Είναι κανείς εδώ; - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 323 FirstFirst ... 2464727374757684124174 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 4839
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    χαχαα καλα κανεις....οποτε μπορεις να πας....αρκει να το θες...

με την συνταξη π ελεγες το προχωρησες το θεμα?
    Έδωσα τα χαρτιά μου σε δικηγόρο και περιμένω να με ενημερώσει εκείνος όταν θα έχει νέα...θα ρωτήσω και τη μητέρα μου μήπως την πήρε κανένα τηλέφωνο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έδωσα τα χαρτιά μου σε δικηγόρο και περιμένω να με ενημερώσει εκείνος όταν θα έχει νέα...θα ρωτήσω και τη μητέρα μου μήπως την πήρε κανένα τηλέφωνο...
    σ ευχομαι να παει καλα το θεμα....τουλαχιστον να σ φυγει απο το κεφαλι το οικονομικο....και να συγκεντρωθεις αλλου..

Senior Member
    σ ευχομαι να παει καλα το θεμα....τουλαχιστον να σ φυγει απο το κεφαλι το οικονομικο....και να συγκεντρωθεις αλλου..
    Να 'σαι καλά! Την ρώτησα κι είπε ότι θα τον πάρει τη Δευτέρα να δει αν τα κατέθεσε...άντε να δούμε...αν ξαλαφρώσω από το οικονομικό μάλλον θα ηρεμήσω και περισσότερο και θα μπορώ να κάνω και περισσότερα πράγματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να 'σαι καλά! Την ρώτησα κι είπε ότι θα τον πάρει τη Δευτέρα να δει αν τα κατέθεσε...άντε να δούμε...αν ξαλαφρώσω από το οικονομικό μάλλον θα ηρεμήσω και περισσότερο και θα μπορώ να κάνω και περισσότερα πράγματα...
    ναι κυκνε και εγω πιστευω οτι θα σ βοηθησει αυτο...

Senior Member
    ναι κυκνε και εγω πιστευω οτι θα σ βοηθησει αυτο...
    Μακάρι! Να για παράδειγμα αν τώρα είχα λεφτά θ' αγόραζα κανένα βιβλίο από την έκθεση βιβλίου...αν και θέλω να πάω έτσι κι αλλιώς απλά για να δω τι κυκλοφορεί αν θελήσει κι ο αδελφός μου...

Μερικές φορές σκέφτομαι αν θα κατάφερνε να συνεχίσει τη ζωή του αν είχα πεθάνει...σκέφτομαι ότι θα τον άφηνα πίσω...
    Εσύ έχεις αδέλφια;

Senior Member
    Μακάρι! Να για παράδειγμα αν τώρα είχα λεφτά θ' αγόραζα κανένα βιβλίο από την έκθεση βιβλίου...αν και θέλω να πάω έτσι κι αλλιώς απλά για να δω τι κυκλοφορεί αν θελήσει κι ο αδελφός μου...

Μερικές φορές σκέφτομαι αν θα κατάφερνε να συνεχίσει τη ζωή του αν είχα πεθάνει...σκέφτομαι ότι θα τον άφηνα πίσω...
    Εσύ έχεις αδέλφια;
    ωραιες και οι εκθεσεις βιβλιου αν και εμενα δεν μ πολυαρεσει το διαβασμα

γτ σκεφτεσαι ετσι βρε κυκνε?δεν ειπαμε θετικες σκεψεις...αλλωστε τι ωραιοτερο πραγμα απο την ζωη....και εσυ σαν νεα π εισαι ακομα κυκνε το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι ονειρα...μην σκεφτεσαι αρνητικα...σκεψου θετικα τι ονειρα θα ηθελες να πραγματοποιησεις..

εχω και εγω εναν αδελφο ..λιγο μεγαλυτερο μ

Senior Member
    ωραιες και οι εκθεσεις βιβλιου αν και εμενα δεν μ πολυαρεσει το διαβασμα

γτ σκεφτεσαι ετσι βρε κυκνε?δεν ειπαμε θετικες σκεψεις...αλλωστε τι ωραιοτερο πραγμα απο την ζωη....και εσυ σαν νεα π εισαι ακομα κυκνε το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι ονειρα...μην σκεφτεσαι αρνητικα...σκεψου θετικα τι ονειρα θα ηθελες να πραγματοποιησεις..

εχω και εγω εναν αδελφο ..λιγο μεγαλυτερο μ
    Να μωρέ, δεν μπορώ να τις ξεχάσω τις τόσες απόπειρες, με έχουν πληγώσει...Ξέρεις πώς είναι να περιμένεις πότε θα πεθάνεις ολομόναχη; Είναι φριχτό συναίσθημα και μου έχει αφήσει σημάδια γι' αυτό και μερικές φορές σκέφτομαι έτσι...

Όσο για τα όνειρα, φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω...με τις παρούσες συνθήκες το βλέπω δύσκολο...τώρα αν αλλάξει κάτι στο μέλλον μακάρι!

