ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 288
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 288 of 1380 FirstFirst ... 1882382782862872882892902983383887881288 ... LastLast
Results 4,306 to 4,320 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αυτό! Που να βρεις τη σήμερον ήμερα άντρα τρυφερό και με υπομονή που δεν νοιάζεται μόνο να ...μπιπ;
    Υπερβαλλεις Κυκνε , υπερβαλλεις , δεν μπορει ναμαι μονιο εγω ετσι , η υπομονη ειναι κατι σχετικο , πρεπει να υπαρχει αμφιπλευρα , μαλλον πρεπει να κοιτας μεγαλυτερες ηλικιες , πιστευω .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κ γω αυτο πιστευω για την κυκνο οτι πρεπει να βει τον καταλληλο αντρα μπασ κ στανιαρει αλλιωσ δε γινεται αλλα που να τον βρει ειναι το θεμα δεν υπαρχουν πλεον νορμαλ ανθρωποι
    Υπαρχουν , αλλα ειναι δυσευρετοι , δεν θα τους συναντησεις ομως σενα μπαρ , εχουν δικο τους κυκλο ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Υπερβαλλεις Κυκνε , υπερβαλλεις , δεν μπορει ναμαι μονιο εγω ετσι , η υπομονη ειναι κατι σχετικο , πρεπει να υπαρχει αμφιπλευρα , μαλλον πρεπει να κοιτας μεγαλυτερες ηλικιες , πιστευω .............
    Τι εννοείς αμφίπλευρα; Εγώ δεν μπορώ να ξανακάνω υπομονή ανεχόμενη πράγματα που δεν θέλω γιατί το έκανα μια φορά και με βλάπτει ακόμα και σήμερα...
    Και προτιμώ κάποιον κοντά στην ηλικία μου για να μπορούμε να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα...και για άλλους λόγους όπως προβλήματα υγείας, φτάνει το δικό μου μην έχουμε κι άλλα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    πως το πετυχα αυτο αναρωτιεμαι..
    ο νεος χρονος με βρηκε με τα παλια μυαλα που ειχα μεσα σε ενα νεο τροπο εκφρασης...

Kαλη Χρονια , Γιαννη , οπωσδηποτε εχει βαση αυτο που γραφεις , τα φαρμακα δεν ειναι λυση , ειναι κατι προσωρινο , σου δινουν την ηρεμια/διαυγεια , μεχρι να μπορεσεις να βρεις την λυση στο προβλημα σου , κανεις δεν εγινε καλα ποτε με φαρμακα .......................
    Πολύ σωστή η προσέγγιση σου.
    γιάννης

Μετάνιωσα. Τώρα θα ήταν πολύ διαφορετική η διάθεση μου. Αμα δεν κάνεις την κίνηση τη στιγμή που η ευκαιρία είναι μπροστά σου τότε ξέχασε το, η ευκαιρία χάθηκε. Αν εμφανιστεί ξανά το ίδιο πρόσωπο (έστω ότι συχνάζω στον ίδιο χώρο οπου μου ειπε πως παει κι αυτη συχνα) τα δεδομένα σίγουρα δεν θα ειναι τα ίδια όπως ήταν ψες. Και φαινόταν κατάλληλο πρόσωπο για συνέχεια.
    γιάννης

Α.
    Ποσο ισχυρο κινητρο - καυσιμο ειναι ο ερωτας ?
    Σε τι εξυπηρετει περα απο ενα "ξεκολλημα" βελονας - βαλτου κτλ.
    Αξιζει τον κοπο εφοσον κατοπιν εξατμιζεται ?

Β. Καλα μας τα λενε για σεροτονινη, ντοπαμινη, νευροδιαβιβαστες και δεν συμαζευεται. Ειναι πραγματι ομως ετσι ?
    Με αφορμη μια τηλεοπτικη ξενη σειρα, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ το Νευρολογικο ζητημα με το Ψυχιατρικο.
    Εμενα ο ψυχιατρος δεν με εστειλε ουτε καν για μια μαγνητικη... Δηλαδη μονο στην Ψυχωση εξυπακουεται ?

