Υπερβαλλεις Κυκνε , υπερβαλλεις , δεν μπορει ναμαι μονιο εγω ετσι , η υπομονη ειναι κατι σχετικο , πρεπει να υπαρχει αμφιπλευρα , μαλλον πρεπει να κοιτας μεγαλυτερες ηλικιες , πιστευω .............
Printable View
Τι εννοείς αμφίπλευρα; Εγώ δεν μπορώ να ξανακάνω υπομονή ανεχόμενη πράγματα που δεν θέλω γιατί το έκανα μια φορά και με βλάπτει ακόμα και σήμερα...
Και προτιμώ κάποιον κοντά στην ηλικία μου για να μπορούμε να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα...και για άλλους λόγους όπως προβλήματα υγείας, φτάνει το δικό μου μην έχουμε κι άλλα...
πως το πετυχα αυτο αναρωτιεμαι..
ο νεος χρονος με βρηκε με τα παλια μυαλα που ειχα μεσα σε ενα νεο τροπο εκφρασης...
Μετάνιωσα. Τώρα θα ήταν πολύ διαφορετική η διάθεση μου. Αμα δεν κάνεις την κίνηση τη στιγμή που η ευκαιρία είναι μπροστά σου τότε ξέχασε το, η ευκαιρία χάθηκε. Αν εμφανιστεί ξανά το ίδιο πρόσωπο (έστω ότι συχνάζω στον ίδιο χώρο οπου μου ειπε πως παει κι αυτη συχνα) τα δεδομένα σίγουρα δεν θα ειναι τα ίδια όπως ήταν ψες. Και φαινόταν κατάλληλο πρόσωπο για συνέχεια.
Α.
Ποσο ισχυρο κινητρο - καυσιμο ειναι ο ερωτας ?
Σε τι εξυπηρετει περα απο ενα "ξεκολλημα" βελονας - βαλτου κτλ.
Αξιζει τον κοπο εφοσον κατοπιν εξατμιζεται ?
Β. Καλα μας τα λενε για σεροτονινη, ντοπαμινη, νευροδιαβιβαστες και δεν συμαζευεται. Ειναι πραγματι ομως ετσι ?
Με αφορμη μια τηλεοπτικη ξενη σειρα, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ το Νευρολογικο ζητημα με το Ψυχιατρικο.
Εμενα ο ψυχιατρος δεν με εστειλε ουτε καν για μια μαγνητικη... Δηλαδη μονο στην Ψυχωση εξυπακουεται ?
Γ. Πως μας καταντησαν ετσι. Ξερα χλωρα ολα μαζι να καιγονται. Μη σκας σου λενε... αυτο που εχεις δεν ειναι κατι. Οπως ο διαβητικος κανει ινσουλινη ετσι και εσυ θα παιρνεις ενα "χαπακι".
Τοσο απλο ειναι ρε συ ? Δεν εχω βυθομετρητη νευρολογικων εκπολωσεων. Οχι δεν ειναι απλο ουτε κατανοητο.
Ο διαβητικος δηλωνει, παω να κανω την ενεση μου πρωτον γιατι πρεπει και δευτερον εχω αυτο το συμπτωμα γιατι εχω διαβητη.
Ο ψυχολογικα πασχων τι θα πει ?
Μισο να παρω αγχολυτικο γιατι εγω βλεπω την πραγματικοτητα ωσαν πεδιο πολεμου ενω εσυ βλεπεις παραδεισο ?
Γινεται μετα να μην αυτο περιθωριοποιηθεις ? εστω και στο 30% νιωθεις αναπηρος να ζησεις.
Δ. Με κουρασε η σκληρη πλευρα, θελω και λιγο ξεγνοιασια.
Ανησυχος Νους και ξεγνοιασια ειναι χωρισμενοι εχθροι και οχι Φιλοι.
Καλημερα σε ολο τον κοσμο.
Αμφιπλευρα να υπαρχει κατανοηση , οχι να σπαει ο εις τα νευρα του αλλου , αυτο εννοω , να μην αρπαζεται το ζευγαρι με το παραμικρο . Οσο για την ηλικια , οτι νομιζεις , εισαιμεγαλη αρκετα για να σου κανω υποδειξεις , αλλα μια σχεση που ειχα περισυ , 31 η κοπελα , και 53 εγω , μονο προβληματα κοινων ενδιαφεροντων δεν ειχαμε , καλα περναγαμε , αλλου δεν τα βρηκαμε , σε θεματα χαρακτηρος ( ασυμφωνια ) ............
Α, σ' αυτό συμφωνώ σχέση φτιάχνουμε για να είμαστε χαρούμενοι όχι για να μαλώνουμε για ψύλλου πήδημα...
Αλλά θα το ρωτήσω αν και ντρέπομαι κι αν θέλουν ν' απαντήσουν κι άλλοι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου καλοδεχούμενες οι απαντήσεις τους...πόσο πιθανό είναι να πω εγώ "σταμάτα" όταν θα είμαστε κοντά με τον άλλον (το λέω σεμνά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) κι αυτό να γίνει αποδεκτό;
Το θέμα είναι όμως να μπορέσεις να το καταλάβεις το αν σε σέβεται πριν να είναι πολύ αργά και πρέπει να υποστείς ακόμα ένα τραύμα...κάποιος παλιός φίλος μου είχε πει ότι δεν μπορεί κάποιος που συμπεριφέρεται καλά γενικά ξαφνικά να φερθεί έτσι, εσύ συμφωνείς μαζί του;
Συγγνώμη αν μιλάω λίγο ανοιχτά γι' αυτό το θέμα που κανονικά δεν συνηθίζεται αλλά προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα μου...