-
click... σε ευχαριστω για την παρεμβαση...
δεν εχω αυτη τη προσδοκια.. να αλλαξω dna . Θελω όμως να αποκτησω υγιες σώμα...
σε φιλω, και ελπιζω να περνας καλα!
faidra... σε ευχαριστω πολυ για το κοπο που εκανες να γραψεις τη σκεψη σου... εχεις δικιο... μονο που εγω εκανα 8 μηνες περιπου θεραπεια... κ αποτελεσμα σχεδον μηδεν.
-
ο αγωνας ειναι δυσκολος γιατι πρεπει να νικησουμε ενα μερος του εαυτου μας που εχει τα ηνια για πολλα χρονια-στους περισσοτερους τουλαχιστον... γι αυτο κ ειμαστε αφρατουληδες :D .....
αυτο ομως δε σημαινει οτι δε μπορει να κερδηθει ;)
για τον καθενα υπαρχει η καταλληλη στιγμη..... ισως κ ο καταλληλος τροπος....(που κατι μου λεει οτι λιγο-πολυ αυτος ο καταλληλος τροπος συνοψιζεται τελικα σε πολυ κοινα στοιχεια-σημεια...)
ομωςο καθενας για να βρει τη στιγμη του κ τον τροπο του, ισως χρειαζεται να δοκιμασει πολλους τροπους κ πολλες στιγμες... ισως κατι μεσα μας να αρνειται ισως τα αυτονοητα..
ας μην το δουμε ας αποτυχια-/ες...
ας το δουμε ως ενα ακομη βημα κοντα στην επιτυχια μας:)
(και ετσι σοφοι που γιναμε, με τοση γνωση, ηδη θατο καταλαβαμε οι ιθακες τι σημαινουν... :P )
(αυτο μπορει να αναιρει με καποιο τροπο οσα ειπα παραπανω αλλαδε μπορεσα ν αντισταθω στον πειρασμο- ισως να ειναι εκεινο το κομματι μου μεσα μου που αντιστεκεται... :eureka: )
-
Καλησπέρα. Αν δε κάνω λάθος, τις σκόνες prevent τις παίρνεις στο 1ο και το 2ο στάδιο της δίαιτας. Όταν φτάσεις 7 κιλά πριν το επιθυμητό αποτέλεσμα, πας στο 3ο στάδιο, στο οποίο τρως ενα κανονικό πρωινό, μεσημέρι κανονικά και το βράδυ σκόνη. Όταν χαθούν και αυτά τα 7 κιλά, είναι το 4ο στάδιο, η συντήρηση που τρως κανονικά 3 γεύματα. Την υπερφαγία την λύνεις μόνος σου, καμία σκόνη δε μπορεί να το κάνει και αν το κάνει, είναι για την περίοδο της δίαιτας. Οι prevent απλά σου κόβουν την όρεξη για όσο κάνεις δίαιτα και σου μαθαίνουν πως και πόσο πρέπει να τρως και να γυμνάζεσαι συχνά. Όσο για την στέρηση, μπορείς να τρως κάτι σαν επιβράβευση. Εγώ όποτε πήγαινα για λιπομέτρηση και έβλεπα ότι πήγαινα καλά, έτρωγα σουβλάκι και το βράδυ γλυκό. Τώρα που συνεχίζω μόνη, είπα στα -5 θα φάω σοκολατάκι, στα -10 γύρο και στο τέλος θα πιω πολύ τσίπουρο.. Μπορεί να έχω άδικο σε όλα και να κάνω λάθος(συγγνώμη αν ισχύει), αλλά εδώ και 1,5 χρόνο έπιασαν! :tumble:
-
Koρίτσια γιατί έκλεισε η συζήτηση; Πώς τα πάτε με το prevent;Εγώ ξεκίνησα πριν λίγες μέρες. Έχω ξανακάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα και ήταν η μόνη που είχε αποτέλεσμα σε εμένα. Είχα πάει από 78 στα 67 κιλά, τα οποία διατήρησα για κάποια χρόνια χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και ύστερα πάχυνα από δικό μου φταίξιμο λόγω δυσάρεστων συμβάντων στη ζωή μου.... Και τώρα που το ξαναποφάσισα θα 'θελα για συμπαράσταση να βλέπω πώς τα πάτε κι εσείς! Έχω ξεκινήσει στα 85 με στόχο τα 65.. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗ
-
Καλημέρα!!! Κι εγώ τα πάω τέλεια με την prevent!!! Αρχικά από τα 121 έφτασα τα 104, μετά σταμάτησα απότομα γιατί ξεκίνησα να πίνω αρκετά αλκοόλ και έπεσα με τα μούτρα στα γλυκά, ευτυχώς δεν ξαναέβαλα ούτε γραμμάριο και τώρα από τα 104 έχω φτάσει στα 83!! ʼλλα 10!!!
