εγω ολγακι πιστευω οτι πρεπει καταρχην να κανεις τον πατερα σου να σε εμπιστευτει ωστε να παιρνεις μονη σου τα φαρμακα ωστε μετα με τον αλφα η β τροπο να παιρνεις μονο δοση συντηρησης ωστε να μην εχεις προβληματα με την περιοδο σου αλλα κ γενικα...
Printable View
εγω ολγακι πιστευω οτι πρεπει καταρχην να κανεις τον πατερα σου να σε εμπιστευτει ωστε να παιρνεις μονη σου τα φαρμακα ωστε μετα με τον αλφα η β τροπο να παιρνεις μονο δοση συντηρησης ωστε να μην εχεις προβληματα με την περιοδο σου αλλα κ γενικα...
Πάντως αν το πω αυτό πουθενά δεν θα με ξανακάνουνε παρέα ποτέ κανείς δυστυχώς. Πάντως πήγα προχθές μετά από χρόνια στην εκκλησία και με υποδέχτηκαν μια χαρά. Είμαι αδίσταχτη κ κακός χαρακτήρας που έκανα κάτι τέτοιο; Βρε παιδιά καταστράφηκα εξαιτίας αυτής της υπόθεσης.
Ήταν και η πρώην φίλη σου εκεί; Συναντηθήκατε;
Πάντως κανένας από τους δύο τους δεν ταλαιπωρήθηκε τόσο μόνο εγώ και οι δύο οι άλλοι ζουν και βασιλεύουνε
Αυτό για να δεις ότι άδικα βασανίζεσαι με αυτές τις σκέψεις. Δεν της πήρες τον γκόμενο με το ζόρι ούτε της κατέστρεψες καμιά ευτυχία ή το μέλλον της. Και φυσικά δε θα ξεχάσεις αυτό το γεγονός αφού αποτελεί μέρος και κομμάτι της ζωής σου, όπως και με τις περισσότερες αναμνήσεις σου. Το θέμα είναι όμως να μη σε νοιάζει πλέον.
ΚΑι εγώ πριν 20 χρόνια είχα κλέψει ένα σαμπουάν από ένα σουπερμάρκετ,αλλά ευτυχώς δεν με μπουζουριάσανε.......
Τί έγινε αλήθεια με την Αγγλία;
Πάντως είμαι πάρα πολύ θυμωμένη που μου δημιούργησαν τόσο μεγάλο πρόβλημα αυτά τα απόπαιδα μου καταστρέψανε την ζωή μου και αυτά ζουν και βασιλεύουνε ρε συ δεν είναι αδικία. Εγώ παρασύρθηκα είχαν αυτά πρόβλημα και μου το μεταδώσανε. Αι σιχτιρ καταστράφηκα στα καλά καθούμενα επειδή δεν είχα μυαλό. Έπαθα και αυχενικό από το άγχος και την αγωνία και φούσκωσα από τότε και έγινα σαν πατσαβούρι. Στο διάλο να πάνε τα κακομαθημένα. Τώρα το έκανα πάει. Αυτό που σιχαινόμουνα το έκανα εγώ . Ότι σιχαινόμουνα πιο πολύ στον κόσμο το έκανα εγώ. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου.
...ολγάκι, είτε σου απαντώ σε πμ, είτε εδώ το ίδιο θα σου λέω: πήγαινε σε ένα καλό ειδικό, κάνε ψυχοθεραπεία, ψάξε το θέμα της αγωγής σου.
Αν είμαστε καλά, ζούμε σε είκοσι χρόνια και υπάρχει ακόμη φόρουμ τα ίδια θα γράφεις αν δεν λύσεις τα θέματα σου.
Τώρα το έκανα αυτό με αυτό το κάθαρμα και δεν είμαι από αυτά τα άτομα που πηγαίνουνε με τους κουμπάρους και τις κουμπάρες. Μου καταστρέψανε την ζωή και δεν χαίρομαι. Δεν αισθάνομαι χαρά και καταστράφηκα. Εγώ δεν ήμουνα καλά ψυχολογικά εκείνο το διάστημα είχα κατάθλιψη για αυτό το έκανα σε άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινα μαζί του ούτε με σφαίρες. Έχασα την αυτοεκτίμησή μου σαν άνθρωπος.
Ουφ μακάρι να μην το έκανα και μακάρι να μην το θυμόμουνα ποτέ στην ζωή μου. Και τότε που το έκανα θυμάμαι πάλι τα είχα βάλλει με τον εαυτό μου και τον σιχαινόμουνα και ήθελα να τον εκδικηθώ για όλα τα κακά που μου συμβαίναν που δεν κατάφερνα να βρω δουλειά που δεν μου φερνόντουσαν καλά και άλλα τέτοια.
στον κοσμο σου εισαι αλλα δεν πειραζει
αντε και με κοψοχολιασεσ