Γ. Πως μας καταντησαν ετσι. Ξερα χλωρα ολα μαζι να καιγονται. Μη σκας σου λενε... αυτο που εχεις δεν ειναι κατι. Οπως ο διαβητικος κανει ινσουλινη ετσι και εσυ θα παιρνεις ενα "χαπακι".
    Τοσο απλο ειναι ρε συ ? Δεν εχω βυθομετρητη νευρολογικων εκπολωσεων. Οχι δεν ειναι απλο ουτε κατανοητο.
    Ο διαβητικος δηλωνει, παω να κανω την ενεση μου πρωτον γιατι πρεπει και δευτερον εχω αυτο το συμπτωμα γιατι εχω διαβητη.

Ο ψυχολογικα πασχων τι θα πει ?
    Μισο να παρω αγχολυτικο γιατι εγω βλεπω την πραγματικοτητα ωσαν πεδιο πολεμου ενω εσυ βλεπεις παραδεισο ?
    Γινεται μετα να μην αυτο περιθωριοποιηθεις ? εστω και στο 30% νιωθεις αναπηρος να ζησεις.

Δ. Με κουρασε η σκληρη πλευρα, θελω και λιγο ξεγνοιασια.
    Ανησυχος Νους και ξεγνοιασια ειναι χωρισμενοι εχθροι και οχι Φιλοι.

Καλημερα σε ολο τον κοσμο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Α.
    Αξιζει τον κοπο εφοσον κατοπιν εξατμιζεται

Πολυ ισχυρο κινητρο ειναι , το λεω εκ πειρας , δεν παει ετσι ομως , να κατσουμε να το αναλυσουμε , διασκεδασε το οσο κραταει , και κατι μενει στο τελος ................αγαπη το λενε , αν εχεις κανει σωστη επιλογη , παλι εκ πιρας το λεω ............

Senior Member
    Τι εννοείς αμφίπλευρα; Εγώ δεν μπορώ να ξανακάνω υπομονή ανεχόμενη πράγματα που δεν θέλω γιατί το έκανα μια φορά και με βλάπτει ακόμα και σήμερα...
    Και προτιμώ κάποιον κοντά στην ηλικία μου για να μπορούμε να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα...και για άλλους λόγους όπως προβλήματα υγείας, φτάνει το δικό μου μην έχουμε κι άλλα...
    Αμφιπλευρα να υπαρχει κατανοηση , οχι να σπαει ο εις τα νευρα του αλλου , αυτο εννοω , να μην αρπαζεται το ζευγαρι με το παραμικρο . Οσο για την ηλικια , οτι νομιζεις , εισαιμεγαλη αρκετα για να σου κανω υποδειξεις , αλλα μια σχεση που ειχα περισυ , 31 η κοπελα , και 53 εγω , μονο προβληματα κοινων ενδιαφεροντων δεν ειχαμε , καλα περναγαμε , αλλου δεν τα βρηκαμε , σε θεματα χαρακτηρος ( ασυμφωνια ) ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Α.
    Αξιζει τον κοπο εφοσον κατοπιν εξατμιζεται ?

Β. Καλα μας τα λενε για σεροτονινη, ντοπαμινη, νευροδιαβιβαστες και δεν συμαζευεται. Ειναι πραγματι ομως ετσι ?
    Με αφορμη μια τηλεοπτικη ξενη σειρα, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ το Νευρολογικο ζητημα με το Ψυχιατρικο.
    Εμενα ο ψυχιατρος δεν με εστειλε ουτε καν για μια μαγνητικη... Δηλαδη μονο στην Ψυχωση εξυπακουεται ?

Γ. Πως μας καταντησαν ετσι. Ξερα χλωρα ολα μαζι να καιγονται. Μη σκας σου λενε... αυτο που εχεις δεν ειναι κατι. Οπως ο διαβητικος κανει ινσουλινη ετσι και εσυ θα παιρνεις ενα "χαπακι".
    Τοσο απλο ειναι ρε συ ? Δεν εχω βυθομετρητη νευρολογικων εκπολωσεων. Οχι δεν ειναι απλο ουτε κατανοητο.
    Ο διαβητικος δηλωνει, παω να κανω την ενεση μου πρωτον γιατι πρεπει και δευτερον εχω αυτο το συμπτωμα γιατι εχω διαβητη.

