Quote:
Originally posted by sweetOctober
στην εγγυμοσυνη μου ειχε δωσει διαιτολογιο 1600 θερμιδες στο οποιο ομως μου επετρεπε να φαω πολυ περισσοτερο, ειδικα υδατανθρακες λογω του μωρου (απαραιτηττοι). Κι αυτο γιατι ηταν για διαβητη η διατροφη, οποτε τον ενοιαζε ο συνδιασμος τροφων και να μην ανεβαζω ζαχαρο. Ετσι ετρωγα περισσοτερο απο πριν την εγγυμοσυνη αλλα σωστες τροφες. Ποσο ειναι το παιδακι σου? Ποσα εχεις? Να σου ζησει!
Μια χαρα πας! Σημερα δε ζυγιστηκα γιατι ημουν πολυ πρωινη και το ξεχασα. Σε λιγο θα ζυγιστω αναγκαστικα φαγωμενη...νιωθω ξεφουσκωτη και ομορφα, αν και με λιγο υπνο (με ξενυχτησε ο μπραντ πιτ χθες χαχαχαχα) θελω να παω βολτα μετα τη δουλεια, νιωθω ηδη λες κι χω αδυνατισει (κακο αυτο...).
Καλημέρα.Εμένα μου είχε πει,ότι είναι διατροφή με 1.800 θερμίδες,αλλά δεν τις είχα υπολογίσει και ποτέ για να ξέρω σίγουρα.Πάντως είχα χάσει 1-2 κιλά όσο ήμουν έγκυος και τώρα θηλάζω,οπότε φαντάζομαι ότι και με το θηλασμό θα καίω κάποιες θερμίδες.Δεν ξέρω αν τα πάω καλά.Τις δυό τελευταίες ημέρες,που μέτρησα θερμίδες,τις βρήκα λίγες.Εχθές το βράδυ,μέτρησα τις θερμίδες και ήταν περίπου 1.440 ,οπότε ,έφαγα και δύο μικρά μήλα για να τις αυξήσω.