αν δω διαφορα θα σου πω. παρομοια τσαγια βρισκεις και στην ελλαδα αλλά οχι στα super. σε μαγαζια υγιεινης διατροφης ή βιολογικων ομως σιγουρα κατι θα εχουν αν σε ενδιαφερει.
πρασινο τσαι κι εγω πινω τουλαχιστον ενα φακελακι την ημερα. δεν ξερω αν βοηθαει σε κατι!!! αλλά σκεφτομαι να παρω εκεινο το συμπυκνωμα-σταγονες απο φαρμακειο. ετυχε μηπως να ακουσεις κατι?
α,μαλιστα...κατι θυμηθηκα μου ειχε πει και ενας γνωστος μου για ενα αποτοξινωτικο τσαι που επινε οταν σπουδαζε στην Αγγλια...anyway να μου πεις εαν κανει κατι και τοτε το ξαναψαχνουμε το θεμα...
Τωρα οσον αφορα το συμπυκνωμα-σταγονες ακουστα το εχω,πρεπει να εχει και κατι αλλο μεσα περα απο πρασινο τσαι αλλα δεν εδωσα και πολυ βαση σε περιοδικα οπου το εχω δει διοτι θεωρησα πως δεν κανει και κατι σουπερ(επαναπαυτηκα στο να πινω ροφηματα πρασινου τσαγιου και λουιζα)...αν ξερει κανεις αλλος ομως που το εχει δοκιμασει ας μας διαφωτισει!
τι εχουμε για σημερα
καταρχην 10 λεπτα ελλεπτικο. ξεκιναω παρεα με οτι εκανα και την IF. οποτε πρωτο γευμα στις 13. προβλεπω
13:00 200γρ cottage light (170 θερμιδες) και ενα κομματακι πιττα της πεθερας αντε 230 θερμιδες το πολυ,
16:00 σαλατα με διαφορα λαχανικα, ελαχιστο λαδι (200 θερμιδες),
13:00 200γρ cottage light (170 θερμιδες) και ενα κομματακι πιττα της πεθερας αντε 230 θερμιδες το πολυ,
16:00 σαλατα με διαφορα λαχανικα, ελαχιστο λαδι (200 θερμιδες),
19:00 σαλατα παρομοια και ομελετα (ας πουμε συνολο 500 θερμιδες)
απο 19:00 μεχρι 21:00γιουβαρλακια ισα που δοκιμασα, 1 σοκολατιτσα υγειας 25 γραμμαρια, 116 θερμιδες εγραφε, 1 μπανανα, 1 πιατο σπανακι αυγολεμονο (υπολογιζω το πολυ 500 θερμιδες)
συνολο 1600 θερμιδες χοντρικα
εκανα ακομη 20 λπετα ελλειπτικο και 30 διαδρομο.
absolute, η λουιζα δεν σου ριχνει την πιεση?
αν φτιαξεις ομελετα μονο με ασπραδια γλιτωνεις θερμιδες, παιρνεις τις απαραιτητες πρωτεινες.
εγω αυτο κανω.
αχ, θα συμφωνησω. το κακο ειναι οτι θα την κανω για αλλους και θα φαω κι εγω λιγο. αλλά τωρα που το σκεφτομαι, θα κανω δυο μια για εμενα, μια για το συζυγο. θα του πασαρω 1 κροκο παραπανω και η δικια μου θα ειναι με 2 ασπραδια. μμμμμμ.....και δεν θα βαλω πατατες και ζαμπον και τυρι τριμενο μμμμμμμ......και ετσι δεν θα φαω δυο μονο πηρουνιες μμμμμ......Quote:
Originally posted by device
αν φτιαξεις ομελετα μονο με ασπραδια γλιτωνεις θερμιδες, παιρνεις τις απαραιτητες πρωτεινες.
εγω αυτο κανω.
φτιαξε μια ομελετα για τους άλλους και μια για σενα, σιγα το δυσκολο, δεν ειναι και μουσακας να πεις οτι θα σου φαει ωρες
και εννοειται οτι στην ομελέτα δεν βαζουμε τυρια και ζαμπον!
και οχι μονο 2 πηρουνιες, πρπει να φας 3-4 ασπραδια για να παρεις τις πρωτεινες που θες.