Ο ψυχολογικα πασχων τι θα πει ?
    Μισο να παρω αγχολυτικο γιατι εγω βλεπω την πραγματικοτητα ωσαν πεδιο πολεμου ενω εσυ βλεπεις παραδεισο ?
    Γινεται μετα να μην αυτο περιθωριοποιηθεις ? εστω και στο 30% νιωθεις αναπηρος να ζησεις.

Δ. Με κουρασε η σκληρη πλευρα, θελω και λιγο ξεγνοιασια.
    Ανησυχος Νους και ξεγνοιασια ειναι χωρισμενοι εχθροι και οχι Φιλοι.

Εσύ πρέπει να γράφεις κι εγώ να σε διαβάζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αμφιπλευρα να υπαρχει κατανοηση , οχι να σπαει ο εις τα νευρα του αλλου , αυτο εννοω , να μην αρπαζεται το ζευγαρι με το παραμικρο . Οσο για την ηλικια , οτι νομιζεις , εισαιμεγαλη αρκετα για να σου κανω υποδειξεις , αλλα μια σχεση που ειχα περισυ , 31 η κοπελα , και 53 εγω , μονο προβληματα κοινων ενδιαφεροντων δεν ειχαμε , καλα περναγαμε , αλλου δεν τα βρηκαμε , σε θεματα χαρακτηρος ( ασυμφωνια ) ............
    Α, σ' αυτό συμφωνώ σχέση φτιάχνουμε για να είμαστε χαρούμενοι όχι για να μαλώνουμε για ψύλλου πήδημα...
    Αλλά θα το ρωτήσω αν και ντρέπομαι κι αν θέλουν ν' απαντήσουν κι άλλοι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου καλοδεχούμενες οι απαντήσεις τους...πόσο πιθανό είναι να πω εγώ "σταμάτα" όταν θα είμαστε κοντά με τον άλλον (το λέω σεμνά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) κι αυτό να γίνει αποδεκτό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Αλλά θα το ρωτήσω αν και ντρέπομαι κι αν θέλουν ν' απαντήσουν κι άλλοι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου καλοδεχούμενες οι απαντήσεις τους...πόσο πιθανό είναι να πω εγώ "σταμάτα" όταν θα είμαστε κοντά με τον άλλον (το λέω σεμνά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) κι αυτό να γίνει αποδεκτό;
    Αν δεν σταματησει , δεν σε σεβεται ......................εγω θα σταματαγα αυτοστιγμει.............

Quote Originally Posted by elis View Post
    Εσύ πρέπει να γράφεις κι εγώ να σε διαβάζω
    Ελις, εσυ λογω πειρας τα γραφεις συντομα, τα γραφεις με χιουμορ, εισαι τσακαλι και εχεις το δικο σου αποτυπωμα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Αν δεν σταματησει , δεν σε σεβεται ......................εγω θα σταματαγα αυτοστιγμει.............
    Το θέμα είναι όμως να μπορέσεις να το καταλάβεις το αν σε σέβεται πριν να είναι πολύ αργά και πρέπει να υποστείς ακόμα ένα τραύμα...κάποιος παλιός φίλος μου είχε πει ότι δεν μπορεί κάποιος που συμπεριφέρεται καλά γενικά ξαφνικά να φερθεί έτσι, εσύ συμφωνείς μαζί του;

Συγγνώμη αν μιλάω λίγο ανοιχτά γι' αυτό το θέμα που κανονικά δεν συνηθίζεται αλλά προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα μου...

Senior Member
    ...κάποιος παλιός φίλος μου είχε πει ότι δεν μπορεί κάποιος που συμπεριφέρεται καλά γενικά ξαφνικά να φερθεί έτσι, εσύ συμφωνείς μαζί του;

Συγγνώμη αν μιλάω λίγο ανοιχτά γι' αυτό το θέμα που κανονικά δεν συνηθίζεται αλλά προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα μου...
    Φυσικα συμφωνω μαζι του , αρκει να τον εχεις ψυχολογησει καλα ........