Originally Posted by
Chandler
Λίγο επιφανειακό δεν είναι να σε νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση ως συνέπεια των ψυχολογικών σου; Άλλοι να δεις τι κουσούρια τους μεινανε απο πολυ σοβαρα ψυχολογικά προβληματα. Υπάρχουν ανθρωποι εκει εξω που κακοποιηθηκαν σεξουαλικά και σωματικα απο παιδιάκια, ανθρωποι που μεγαλώσανε με στερησεις και πεινα και πολλοι απο αυτους σημερα δουλευουν αγωνιζονται επιβιωνουν οσο και να πονανε μεσα τους γιατι αυτα ειναι αληθινα τραυματα κοπελα μου οχι ''καποτε ημουν πολυ ομορφη και σημερα οχι και τοσο, αφεθηκα''. Και αντε πες ότι αφεθηκες, δυσκολο νομιζεις ειναι να σουλουπωθεις;
Μου φαινεται βαριεσαι να προσπαθησεις να φτιαξεις τον εαυτό σου και τα ριχνεις όλα στο οτι επαθες ψυχολογικα απο εκεινο το σκηνικο για να καθεσαι να κλαις τη μοιρα σου.
Οπωσδηποτε χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια και δουλεια με τον εαυτό σου. Βαλε στοχο. Πες μεχρι το καλοκαιρι θα ειμαι μια κουκλαρα, θα εχω χασει 10 κιλα, θα εχω ανανεωσει τη γκαρνταρομπα μου, θα εχω βρει ενα χομπι και θα εχω γνωρισει 5 νεα ατομα. Ξεκουνησου και πηγαινε σε κανενα συλλογο παραδοσιακων χορων, σε καμια ομαδα αγγειοπλαστικης και αγιογραφιας.
Να σου προτεινω και χομπι που σου ταιριαζουν, ουτε μεγαλη εισαι ούτε ανικανη να τα καταφερεις.
Και επομενος στοχος μεχρι τα 45 σου θα εχεις ήδη βρει αντρα με το νεο σου ανανεωμενο εαυτο και ό,τι δε χαρηκες ολα τα χρονια απο τη μιζερια σου και απο το να αναμασας τα ιδια και τα ιδια, όλα αυτα που εχασες ας πουμε (σεξ, συντροφικοτητα, ταξιδια, ταβερνακια κλπ) θα τα χαρεις ολα τα επομενα 40 χρόνια της ζωής σου. Θα κανετε και προσπαθειες για παιδι ή θα υιοθετησετε ένα. Τοσες ψυχουλες στα ορφανοτροφεία. Η μπορεί να είναι κάποιος αξιολογος χήρος με παιδιά που θα τα μεγαλώσεις σαν δικά σου. ΟΚ???? Αλλα ξεκουνήσου βρε!!
Μη καθεσαι και χτυπας μονο πληκτρα και περιμενεις τη νεραιδα με το μαγικο ραβδακι να σε γυρίσει στο 1992. Δε θα γίνει! Ξέχασες να ανέβεις στο τρένο της ζωής!!