Νασο βλεπω ασχολεισαι ακομη ομως. Αντε και ηταν η αθηνά, ε και? Μπλοκαρε κινητα φεησμπουκ τα παντα και αν ξαναερθει σπιτι παρε την αστυνομια τηλεφωνο
Printable View
Νασο βλεπω ασχολεισαι ακομη ομως. Αντε και ηταν η αθηνά, ε και? Μπλοκαρε κινητα φεησμπουκ τα παντα και αν ξαναερθει σπιτι παρε την αστυνομια τηλεφωνο
Γιατι το υφος σας και η κοπελα σας να ηταν...ειναι απαραδεκτο και δεν λυνετε ετσι το προβλημα που ισχυριζεστε οτι εχετε!!! Και οι χαρακτηρισμοι σας και η επιθεση σας σε αλλα μελη δεν σας βοηθουν!! Το παιδι απο πανω σας εχει δωσει λυσεις αν εχετε τετοιο προβλημα!! Ολοι εδω καποιο προβλημα αντιμετωπιζουμε..δεν εχουμε αυτη την συμπεριφορα ομως!! Σας παρακαλω πολυ..μην ξανααπευθηνθητε σε μενα!! Το θεμα θεωρειτε ληξαν!!
Κύριε Γιώργο το πρόβλημα σας ποιο είναι? Όσο για εσένα από επάνω το ισχυρίζεστε σας το επιστρέφω εις διπλούν και εγώ έχω προβλήματα όπως εσείς λέτε πράγματα για τον πρώην σας που μπορεί να μην ισχύουν,που προσβαλα? Ζήτησα συγνώμη
Άκου ασχολούμε με ένα πρόβλημα που έχω και εγώ εσένα το προβλημα ποιο είναι?
Παλι με μενα εχετε να κανετε?? Με αμφισβητητε?? Με ξερετε και απο χτες??? Δεν σας επιτρεπω αλλο!!!! Το επομενο βημα ειναι να μιλησω με τον διαχειριστη!!! Αν ζητατε βοηθεια για κατι ο κος απο πανω σας την εδωσε!!!! Για το υφος σας σε μενα ηταν η παρατηρηση οταν νομιζατε οτι ημουν η πρωην σας!! Τελος εδω λοιπον!!! Για ολα τα προβληματα υπαρχουν λυσεις!!!!! Σταματηστε τις επιθεσεις και φτιαξτε το υφος σας προς τα αλλα μελη!!!
Όπως είπατε ότι ισχυρίζομαι και μιλάω άσχημα, για την χειρότερη σχέση της ζωής μου, είπα και εσείς μιλήσατε άσχημα, τελείωσε το θέμα είπαμε , για τη δίωξη που ρωτάς λύθηκε,
Remedy, δεν έγινε εδώ τίποτα, έχεις δίκαιο μια IP θα τσεκαριστεί τίποτα άλλο
Μιλησατε ασχημα σε ενα αλλο μελος του φορουμ...σε μενα δλδ.....οχι στην πρωην σας!! Η διωξη δεν μπορουσε ετσι και αλλοιως να επεμβει γιατι δεν εχει παραβιαστει κανενας νομος ουτε ορος του φορουμ!! Το θεμα εληξε και απο την πλευρα μου!! Παρακαλω μην ξανααπευθυνθητε σε μενα για κανενα λογο!!
Ζήτησα συγνώμη, ποσό ακόμα,θα με ενόχλητε? Ήμαρτον
Σαφώς επίσης
Σοβαρά τώρα? Ότι αν είναι λέει ψέμματα? Και ότι μπήκε εδώ να με παρακολουθεί ούτε αυτό ε? Γιατί εγώ είμαι μέλος από το 12 και δεν ασχολούμαι καθόλου μου έχει κάνει ζημιά κατάλαβες? Για την πρώην που έστειλα μιλάω