Όχι και δεν θα θελα....
Printable View
Μόνο οι μαζωχιστές είναι κολλημένοι με τον στρατό ρε why :p (ειδικά οι λοκατζήδες για να το παίξουν υπεράνω και σκληραγωγημένοι). Υποτίθεται εκεί ωριμάζεις και μπλα μπλα μπλα... Αρλούμπες... Αν κάποιος είναι ευαίσθητος και περάσει δύσκολα στον στρατό, δεν ωριμάζει, αυτοκτονεί! (Ναι οι περισσότεροι αυτοκτονούν)! Και αν κάποιος έχει ήδη τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, πάντα θα βρίσκει τρόπους να την σκαπουλάρει ακόμη και μέσα και ποτέ δεν θα ωριμάσει πραγματικά. Αχ. Αυτά σαν ξέσπασμα από αυτά που ακούω και βλέπω. Και υποτίθεται χρειάζεται, αν κατέβουν ο Τούρκος και ο κάθε Τούρκος θα μας φάνε όλους λάχανο. Και ποιος θα τρέξει σε ώρα ανάγκης; Ο νέος ή ο παλιός; Βλέπε μπαμπάδες και παππούδες!
Αα μιλάς γι' αυτούς που θέλουν να μπουν σε στρατιωτική σχολή; Οκ πάσο τότε! Απλά πιστεύω πως οι πλείστοι το θεωρούν τσάμπα χρόνο και μετράνε αντίστροφα μέχρι να απολυθούν...
Ωχ συγγνώμη :( 6 μήνες δεν είναι σε εσάς; Εντάξει δεν το συγκρίνεις με τα 2 χρόνια, περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, φαντάζομαι έχετε και άδειες και είναι καλό το ότι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ΠΟΤΕ θα πάτε... Πάντως υπάρχει η δυνατότητα -στην Κύπρο τουλάχιστον- αν πραγματικά ανησυχείς να πάρεις χαρτί από ψυχίατρο και να σε απαλλάξουν. Αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα όμως. Αυτό γίνεται για τον λόγο που σου είπα, για να αποφευχθούν οι αυτοκτονίες.
https://m.youtube.com/watch?v=jnHZLMOMMhM
"My whole body feels like it's cracking into pieces."
Elis αυτό μου θύμισε εσένα οπότε στο αφιερώνω!
Τους αγαπώ... Τα τραγούδια τους πραγματικά σώζουν ζωές.
https://m.youtube.com/watch?v=nn2VYVhXN88
https://m.youtube.com/watch?v=Sz4ipOHyMd8
Μ' αυτά τα τραγούδια βυθίζεσαι ακόμη πιο βαθιά. Εσύ μου το έμαθες, εσύ μου εξήγησες τί είναι το "barrel of a 45" αλλά στο συγχωρώ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μιας και μου έμαθες και τόσα άλλα που είτε σε παρηγορούν στον πόνο που νιώθεις είτε σε αφυπνίζουν. Κάθε φορά που θα τα ακούω και στο μέλλον θα μου έρχονται ξανά αυτές οι καταστάσεις στο μυαλό, και οι δικές μου, και οι δικές σου και όλων μας και αν κάποια στιγμή τα ξεπεράσω θα είναι σαν να τα βιώνω ξανά. Δεν πειράζει όμως, θα είναι κάπως πιο εύκολο ειδικά αν είμαστε σε άλλη φάση, προς το παρών όμως τα χρειάζομαι και δυστυχώς προβλέπω να τα χρειάζομαι για πολλύ καιρό ακόμη... :(
και που λετε παιδακια εχωντασ φλερταρει τη μιση ιταλια και τη μιση ελλαδα
πεσαμε και σε μερικεσ που ηταν ομορφεσ αλλα δεν ηταν καλεσ πεσαμε σε ενα φλωρι
με λεφτα και εξουσια που μασ σκοτωσε τελειωσ αλητικα με σκοτωσε
σε ολα τα επιπεδα σωματικα πνευματικα ηθικα τα παντα μονο πτωμα δεν ειδαμε ακομα
κι εγω τωρα παιρνω ουσιεσ για να μην αυτοκτονησω ολα ξεκινησαν απο λαθοσ φλερταρισμα
πηγα σε ενα μπαρ τι φλερταρισα ελεγα βλακειεσ εκεινη πιστευε στα λογια και εκανε τι μαλακια
του αιωνα με σκοτωσε σε ολα τα επιπεδα επειδη ελεγα βλακειεσ που να την γαμουσα στραβα τι θα εκανε
τελοσ παντων χαλαλι τησ ετσι κι αλλιωσ σκοτωμενοσ ειμαι αλλα να προσεχει αλλη φορα
δε σκοτωνει ετσι ο κοσμοσ αλητικα ο κοσμοσ σκοτωνει κρυφα και ομορφα και ξαφνικα
τετοια αλητεια απο ανθρωπο που υποτιθεται πιστευε στα λογια υποτιθεται ηταν φλωροσ
τετοια αλητεια μπραβο τελοσ παντων εγω θελω να τη βλεπω δε μου κανει καμια εντυπωση η ομορφια τησ
ουτε το ντυσιμο τησ τιποτα αλλα κι αυτη ξηγηθηκε αλητικα ετσι να τα λεμε αυτα
τισ ευχομαι να ζησει αφου εχει τη δυνατοτητα και την εξουσια σαν αυτιστικη για ενα χρονο
μπασ και καταλαβει και να δουλευει αυτο το χρονο κανονικα ειπαμε ολοι σκοτωνουν για δικουσ τουσ λογουσ ο καθενασ
αλλα οχι ετσι τετοια αλητεια δεν κανει κανεισ οχι ετσι οπωσ καταλαβε κι αυτη μια χαρα ημουνα
ασ ερχεται να τη βλεπουμε μια ειναι η αλητισσα πλεον εδω στη γειτονια