Οριακή μου αγάπη - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 30 FirstFirst ... 1927282930 LastLast
Results 421 to 435 of 437
    Senior Member
    Νασο βλεπω ασχολεισαι ακομη ομως. Αντε και ηταν η αθηνά, ε και? Μπλοκαρε κινητα φεησμπουκ τα παντα και αν ξαναερθει σπιτι παρε την αστυνομια τηλεφωνο

Quote Originally Posted by ΝΑΣΟΣ Β. View Post
    Κύρια athinak1 σας ζήτησα συγνώμη γιατί τέτοια επίθεση μέχρι την ίδια ημερομηνία γέννησης πάλι συγνώμη, αλλά δε
    Γιατι το υφος σας και η κοπελα σας να ηταν...ειναι απαραδεκτο και δεν λυνετε ετσι το προβλημα που ισχυριζεστε οτι εχετε!!! Και οι χαρακτηρισμοι σας και η επιθεση σας σε αλλα μελη δεν σας βοηθουν!! Το παιδι απο πανω σας εχει δωσει λυσεις αν εχετε τετοιο προβλημα!! Ολοι εδω καποιο προβλημα αντιμετωπιζουμε..δεν εχουμε αυτη την συμπεριφορα ομως!! Σας παρακαλω πολυ..μην ξανααπευθηνθητε σε μενα!! Το θεμα θεωρειτε ληξαν!!

Κύριε Γιώργο το πρόβλημα σας ποιο είναι? Όσο για εσένα από επάνω το ισχυρίζεστε σας το επιστρέφω εις διπλούν και εγώ έχω προβλήματα όπως εσείς λέτε πράγματα για τον πρώην σας που μπορεί να μην ισχύουν,που προσβαλα? Ζήτησα συγνώμη

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Νασο βλεπω ασχολεισαι ακομη ομως. Αντε και ηταν η αθηνά, ε και? Μπλοκαρε κινητα φεησμπουκ τα παντα και αν ξαναερθει σπιτι παρε την αστυνομια τηλεφωνο
    Γιωργο μου καλημερα!! Πολυ σωστα...παντα ευστοχος στις συμβουλες σου!! Σε μενα επιασαν!!! Ευχομαι να εισαι καλα!!!

Άκου ασχολούμε με ένα πρόβλημα που έχω και εγώ εσένα το προβλημα ποιο είναι?

Senior Member
    Εννοείται εγώ διάλεξα εφόσον δεν ξέρεις για τι μιλάω συγνώμη θα μιλήσω με δίωξη..Μόλις τώρα μίλησα μαζί της, λέει δεν είναι αυτή παρακαλώ τους υπεύθυνους τους φόρουμ, θα μιλήσω με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ήμερο τότε το προφίλ athinak1 θα τα πούμε δικαστικός
    νασο, καλημερα.
    οσα κι αν διαβασα απο τα γραπτα του μελους, δεν ειδα την παραμικρη παραβιαση, ουτε προς μελη, ουτε προς εσενα, ουτε ειδα να ταυτοποιει κανεναν σε οσα εξιστορουσε.
    δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη μιλησες για διωξη. για ποια παραβιαση???

Κύριε Γιώργο το πρόβλημα σας ποιο είναι? Όσο για εσένα από επάνω το ισχυρίζεστε σας το επιστρέφω εις διπλούν και εγώ έχω προβλήματα όπως εσείς λέτε πράγματα για τον πρώην σας που μπορεί να μην ισχύουν,που προσβαλα? Ζήτησα συγνώμη
    Παλι με μενα εχετε να κανετε?? Με αμφισβητητε?? Με ξερετε και απο χτες??? Δεν σας επιτρεπω αλλο!!!! Το επομενο βημα ειναι να μιλησω με τον διαχειριστη!!! Αν ζητατε βοηθεια για κατι ο κος απο πανω σας την εδωσε!!!! Για το υφος σας σε μενα ηταν η παρατηρηση οταν νομιζατε οτι ημουν η πρωην σας!! Τελος εδω λοιπον!!! Για ολα τα προβληματα υπαρχουν λυσεις!!!!! Σταματηστε τις επιθεσεις και φτιαξτε το υφος σας προς τα αλλα μελη!!!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νασο, καλημερα.
    οσα κι αν διαβασα απο τα γραπτα του μελους, δεν ειδα την παραμικρη παραβιαση, ουτε προς μελη, ουτε προς εσενα, ουτε ειδα να ταυτοποιει κανεναν σε οσα εξιστορουσε.
    δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη μιλησες για διωξη. για ποια παραβιαση???
    Καλη σας μερα και ευχαριστω πολυ!!

Όπως είπατε ότι ισχυρίζομαι και μιλάω άσχημα, για την χειρότερη σχέση της ζωής μου, είπα και εσείς μιλήσατε άσχημα, τελείωσε το θέμα είπαμε , για τη δίωξη που ρωτάς λύθηκε,

Remedy, δεν έγινε εδώ τίποτα, έχεις δίκαιο μια IP θα τσεκαριστεί τίποτα άλλο

Όπως είπατε ότι ισχυρίζομαι και μιλάω άσχημα, για την χειρότερη σχέση της ζωής μου, είπα και εσείς μιλήσατε άσχημα, τελείωσε το θέμα είπαμε , για τη δίωξη που ρωτάς λύθηκε,
    Μιλησατε ασχημα σε ενα αλλο μελος του φορουμ...σε μενα δλδ.....οχι στην πρωην σας!! Η διωξη δεν μπορουσε ετσι και αλλοιως να επεμβει γιατι δεν εχει παραβιαστει κανενας νομος ουτε ορος του φορουμ!! Το θεμα εληξε και απο την πλευρα μου!! Παρακαλω μην ξανααπευθυνθητε σε μενα για κανενα λογο!!

Ζήτησα συγνώμη, ποσό ακόμα,θα με ενόχλητε? Ήμαρτον

Ζήτησα συγνώμη, ποσό ακόμα,θα με ενόχλητε? Ήμαρτον
    Θα αφησω τα υπολοιπα μελη να βγαλουν συμπερασμα ποιος ενοχλει ποιον!! Καλη σας μερα!!!!!!

Σαφώς επίσης

Σοβαρά τώρα? Ότι αν είναι λέει ψέμματα? Και ότι μπήκε εδώ να με παρακολουθεί ούτε αυτό ε? Γιατί εγώ είμαι μέλος από το 12 και δεν ασχολούμαι καθόλου μου έχει κάνει ζημιά κατάλαβες? Για την πρώην που έστειλα μιλάω

Page 29 of 30 FirstFirst ... 1927282930 LastLast