Ναι, δυστυχώς για μένα έχει τελειώσει... :(
Μια χαρά είναι το παράδειγμα με το πιάτο, πάντα κάτι χρειάζεται καθάρισμα! :p
Πάντως αν δεν είχε τελειώσει θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη και δεν θα φοβόμουν τίποτα και κανέναν...μου έδινε δύναμη εκείνος...
Printable View
Καλημερα Κυκνακι μου. Πως ηταν η βολτα και η ταινιουλα ? Περασες καλα ?
Μακάρι! Να για παράδειγμα αν τώρα είχα λεφτά θ' αγόραζα κανένα βιβλίο από την έκθεση βιβλίου...αν και θέλω να πάω έτσι κι αλλιώς απλά για να δω τι κυκλοφορεί αν θελήσει κι ο αδελφός μου...
Μερικές φορές σκέφτομαι αν θα κατάφερνε να συνεχίσει τη ζωή του αν είχα πεθάνει...σκέφτομαι ότι θα τον άφηνα πίσω...
Εσύ έχεις αδέλφια;
ωραιες και οι εκθεσεις βιβλιου αν και εμενα δεν μ πολυαρεσει το διαβασμα :p
γτ σκεφτεσαι ετσι βρε κυκνε?δεν ειπαμε θετικες σκεψεις...αλλωστε τι ωραιοτερο πραγμα απο την ζωη....και εσυ σαν νεα π εισαι ακομα κυκνε το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι ονειρα...μην σκεφτεσαι αρνητικα...σκεψου θετικα τι ονειρα θα ηθελες να πραγματοποιησεις..
εχω και εγω εναν αδελφο ..λιγο μεγαλυτερο μ
Να μωρέ, δεν μπορώ να τις ξεχάσω τις τόσες απόπειρες, με έχουν πληγώσει...Ξέρεις πώς είναι να περιμένεις πότε θα πεθάνεις ολομόναχη; Είναι φριχτό συναίσθημα και μου έχει αφήσει σημάδια γι' αυτό και μερικές φορές σκέφτομαι έτσι...
Όσο για τα όνειρα, φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω...με τις παρούσες συνθήκες το βλέπω δύσκολο...τώρα αν αλλάξει κάτι στο μέλλον μακάρι!
ας προσπαθησεις να τα αφησεις πισω σου ολα κυκνε...το καλυτερο π εχεις να κανεις...λογικο βεβαια να σ εχουν πληγωσει...αν και εγω σ βρισκω πολυ συνηδοιτοποιημενο ατομο...γτ εχεις προβει σ αποεπειρες βρε κυκνε....
ασε τις παρουσες ,ενα ενα να τα τακτοποιης,πρωτα κανε την συνταξη να τελειωνεις απο εκει...και μετα βαλε αλλον στοχο..αλλα να τον κανεις αυτον τον στοχο....
Θα τα καατφερεις κυκνε το πιστευω
εμ βρε κυκνε ομως..δεν ειναι λογος αυτος...να χασεις το ωραιοτερο δωρο π εχουμε της ζωης...καποια στιγμη ολα περνανε....αυτο στο υπογραφω...θα το δεις και εσυ..απλα πρεπει να αποκτησεις πιστη και να δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου....
τι μ ευχαριστας βρε κυκνε σιγα...
εισαι γενικα απαισιοδοξη?
Μπραβο κυκνακι μου, αντε στην επομενη εξοδο εχεις και ενα πανεμορφο φορεμα να βαλεις :) :) :)
Αυτα ειναι κυκνακι μου, ναι να πας... ακομα και αν φοβηθεις ... τολμα στη τελικη αν κατι σε χαλασει το εξηγεις και γυριζετε.
Για στιγμες ομορφες ζουμε και επιμενουμε, οι δυσκολες εκει θα ειναι αλλωστε.
Τον ξερεις καλα αυτον τον φοβο, ειναι της μοναξιας, η καλα ριζωμενη ανησυχια οτι κακο θα συμβει. Ψεμματα σου λεει. Πηγαινε της κοντρα και κανε κατι που σου δινει χαρα.
Κυκνε την ειχα και εγω χρονια παρεα αυτη την αισθηση, μια απατη ειναι. Πατα ποδι.
Μουσικη, δουλειες, οργανωση, λογακια, λογακια, γραπτο κειμενο Κ Α Τ Ι, αρκει να μην με καταπιει. Ξερω ποσο εντονο ειναι αλλά ειναι μεγαλη αυτο παγιδα ρε γαμωτο. Την σιχαθηκα. Φαντασου !
καλημερα κυκνε