-
Γνωρίζετε αν επιτρέπεται σε περίοδο θηλασμού? Έκανα την ερώτηση μέσω site αλλά δεν μου απάντησαν....
-
-
παρε τηλεφωνο στην εταιρια Ελένη
-
Ευχαριστώ Ρια. Στο 800..... παντως δεν απαντα κανεις... Την πρωτη φορα που εφαρμοσα τη μεθοδο εχασα 6 κιλα αλλα τωρα θελω γυρω στα 20, μετα απο 2 εγκυμοσυνες... και δε θελω να παω σε γιατρο,με αγχωνουν. Την 1η φορα μονη μου τα καταφερα. Αν χρειαστει ομως, γνωριζετε καποιον δ.θεσσαλονικη που να ασχολειται? θα τηλ δευτερα απευθειας και στην εταιρια.
-
Να σου ζησουν τα παιδακια σου! Μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν... ειδικα τωρα που θηλαζεις καις περισσοτερες θερμιδες... στο τηλεφωνο θα παρεις πληροφορια κ για γιατρο... καλη συνεχεια στον αγωνα σου... γενικα
φιλια,
Ρια
-
Καλημέρα κορίτσια! Σόρυ για τα λακωνικά μνμτα, αλλά με το μωρό αγκαλιά....
Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα, αν και θα κάνω ένα τηλ σήμερα μπας και τους βρω. Λέω πάντως να ξεκινήσω με πολύ νερό αυτό το ΣΚ και να προσπαθήσω να αποφύγω τα υπερφαγικά επεισόδια!
Εσείς τί κάνετε? Ρία συνεχίζεις? Πού βρίσκεσαι τώρα?
-
Καλημέρα Ελένη!! Πάντως γνώμη μου, (σου μιλάω ως πρωην θηλαζουσα επι 2 συναπτά έτη) κανε σωστη διατροφη ειδικά τωρα που θηλαζεις... θα γινει κ πιο θρεπτικό, πιο νόστιμο κ ''ενδιαφερον'' για το μωρό... να εχεις υποψη σου επίσης, οτι εισαι πολυ τυχερη γιατι για οσο διαστημα θηλαζεις ''καις'' περοσσότερες θερμίδες...
Εγω κάνω τριάδες... τα πριβεντ τα σταματησα... ειχα αποτελεσμα απλώς ενα θέμα υγειας που ισως να ηταν ασχετο με το σκευασμα με τρόμαξε καπως (κολικός νεφρου)
-
Λόγω του θηλασμού οποτε ξερεις οτι πειναω συνεχεια βρε Ρια...! Αντι να χανω, τρωω τρωω κ βαζω. 2,5 χρονακια κλεινω κ εγω με το θηλασμό σε 2 μωρα ταυτοχρονα. Η ζυγαρια ομως κολλημενη. Τι ειναι οι τριαδες?
-
Περαστικα σου λες να ειχε σχεση η σκονη???? ΄Κανεις προοδο παντως? Σκεφτομαι το πριβεντ, γιατι πού χρονος να ετοιμαζω προς το παρον 3-4 γευματα ημερησιως. Με το ζορι μαγειρευω μεσημεριανο κ τα αλλα γευματα... ο,τι βρω μπροστα μου!
-
ελενη να σου ζησουν τα παιδακια σου :)
ειναι κριμα που η υπαρξη των κιλων σε αγχωνει κ δε σ αφηνει να χαρεις αυτη την περιοδο οσο θα πρεπε ισως...
(τα παλιοκιλα τα καταραμενα :flaming: )
εγω ουτε μανα ειμαι-συνεπως ουτε θηλαζω- ουτε τα πριβεντ εχω δοκιμασει.... ακριβως γιατι δε μου φαινεται κ η υγιεινοτερη επιλογη!!!
μηπως θαταν καλυτερα να τελειωσεις πρωτα μετο θηλασμο κ μετα να καταφυγεις σε λυσεις αναγκης?
αν προκαλει καποια προβληματα, τα οποια πιθανως θα ησουν διατεθειμενη να παραβλεψεις μεσα στην ανυπομονησια κ την απογνωση σου, δεν ειναι κριμα η αποφαση να μην επηρασει μονο εσενα αλλα κ το μωρακι?
οσο για τα 3-4 γευματα... δεν χρειαζεται κ ιδιαιτερη προετοιμασια... ενα φρουτο, ενα τοστ-εστω αψητο- λιγο ψωμακι με απαχη γαλοπουλα η τυρι, ενα ποτηρι γαλα, ενα μπωλακι γιαουρτι..... και τοσα αλλο , απαιτουν μηδεν χρονο προετοιμασιας κ σου δινουν ο,τι χρειαζεσαι!!!
επισης, αν δεν κανω λαθος, περαν απο την πιθανη επικινδυνοτητα των σκονων, απ οσο γνωριζω δεν πρεπει ετσι καλλιως να κανεις διαιτα σε περιοδο θηλαμου.