α πα πα πα ναμου λειπει!!!!!!ελεγα να τα τρωω αλλα εφοσον ειναι ετσι,σε ευχαριστω παντως!!!!
Printable View
α πα πα πα ναμου λειπει!!!!!!ελεγα να τα τρωω αλλα εφοσον ειναι ετσι,σε ευχαριστω παντως!!!!
Δεν το είπα αυτό, γιατί ποτέ δεν ήμουν ενάντια στα βάρη! Αντίθετα εξ' αρχής δήλωσα ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με όργανα και με αυτό σκοπεύω να ασχοληθώ κυρίως! Είπα ότι ο λόγος που πάω στο γυμναστήριο είναι για να αποκτήσω φυσιολογική αναλογία μυων - λίπους!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Μακάρι κορίτσι μου, αυτό ακριβώς σου χρειάζεται, μυική ενδυνάμωση. Αλλά είχες πεί πως δε θες άλλα βάρη και με είχες προβληματίσει. Πολύ χαίρομαι που έκανες στροφή στις προτιμήσεις σου. Με τη βοήθεια της γυμναστικής μη φοβάσαι τίποτε.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα;
Ελενα κι γω φοβαμαι να ζυγιστω γιατι οταν εκανα ό,τι ήθελα κι έτρωγα γραμμένη την είχα τη ζυγαριά (έχω να ζυγιστώ από προχθές και πάλι πρίν από προχθες είχα ελεύθερες μέρες εν ολιγοις @@)
Δε πειράζει σημασία έχει ότι ξαναρχίσαμε!
Μαγδα ισως σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα? Συγνώμη! Ποιά είχε πεί βρε παιδιά ότι θα αφήσει τα όργανα? α ρε συ συγνώμη η bouliana μάλλον (η αυπνια φταίει και η κούραση :dork: )
προτίμησε καμιά φρυγανιά ολικής άλεσης (χαμηλοί σύνθετοι υδατάνθρακες ) + 30 γρ τυρί (πρωτεϊνη)Quote:
Originally posted by helena73
και θα χορτάσεις και θα μείνεις χορτάτη για αρκετή ώρα
Το αυγό είναι επίσης πολύ καλό και μάλλον ακόμη καλύτερο!
71,5 δεν είσαι με τίποτα! Μη στεναχωριέσαι 1-2 ημέρες να προσέξεις θα γυρίσεις εκεί που είχες κατέβει!Quote:
καλη επιτυχια δημητρουλα!!!!!
εγω σκ@τ@,,71,5 σημερα,,ας προσεχα!!!!
Καλά λες η bouliana ήταν, το θυμήθηκα και εγώ!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Ελενα κι γω φοβαμαι να ζυγιστω γιατι οταν εκανα ό,τι ήθελα κι έτρωγα γραμμένη την είχα τη ζυγαριά (έχω να ζυγιστώ από προχθές και πάλι πρίν από προχθες είχα ελεύθερες μέρες εν ολιγοις @@)
Δε πειράζει σημασία έχει ότι ξαναρχίσαμε!
Μαγδα ισως σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα? Συγνώμη! Ποιά είχε πεί βρε παιδιά ότι θα αφήσει τα όργανα? α ρε συ συγνώμη η bouliana μάλλον (η αυπνια φταίει και η κούραση :dork: )
Σε καταλαβαίνω με αυπνία και κούραση που να τα θυμάσαι όλα!
να ρωτησω κατι??εσεις τι ωρα ζυγιζεστε???γτ ας πουμε αν ζυγιστω το πρωι νυστικη πριν ακομα πιω και καφε θα με δειξει λιγοτερα απο οτι να ζυγιστω μεσημερι η βραδυ ενω εχω φαει κτλκτλ...μπορει να εχει και μισο ισως και ενα κιλο αποκλιση...αλλα ποια ειναι τα κανονικα μας κιλα???
προσωπικα ζυγιζομαι το πρωι και με βαση το πρωινο ζυγισμα βλεπω το αν εχασα η πηρα...αλλα ειναι αυτο το σωστο?
και γω το πρωι ζυγιζομαι μολις ξυπνησω
102.6 και δε θυμάμαι αν έχω πάει τουαλέτα σήμερα, καλό ε? Πωπω ειμαι για απόσυρση. Σε λίγο βόλτα να ξεσκάσω
τωρα το ειδα κουκλα σορυ 1.65 ( πρωτο μποι ετσι??)Quote:
απλα οι φετες γαλοπουλας ειναιχυμα και δεν ξερω τι εχουν μεσα,,κρυμμενη ζαχαρη,αμυλο,νατριο πολυ κ.τ.λ
ton76 ποσα κιλα κ τι υψος εισαι?
κι γω πρωι παντα αλλα τωρα κατι πρεπει να βαλω στο διαγραμμα και το πρωι δεν προλαβα να ζυγιστω. Θελω να εχω ενα μπουσουλα, είμαι τα ίδια λοιπόν με προχθές που ήδη είχα πάρει βαρος...αμα ξαναδω 101 συντομα να μου τρυπησετε τη μυτη
Γεια σας ομορφα κοριτσια!!!!!
Ειδα φως και μπηκα για λιγο να δωσω αναφορα συνοπτικη!!!!!!!
Ολα καλα ολα ανθηρα.Συνεχιζω ακαθεκτη μονο που εμεινα πισω ελαφρως γιατι περασα περιοδο.
Ειμαι στα 113,5 κιλα ακομη αλλα ειμαι πολύ αισιοδοξη οτι αυριο θα δω καθοδο.
Απο γυμναστικη λιγα πραγματα δυστυχως γιατι πλακωσαν πολλά.
Αρχιζω πολύυυυυ δειλα να βαζω συνθετους υδατανθρακες μονο οταν υπαρχει προβλημα και δεν εχω κατι αλλο να φαω.
Π.Χ προχτες βγηκα για ποτο και τσιμπολογισα λιγα ποπ-κορν και 2-3 ξηροκαρπια...Αχχχχ τι ωραια γευση που ειχαν...Ποσο μουχουν λείψει...
Δεν ειμαι σε φαση ακομα γιατι επαθα πλακα οταν εβαλα ενα ξυροκαρπιο στο στομα.Ειμαι ακομη μεχρι τα μπουνια εθισμένη!!!!!!!!!!!:(
Απλώς εξακολουθω να μην προσφερω στον εαυτον μου ουτε μια μπουκια απο οτιδηποτε γιατι ειναι πολύ ευκολο η μια μπουκια να γίνει 80 πριν πω "κύμινο".
Θα κανω περισσοτερη γυμναστικη γιατι εχω καταντησει 1 φορα την εβδομαδα.
Το απολυτο τιιιιιιποτα!!!!!!!!!
Σημερα ειχα παει στην 'Αρτοζα' και ευτυχως δεν εφαγα τιποτα, παραμονο ενα κριτσινακι.Το τι παγωτα ειδε το ματι μου....δεν ταχει δει παγωτατζης !!!!!!!!!!!
Φιλια.Καλη συνεχεια σε ολους και καλη επιτυχια!!!!!!!!!!
πω κ γω πηγα στην αρτοζα,,,,,κολασηηηηηηηηηηη
Kαλημερα.Μερικα γραμμαρια κατω και σημερα.
Κοριτσι πηγες Αρτοζα;;;Πως σου φανηκε;
Μπραβο Μαρακι!!! Χιχιχι :blush::blush::blush: