Kαθε ηλικια εχει τις χαρες της!!
Printable View
Kαθε ηλικια εχει τις χαρες της!!
Τι ύψος έχεις δελφίνι?
[QUOTE=WhyAlwaysMe?;632518]
Πολύ νερό καθημερινά,όχι φαγητά με λιπαρά,τηγανητά κλπ.,αερόβια άσκηση οπωσδήποτε,και αν μπορείς στον διάδρομο να βάζεις και κλίση,ακόμη καλύτερα!Έτσι πιστεύω. [ /QUOTE]
μπα... αστην την κλιση στην αρχη...
Θα ξεπατωθει, δεν αξιζει απο τοσο νωρις... Να χασει τα πολλα κιλα πρωτα!!
Μαρα , μια διορθωση πληζ , για να μην παραπλανουμε την Δελφινι ............το χασιμο βαρους , ειναι 75% διατροφη , και μονο ενα 25% γυμναστικη ...............για να χασεις 1 κιλο λιπους , πρεπει η να περπατας 17 ωρες η να τρεχεις 3 , θα μου πεις οτι ο μεταβολισμος ειναι μετα επιταχυμενος , ναι , ειναι , αλλα οχι τοσο πολυ , οποτε βαρος στην διατροφη ριχνουμε οταν κανουμε διαιτα , μια ωρα γυμναστικης , και χανεις το πολυ 300 θερμιδες ,................ σορυ για την διορθωση ....
Macgyver, επειδη και παλι μιλαω απο πειρα και δεν φαντασιωνομαι, επειδη και εγω ειχα παρει πολλα κιλα-ειχα φτασει τα 75- και ειχα κανει αρκετες φορες διατροφη μονο-τα εχανα αλλα τα ξαναεπαιρνα χειροτερα, ειχα κανει και γυμναστικη 2 φορες τη βδομαδα αλλα αποτελεσμα γιοκ κλπ (θα μπορουσα να γραψω σελιδα με τις αποτυχημενες προσπαθειες που ειχα κανει να χασω κιλα και το κακο που εκαναν αυτες οι αυξομειωσεις βαρους στην υγεια μου), στο Δελφινι λεω ό,τι εμαθα αφου επαθα και αφου εχασα 20 κιλα και προσπαθω ακομα να χασω αλλα πεντε.
Αυτο που λες ισχυει, δε διαφωνω! αλλα δεν θα χασει 1 κιλο λιπους σε μια μερα. Μην τρελαθουμε κιολας. Ενα κιλο λιπους θα το χασει σε 3 βδομαδες, σε ενα μηνα εστω, αλλα θα το χασει. Και παραλληλα το κορμι θα σφιγγει!!
Εμεις οι γυναικες δεν εχουμε και τον καλυτερο μεταβολισμο. Λιγο να κατσουμε, να φαμε, αμεσως αρπαξαμε λιπος και κιλο. Οι αντρες σε αυτο το θεμα ειστε υπερβολικα τυχεροι, εχετε αλλο μεταβολισμο.
Για εναν αντρα μπορει να ισχυει αυτο με τη διατροφη που λες, δεν ξερω, δεν μπορω να πω γνωμη.
Αλλα σε μια γυναικα πιστεψε με δεν.... Εχω κανει τα απειρα ημερολογια με τις απειρες διατροφες, να μετραω θερμιδες (ειχα γινει εξπερ σε ολα τα φαγητα ποσες θερμιδες εχουν), να χανω μεχρι 10 κιλα, και μετα με μικρες ατασθαλιες να τα ξαναπαιρνω χωρις να το παρω ειδηση... Και σε φθειρει ψυχολογικα ολο αυτο... μη το ενα... μη το αλλο... να μετρας θερμιδες... και ποτε θα φας....
Ενω με τη γυμναστικη φτιαχνεις ενα προγραμμα καθημερινο νορμαλ και τα χανεις σταθερα, αργα ναι, αλλα δεν φθειρεσαι. Και δεν στερεισαι, μονο προσεχεις την ποιοτητα και την ποσοτητα. Κι αν φας ενα πιατο τηγανιτες πατατες μια φορα στο 6μηνο πχ δε νιωθεις σα να σκοτωσες ανθρωπο. Λες οκ θα τα καψω.
Μακάρι τουλάχιστον να αδυνατίσω ...... θα ήτανε ένα θετικό σε όλη την πικραμένη μου ζωή ....και στην ταλαιπωρία μου...
Εγώ έκανα άπειρες προσπάθειες με διατροφή να τα χάσω . Είχα φτάσει να χάσω ως και 10 κιλά. Τα οποία τα ξαναπήρα πολύ γρήγορα.
καλημέρα Δελφινι!!
ε αυτο λεω... ομοιως και εγω.
Και μαλιστα οταν τα ξαναεπαιρνα γινομουν πολυ χειροτερα. Ειχα φουσκωσει στο προσωπο... αφου με βλεπω τωρα και μου φαινομαι παραμορφωμενη...
Τοσος κοπος, τοσο διαβασμα και δεν μου ειχε κοψει να κανω το πιο απλο, γυμναστικη καθε μερα, εστω διαδρομο με αυξομειωσεις.
Και το περπατημα που λενε εξω, στα μαγαζια, δεν βοηθαει, το ειχα κανει και αυτο, μια ωρα καθε μερα.
Δελφινι πηρα εναμιση κιλο τωρα τον Αυγουστο....σταματησα το γυμναστηριο και τσουπ να το κιλο συν...
Καλημέρα γλυκιά μου Μάρα!
Δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εγώ πάντα σηκώνομαι λυπημένη και με βαριά καρδιά το πρωί από το κρεβάτι. Το παθαίνετε και εσείς?
Το γυμναστηριο δεν σε εχει ανεβασει ψυχολογικα?
Οποτε παω ξεχναω τα παντα, φευγω σαν αναγεννημενη...
Ναι καλύτερα. Εγώ έκανα και παλιά γυμναστική.
Μάρα τι ύψος έχεις?
1.63..............................
αυτο το λεω και εγω....
Δεν ξερω, ειναι αλλος ο μεταβολισμος.
Και παχυνα σαν αρκουδα και απο τον υπολογιστη ειχα καμπουριασει, ολα τα κακα της μοιρας μου.
Και αλλες οντως, ουτε παχαινουν ουτε καμια ιδιαιτερη γυμναστικη, ουτε καμπουριαζουν...
Αφου και στα 56 τωρα παλι με κιλακια μου φαινομαι...Τουλαχιστον τα 53 να φτασω, ελπιζω ως τα Χριστουγεννα!!
Δελφινι δεν βγαινεις εξω να πας καμια βολτα? εσεις που εχετε και ωραια παραλια??
Δεν μου λες Μάρα εσύ είχες κάνει ακτινογραφία για το αυχενικό σου ? Τι έδειξε? Κοίλες?
Οχι ακτινογραφια Δελφινι δεν εκανα!
Και ακομα 100% δεν εχει στρωσει, αλλα δεν ειμαι στα χαλια που ημουν, καμια σχεση!
Κανε εσυ το προγραμμα σου στο γυμναστηριο, χωρις να βιαζεσαι ή να περιμενεις θαυματα σε μια μερα, και θα δεις διαφορα που θα μεινει αυτη τη φορα!
Και εγώ απαίσια έγινα στα 40 μου σε σχέση με το πως ήμουνα μέχρι τα 30 μου. Αφού δεν με αναγνωρίζω. Και άλλες μεγαλώνουνε αλλά παραμένουνε ωραίες , εγώ έχω αισθητή διαφορά ....δηλαδή καμιά σχέση.
Το πολυ που μπορει να χανει οιοσδηποτε , σε νορμαλ διαιτα , ειναι 1%βαρους του /βδομαδα , οι διαιτες /αστραπη εχουν αντιθετο αποτελεσμα μεσοπροθεσμα .................δεν υπαρχουν ανθρωποι με διαφοτικο μεταβολισμο , απλα εγω θα κανω μια κινηση σε 5 sec. , ενας που θα την κανει σε 10sec. θα χασει λιγοτερο , δλδ οι νευρικα κινουμενοι ανθρωποι , χανουν πιο γρηγορα .................εγω , και στο κρεββατι νε την βγαζω , 4 κιλα τον μηνα τα χανω , αφου τρωω αυτα που πρεπει , και λιγα , ριχνω το βαρος σε πρωτεινες ...............,κατι εχω μαθει στα 30 χρονια που γυμναζομαι , παει παακετο με την διατροφη η γυμναστικη , εχω διαβασει περι τα 1000 περιοδικα , αμερικανικα , αφου ημουν μονιμος συνδρομητης , οχι πια ομως .....τωρα ταχω μαθει , αλλα συνεχιζω να μαθαινω , μαρεσει το αντικειμενο .........
Το σωμα , δεν χανει πρωτα το λιπος , χανει μυικο ιστο και λιπος , οποτε τρωω πρωτεινες , 1) για να μην χασω τους μυς που εχωαποκτησει και 2) να αποφυγω την απωλεια μυικης μαζας , και να καταναλωσει λιπος ο οργανισμος ......μικρα μυστικα , αλλα πολυτιμα , ταποκτας με την πειρα ετων , και την μελετη ....
Το οριτζιναλ αυχενικο , ειναι ο χειροτερος πονος μετα το νεφρο , και η αδελφη μου νομιζε οτι ειχε , αλλα ηταν απο την κακη σταση και πολυωρη στον η/υ , πηγε στον παιδικο μου φιλο , γιατρο , που κανει οζον , ενεσιμο , και σε 8 συνεδριες της ειχαν περασει ολα ........
Macgyver, εχετε αλλες ορμονες οι αντρες, αλλο βαρος, αλλο υψος!
Αυτα που λες ειναι σωστα!!! δε διαφωνω!!!
αλλα δεν εφαρμοζονται εν προκειμενω στο Δελφινι γιατι ειναι τελειως αγυμναστη, τι μυικο ιστο να χασει?? και στην αρχη που ειναι τωρα υγρα θα χανει... Εσυ εισαι φουλ γυμνασμενος! το Δελφινι αμα καταναλωσει μπολικο κρεας και καθεται, θα ανεβασει χοληστερινη, το εχω παθει και αυτο χαχαχαα
Για αυτο της λεω σιγα σιγα να μπει σε ενα προγραμμα καθημερινο και στην πορεια στρωνει και τη διατροφη της. Αμα τα κανει οοοοοοολα μαζι μονοκοπανια, θα απογοητευθει...
Εγω που σταματησα τωρα τον Αυγουστο σαφεστατα πηγα πισω απο μυικο ιστο... :(
Eνταξει Μαρα , δεν επιμενω , θα πρεπει να μπω σε λεπτομερειες , αστο λοιπον ..........
Δελφινι, αμα πιεσεις τον αυχενα σου με το δαχτυλο , πιανεις κατι σκληρο , σαν γρομπαλακια ?
Μα το ιδιο πραγμα λεμε στην ουσια του, απλα εσυ το πιανεις σε πολυ advanced level, ενω εγω απο το επιπεδο της τελειως ασχετης με αθληση και αρχαριας.
Δεν ειναι δυνατο να κανουν παρομοια διατροφη και γυμναστικη η τελειως αρχαρια, αγυμναστη και χοντρομπαλου 35+ γυναικα με τον αντρα που γυμναζεται 30 χρονια, εχει χτισει μυς και κορμι. Νομιζω αυτονοητο ειναι.
Αλλο target εχεις εσυ, αλλο το Δελφινι.
Εσυ εχεις χτισει μυς και κανεις συντηρηση. Το Δελφινι εχει να χασει λιπος συσσωρευμενο και να σφιξει!