Senior Member
    Να μωρέ, δεν μπορώ να τις ξεχάσω τις τόσες απόπειρες, με έχουν πληγώσει...Ξέρεις πώς είναι να περιμένεις πότε θα πεθάνεις ολομόναχη; Είναι φριχτό συναίσθημα και μου έχει αφήσει σημάδια γι' αυτό και μερικές φορές σκέφτομαι έτσι...

Όσο για τα όνειρα, φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω...με τις παρούσες συνθήκες το βλέπω δύσκολο...τώρα αν αλλάξει κάτι στο μέλλον μακάρι!
    ας προσπαθησεις να τα αφησεις πισω σου ολα κυκνε...το καλυτερο π εχεις να κανεις...λογικο βεβαια να σ εχουν πληγωσει...αν και εγω σ βρισκω πολυ συνηδοιτοποιημενο ατομο...γτ εχεις προβει σ αποεπειρες βρε κυκνε....

ασε τις παρουσες ,ενα ενα να τα τακτοποιης,πρωτα κανε την συνταξη να τελειωνεις απο εκει...και μετα βαλε αλλον στοχο..αλλα να τον κανεις αυτον τον στοχο....
    Θα τα καατφερεις κυκνε το πιστευω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλημερα Κυκνακι μου. Πως ηταν η βολτα και η ταινιουλα ? Περασες καλα ?
    Αχ cc μου, χίλια συγγνώμη δεν το είχα δει το μήνυμα σου...ήταν τέλεια χθες και τα δύο κι η ταινία ειδικά γαμάτη! Να τη δεις οπωσδήποτε!

Senior Member
    ας προσπαθησεις να τα αφησεις πισω σου ολα κυκνε...το καλυτερο π εχεις να κανεις...λογικο βεβαια να σ εχουν πληγωσει...αν και εγω σ βρισκω πολυ συνηδοιτοποιημενο ατομο...γτ εχεις προβει σ αποεπειρες βρε κυκνε....

ασε τις παρουσες ,ενα ενα να τα τακτοποιης,πρωτα κανε την συνταξη να τελειωνεις απο εκει...και μετα βαλε αλλον στοχο..αλλα να τον κανεις αυτον τον στοχο....
    Θα τα καατφερεις κυκνε το πιστευω
    Γιατί ένιωθα πολύ δυστυχισμένη και δεν άντεχα άλλο να υποφέρω...ήθελα να σταματήσει...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση, με βοηθάει ν' αποκτήσω πίστη στον εαυτό μου...

Senior Member
    Γιατί ένιωθα πολύ δυστυχισμένη και δεν άντεχα άλλο να υποφέρω...ήθελα να σταματήσει...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση, με βοηθάει ν' αποκτήσω πίστη στον εαυτό μου...
    εμ βρε κυκνε ομως..δεν ειναι λογος αυτος...να χασεις το ωραιοτερο δωρο π εχουμε της ζωης...καποια στιγμη ολα περνανε....αυτο στο υπογραφω...θα το δεις και εσυ..απλα πρεπει να αποκτησεις πιστη και να δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου....

τι μ ευχαριστας βρε κυκνε σιγα...

εισαι γενικα απαισιοδοξη?

Μπραβο κυκνακι μου, αντε στην επομενη εξοδο εχεις και ενα πανεμορφο φορεμα να βαλεις
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    εμ βρε κυκνε ομως..δεν ειναι λογος αυτος...να χασεις το ωραιοτερο δωρο π εχουμε της ζωης...καποια στιγμη ολα περνανε....αυτο στο υπογραφω...θα το δεις και εσυ..απλα πρεπει να αποκτησεις πιστη και να δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου....

τι μ ευχαριστας βρε κυκνε σιγα...

εισαι γενικα απαισιοδοξη?
    Μακάρι να γίνουν όπως τα λες nick...τείνω λίγο προς την απαισιοδοξία όσον αφορά τα θέματα που γράφω εδώ γιατί μου είναι δύσκολο να ξεπεραστούν...κι όταν ακούω ότι γίνεται παίρνω λίγο θάρρος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μπραβο κυκνακι μου, αντε στην επομενη εξοδο εχεις και ενα πανεμορφο φορεμα να βαλεις
    Ναι, όντως αρκεί να ζεστάνει λίγο ακόμα για να βάλω τιράντα...έκανα μια ακόμα έξοδο, μου προέκυψε καφεδάκι με τον αδελφό μου γι' αυτό κι άργησα ν' απαντήσω...και ίσως Σάββατο ή Κυριακή να πάμε για κανένα μπάνιο εδώ κοντά...

Αυτα ειναι κυκνακι μου, ναι να πας... ακομα και αν φοβηθεις ... τολμα στη τελικη αν κατι σε χαλασει το εξηγεις και γυριζετε.
    Για στιγμες ομορφες ζουμε και επιμενουμε, οι δυσκολες εκει θα ειναι αλλωστε.
    "Make sure your worst enemy isn't you"