Originally posted by BaD
Quote:
Originally posted by forty
Quote:
Originally posted by BaD
καγκελα καγκελα καγκελα παντουυυυυυυ
ασε φορτυ χαλια φαση...ηρθα αθηνα κ σκοπευω να πηγαινω βραδυα γυμναστηριο...ετι ολο το διαιτολογιο μου περιστρεφεται γυρω απο αυτο...ετσι δε μπορω να κανω νηστειες κ ετσι δε μπορω να ελεγξω την ταση μου να φαω τα παντα...εφαγα στις 10μιση κ ακομα σκεφτομαι μηπως ξαναφαω...ενω αν ειχα φαει 8 κ τελος τωρα δε θα το διαπραγματευομουν!
Δεν ξερω τι να κανω...ισως τρωω πριν το γυμναστηριο...θα παρω τον διαιτολογο αυριο...
αν πηγαινεις βραδυ γυμναστηριο φαε 2 ωρες πριν το τελευταιο γευμα και μολις γυρισεις πιες μια πρωτεινη σε νερο,και τους μυς θα βοηθησεις και θα ειναι πολυ καλυτερα απο το να ετρωγες ενα στερεο γευμα βραδυ πριν τον υπνο
λοιπον ωραια η ιδεα σου, απο σκονες κτλ δεν γνωριζω αν αυτο εννοεις...δεν ειμαι κ φαν τους, αν τις θεωρεις καλες προτεινε μου καποια, σεμπιστευομαι!
Πηρα το διαιτολογο διοτι εχω μπερδευτει, μου προτεινε να φαω το απο απογευμα εξω σαντουιτς + φρουτο επειδη το μεσημερι εφαγα ψαρι, να περασει ενα τριωρο κ μετα να γυμναστω κ οταν γυρισω να πιω το γαλα μου.
τΟΥ ΕΙΧΑ ζητησει να μου βαλει γαλα στο διαιτολογιο μετα το γυμναστηριο γιατι εχουν γινει ερευνες που λενε οτι βοηθθα στη μετατροπη λιπους σε μυ.
Του προτεινα να φαω το βραδυνο πριν το γυμναστηριο (κορν φλεικς με γαλα) κ να πιω μετα αλλο ενα γαλα αλλα δε με αφηνει αφου ειπε ειναι συνθετος ο μεταβολισμος των κορνφλεικς κ θα μου δημιουργησει φουσκωμα στο γυμναστηριο...επεμεινε στο σαντουιτσακι κ ειπε δε θα παχυνω με 100 θερμιδες...ε 100 απο εδω 100 απο εκει, αυτο φοβαμαι...ειναι κ το οτι πλεον δεν τα κανω κατα γραμμα οσα μου λεει κ φοβαμαι...