Ο.Κ. Καχουμουχου , (ιωδιανικο ονομα ακουγετε¨), δεν ειναι δυσκολα τα πραματα, "εκει εξω ειναι η αληθεια !" οπωε ελεγε κι ενα σλογκαν με ασφαλητες που ψαχναν ουφο!¨)
Η εμφανηση ειναι πολυ συμαντικο! δυστυχως στα νεα παιδια ειναι ακομα πιο πολυ.
Σαν ανδρας συμφωνω με το οτι πολλες κοπελες εχουν τετοια ψονιστικη συμπεριφορα που αμα το εβλεπαν σε βιντεο τον εαυτο τους θα φρικαραν! τις πλισιαζεις κι κανουν λες κι ηρθε η στιγμη να υπερασπιστουν το στεμα! ευτυχως πλεον μπορω να τις καταλαβω πιο ευκολα απο παλια! γτ. εχω φαει αμετρητες χυλοπιτες!! τις ετρωγα οταν την επεφτα σε ομορφες που ηταν φυγουρα , τις επεφτα με σκοπο να κανουμε σχεση! χεεχε ποσο βλακας! οταν το αλλαξα κι την επεφτα μονο κι μονο για το σεξ! τοσο πολυ που ντρπομουνα ! την επεφτα πολυ ξεκαθαρα! κι σε πιο ομορφες ! τοτες δια μαγειας εβγενε ακρι!! αλλα δεν μπορεις να κανεις σχεση με αυτες!! πως?? αφου ηξερα ποσο ξεφτιλισμενες ηταν!! πως να τους εμπιστευτω τον εαυτομου?? τις ευαισθησιες μου? πως? αφου ειχα δει τι τσοντες ειναι? αφου την αλλην μερα οποιος τους την επεφτε με λιγο υποκρισια τις ειχε στο κρεβατι του!!
Εχω ξενερωσει με την κοινωνια! κοπελες πολυ αξιολογες τις ειδα να κανουνε ρεζιλικια! δεν ειναι αναγκη να εισαι πλουσιος για να τις πηδ,,,,ς, μπορεις κι να κανεις τον πλουσιο! το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ! αλλα εχει κι γελιο! οταν η αλλη καταλαβει οτι δεν εχεις λεφτα για να της πληροσεις το ταξι να παει σπιτι! τοτες αμα γλυτωσεις κι δεν σου φερει κανενα τασακι στο κεφαλι ! η φαση εχει πολυ γελιο!!
Αμα λοιπον πεφτει ο μυθος τις "κυριας" οταν -χωρις να προσβαλω καποιες απο εδω- οταν ακουω τοσο ωραια λογια, για χαρακτηρες ,για εσωτερικο κοσμο! κι μπορει με μια κουβεντα η με καποιον τροπο η ιδια κοπελα μεταμορφονετε σε πορνοσταρ!~ τοτες τι να πεις??? Δεν λεψ οτι ολες ειναι ιδιες! ουτε καν οτι οι μισες! υπαρχουν παρα πολλες αξιολογες γυναικες!! αλλα δεν ειναι οι κουκλαρες!! δεν φορανε παπουτσια που κανουν2,000εθρο! δεν εχουν διαμαντια στο λεμο! ουτε περπατανε κι ζαλησε να τις βλεπεις! οσο πιο ομορφες ειναι τοσο πιο λιγα χαρισματα εχουν στο πνευμα τους! Μην το παρετε στραβα δεν λεω οτι οι κουκλαρες ειναι χωρις πνευμα! απλα ειναι πιο δυσκολο για τις τοπ! ,για τις πενταμορφες να ασχοληθουν με κατι αλλο εκτως απο τα ρουχα,τα μαλια τουςκι τα νυχιατους! κι αυτο οχι γτ. αυτα τα κοριτσια γεννηθηκαν ψωνια, αλλα γτ. Η ΒΛΑΜΕΝΗ Η ΜΑΝΑΑ ΤΟΥς ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ!! ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ!! ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ! αυτο το κοριτσακι τι φταιει αμα γινει ΑΛΕΞΑΔΡΑΤΟΥ?? ε τι φταιει?
Προσωπικα πλεον δεν τρελενομαι οπως στα 25 μου για την εμφανση σε μια κοπελα! φυσικα μου αρεσουν οι ομορφες! κι εκει θα την πεσω! αλλα οχι μονο! κι αποδηξη οτι τελευταια! μαλιστα ακομα ποναω με χωρισε μια κοπελα -πριν μια βδομαδα- οπου ολοι οι γνωστοι μας μου ελεγαν οτι δεν ειμαι καλα που ξενερωνω! μου ελεγαν οτι απορουν πως κανω ετσι για αυτην αφου της επεφτα πολυς@ μαλιστα απορουν αν με αφησε αυτη οντως η εγω! ΟΧΙ αυτη με αφησε! κι ναι την πρωτημω απο καθε κουκλαρα!! απλα την πατισα .