Quote:
Originally posted by Ασημένια
Μάγδα είναι απλό εξέφρασα ένα παράπονο/διαπίστωση και έγινε ο κακός χαμός. Είπα εγώ σε κανέναν φύγε; Είπα ότι έχουμε χάσει την μπάλα, κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Αφού έχεις περάσει από τόσα σίγουρα ξέρεις ότι το αδυνάτισμα δεν είναι η λύση και στην προκειμένη είναι το δέντρο. Ούτε αυτό δεν μπορείς να παραδεχτείς; Θες να μου πεις ότι παλεύεις να φτιάξεις τη ψυχολογία σου και όχι το σώμα σου; Μακάρι να τα κάνεις και τα 2 δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά μας λες συνέχεια εσύ τι να κάνουμε ή τι να μην κάνουμε (πχ «αφήστε μας και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας» ή «διευρύνετε τον τρόπο σκέψης σας κλπ» λες και σου κάναμε υποδείξεις. Σου είπα εγώ τι να κάνεις;
Έκανα ένα ρημάδι γενικό σχόλιο και θα με βγάλεις ότι σου επιβάλλω και τη διατροφή;Που παρεμπιπτόντως δεν έχω καταλήξει και δεν κάνω συγκεκριμένη; Όλοι σχόλια κάνουμε και λέμε γνώμες. Ηταν ένα ΓΕΝΙΚΟ σχόλιο και εσύ επιμένεις να μου μιλάς για τον Ατκινς! (Πωπω καλά που δε ζει ε, από τα χεράκια μου θα πήγαινε αυτή τη στιγμή-αστειάκι).Αυτό δεν είναι διατροφή , αυτό είναι έρωτας! Έτυχε να γράψω υδατάνθρακες γιατί αυτό βλέπω παντού και αυτό μου ήρθε. Καλέ κάνε ότι σε βολεύει,ουφ! Στο μέτρημα και στη λεπτομέρεια ήθελα να εστιάσω η κακομοίρα, σε αυτό το ψαχαναγκαστικό στοιχείο το οποίο κάνω και εγώ και το οποίο θεωρώ ότι επιδεινώνει τις διατροφικές διαταραχές. Και το ίδιο θεωρώ ότι κάνει και ο αποκλεισμός τροφών. Μην το επικεντρώνεις στην εκάστοτε διατροφή και αρχίσεις τις αναλύσεις για το ψωμί γιατι θα πηδηχτώ απο το παράθυρο!
ΥΓ Δεν μπορώ να σε πείσω ότι δεν είχα εσένα στο μυαλό μου αλλά αυτή είναι η αλήθεια και γιαυτό και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που μου επιτέθηκες τόσο έντονα. Μετά κατάλαβα ότι το πήρες προσωπικά.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι σήμερα τα κάναμε σκ@τα. Ελπίζω να μη φταίω εγώ που έφαγες κρουασάν απ' όσο είδα γιατί ειλικρινά με έπιασαν τύψεις!!!!