στην διαιτα το "οσο λιγοτερο τοσο καλυτερα" απλα δεν ισχυει.
200 γρ cottage θα φαω τωρα. 25γρ πρωτεινες εχει. δεν ειναι αρκετες για σημερα? δεν ξερω παλι. θα το ψαξω.
Quote:
Originally posted by BARB3
200 γρ cottage θα φαω τωρα. 25γρ πρωτεινες εχει. δεν ειναι αρκετες για σημερα? δεν ξερω παλι. θα το ψαξω.
οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τιποτα 25 γρ πρωτεινες δεν ειναι αρκετες για μια μερα.
ο διαιτολογος μου μου ειπε τουλαχιστον οση το βαρος μου σε γραμμαρια.
85 δηλαδη για εμενα??? καθε μερα?? καλε ολη μερα γιαουρτια και ασπραδια θα τρωω!!!
οκ, θα το ψαξω κι εγω. για να το λες κατι θα ξερεις.
Quote:
Originally posted by BARB3
85 δηλαδη για εμενα??? καθε μερα?? καλε ολη μερα γιαουρτια και ασπραδια θα τρωω!!!
οκ, θα το ψαξω κι εγω. για να το λες κατι θα ξερεις.
βασικα ο τονος ειναι αλιπη πρωτεινη, στηθος κοτοπουλο και φυσικα ασπραδια!
το 50% των ημερησιων θερμιδων μου ειπε να ειναι απο υδατανθρακες αλλα καλους υδατανθρακες (ρυζι, πατατες, βρωμη κλπ) και ΟΧΙ μπαρες δημητριακων και ολα τα επεξεργασμενα.
και φυσικα να μην παραμελώ τα λιπαρα, και πρεπει να παιρνω 3 μεριδες ημερησιως (ητοι 3 κουταλιες του γλυκου ελαιολαδο)
αλλα φυσικα ψαξ το με το διαιτολογο σου!
εχεις δικιο. 25% των θερμιδων πρεπει να ειναι πρωτεινη. οποτε αν υποθεσουμε οτι σημερα θα φαω 1400 θερμιδες, οι 350 πρεπει να ειναι απο πρωτεινη. δηλ 87,5 γρ πρωτεινης.
οποτε
ομελετα με 4 ασπραδια και εναν κροκο. ευχαριστω πολυ device. Και απο αυριο θα κοιταξω να εχω τοννο ή κοτοπουλο!!! ακριβως δηλαδη οτι ειχε η διαιτα της Pink!!!!
BARB3 μου καλησπερα,οχι η λουιζα δε μου ριχνει την πιεση και ευτυχως μου αρεσει γευστικα περισσοτερο απο το πρασινο τσαι...
Ναι πρωτεινες πρεπει να παιρνουμε αρκετες,ειδικα εαν κανουμε ασκηση,τα ασπραδια ειναι μια σωστη και πολυ πολυ λαιτ λυση,αλλα οκ οχι και συνεχεια ομελατα με ασπραδια....
καλη περιπτωση ειναι και ο τονος σε νερο,παλι οχι και συνεχεια,εμενα βεβαια δεν μου πολυαρεσει...
barb πως τη βλέπεις αυτή τη διατροφή? σκέφτομαι να την αρχίσω από την επόμενη εβδομάδα.
Χάνεις ? πεινάς? είναι εύκολη? αν και μάλλον έτσι μου φάινεται, αλλά λέω να μη διαβάσω 17 σελίδες
μπορείς να πείς περισσότερα?
Βαρέθηκα τους διαιτολόγους και όλο το κύκλωμα , δε χάνω και πολύ εύκολα οπότε λέω να ξεκινήσω αυτήν. Τι λές?
absolute θα δοκιμασω επομενως τη λουιζα κι εγω. να τελειωσω ομως πρωτα ολα τα τσαγια που εχω....και εχω πολλα.....φανταζομαι σε 2 εβδομαδες γιατι πινω 3-4 περιπου την ημερα.....
οσο για τις πρωτεινες, επαιρνα παντα απο κοτοπουλο ή τοννο. απλα την προηγουμενη βδομαδα ειπα να κανω νηστεια (της θρησκειας ε? οχι την ιφ) και τα σταματησα για λιγο. με τα ασπραδια κλπ με συνεφερατε στον ισιο δρομο!!!!