Τι μία όψη βρε κιουμπ και 2 όψεις. Είναι οι βασικές αρχές τις ψυχανάλυσης. Μπορεί να σου πουν τι ακριβώς κάνει η ψυχαναλυση, τι μπορεί να σου προσφέρει, γιατί γινοντι οι παύσεις που αποπροσανατόλιζαν τον Μ87, πότε έιναι αποπροσανατολιστικές. Εκεί μέσα είναι οι κανονες του παιχνιδιού που λέγεται ψυχανάλυση. Λέει πολλά πράγματα ο Μ87 που του έγιναν λάθος, όντως πιστεύω πως εξαπατήθηκε, αλλά αν δεν γνωρίζεις τους κανόνες του παιχνιδιού, τι να ισχυριστείς και που να το βασίσεις;; και μονο που υπάρχει φορτισει επειδή εξαπατήθηκε, γινεται αφοριστικός.
Να σου στείλω ένα λίνκ με ένα βιβλίο πολύ καλογραμμένο για να καταλάβεις περι τινος προκειτε. Μην βαριέστε να διαβάζεται. Εγώ τι να σου πω βρε κιουμπ, εσύ πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς και να καταλάβεις με το μυαλό της κιουμπ ποιο είναι το σωστο και το λάθος. Δεν ξέρω πως και βρίσκεσαι εδώ μέσα, δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα, εγώ παντως εχω κατάθλιψη και σε διαβεβαιω πως δεν είμαι πιο έξυπνη που κάθομαι και διαβάζω στην προσπάθεια μου να καταλαβω τι εφταιξε και πηγαν τα πράγματα λάθος με μένα και να τα διορθώνω καθημερινά. Για να αποκτήσω επαφή με την πραγματικότητα και να μην την χάνω, πρέπει να ξέρω πως λειτουργεί η πραγματικότητα, και να μην στηρίζομαι στο πως νομίζω πως λειτουργεί.
Αν θελεις μπορώ να σου στείλω ένα βιβλίο σε pdf αν δε καταφέρεις να το κατεβάσεις
http://www.slideshare.net/tvavouras/...kagrammata2000