Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 109 FirstFirst ... 2666747576777886 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 1630
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    [QUOTE=Mara.Z;632534]
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post

Πολύ νερό καθημερινά,όχι φαγητά με λιπαρά,τηγανητά κλπ.,αερόβια άσκηση οπωσδήποτε,και αν μπορείς στον διάδρομο να βάζεις και κλίση,ακόμη καλύτερα!Έτσι πιστεύω. [ /QUOTE]

μπα... αστην την κλιση στην αρχη...
    Θα ξεπατωθει, δεν αξιζει απο τοσο νωρις... Να χασει τα πολλα κιλα πρωτα!!
    Για τα υπόλοιπα όμως συμφωνείς,έτσι?
    Μαζί με αυτά,βάζω και τον 8ωρο ύπνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post

Για τα υπόλοιπα όμως συμφωνείς,έτσι?
    Μαζί με αυτά,βάζω και τον 8ωρο ύπνο.
    Ναι εννοειται!!!!
    Να σου πω κατι? αμα κανει 4-5 χλμ καθημερινα στο διαδρομο, τα χανει τα πολλα κιλα σε χρονο dt !!
    Με αυξομειωσεις φυσικα, οχι μονοκοπανια!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Ναι εννοειται!!!!
    Να σου πω κατι? αμα κανει 4-5 χλμ καθημερινα στο διαδρομο, τα χανει τα πολλα κιλα σε χρονο dt !!
    Με αυξομειωσεις φυσικα, οχι μονοκοπανια!
    Τρέξιμο-Περπάτημα εναλλάξ και όλα κομπλέ.
    Άσε,εγώ τώρα λόγω εξεταστικής,μείωσα δυστυχώς λίγο τη γυμναστική.Για να μην κλατάρω.
    Αλλά για 1-2 φορές πρόσφατα,αισθάνθηκα όμορφα με εμένα.

Senior Member
    καλα, και στα 72 κιλα με διατροφη, δεν θα ειχες μεγαλη διαφορα από ότι εισαι τωρα....
    Ενω με τη γυμναστικη θα εχεις!!
    Μαρα , μια διορθωση πληζ , για να μην παραπλανουμε την Δελφινι ............το χασιμο βαρους , ειναι 75% διατροφη , και μονο ενα 25% γυμναστικη ...............για να χασεις 1 κιλο λιπους , πρεπει η να περπατας 17 ωρες η να τρεχεις 3 , θα μου πεις οτι ο μεταβολισμος ειναι μετα επιταχυμενος , ναι , ειναι , αλλα οχι τοσο πολυ , οποτε βαρος στην διατροφη ριχνουμε οταν κανουμε διαιτα , μια ωρα γυμναστικης , και χανεις το πολυ 300 θερμιδες ,................ σορυ για την διορθωση ....

Senior Member
    Macgyver, επειδη και παλι μιλαω απο πειρα και δεν φαντασιωνομαι, επειδη και εγω ειχα παρει πολλα κιλα-ειχα φτασει τα 75- και ειχα κανει αρκετες φορες διατροφη μονο-τα εχανα αλλα τα ξαναεπαιρνα χειροτερα, ειχα κανει και γυμναστικη 2 φορες τη βδομαδα αλλα αποτελεσμα γιοκ κλπ (θα μπορουσα να γραψω σελιδα με τις αποτυχημενες προσπαθειες που ειχα κανει να χασω κιλα και το κακο που εκαναν αυτες οι αυξομειωσεις βαρους στην υγεια μου), στο Δελφινι λεω ό,τι εμαθα αφου επαθα και αφου εχασα 20 κιλα και προσπαθω ακομα να χασω αλλα πεντε.
    Αυτο που λες ισχυει, δε διαφωνω! αλλα δεν θα χασει 1 κιλο λιπους σε μια μερα. Μην τρελαθουμε κιολας. Ενα κιλο λιπους θα το χασει σε 3 βδομαδες, σε ενα μηνα εστω, αλλα θα το χασει. Και παραλληλα το κορμι θα σφιγγει!!
    Εμεις οι γυναικες δεν εχουμε και τον καλυτερο μεταβολισμο. Λιγο να κατσουμε, να φαμε, αμεσως αρπαξαμε λιπος και κιλο. Οι αντρες σε αυτο το θεμα ειστε υπερβολικα τυχεροι, εχετε αλλο μεταβολισμο.
    Για εναν αντρα μπορει να ισχυει αυτο με τη διατροφη που λες, δεν ξερω, δεν μπορω να πω γνωμη.
    Αλλα σε μια γυναικα πιστεψε με δεν.... Εχω κανει τα απειρα ημερολογια με τις απειρες διατροφες, να μετραω θερμιδες (ειχα γινει εξπερ σε ολα τα φαγητα ποσες θερμιδες εχουν), να χανω μεχρι 10 κιλα, και μετα με μικρες ατασθαλιες να τα ξαναπαιρνω χωρις να το παρω ειδηση... Και σε φθειρει ψυχολογικα ολο αυτο... μη το ενα... μη το αλλο... να μετρας θερμιδες... και ποτε θα φας....
    Ενω με τη γυμναστικη φτιαχνεις ενα προγραμμα καθημερινο νορμαλ και τα χανεις σταθερα, αργα ναι, αλλα δεν φθειρεσαι. Και δεν στερεισαι, μονο προσεχεις την ποιοτητα και την ποσοτητα. Κι αν φας ενα πιατο τηγανιτες πατατες μια φορα στο 6μηνο πχ δε νιωθεις σα να σκοτωσες ανθρωπο. Λες οκ θα τα καψω.

Senior Member
    Μακάρι τουλάχιστον να αδυνατίσω ...... θα ήτανε ένα θετικό σε όλη την πικραμένη μου ζωή ....και στην ταλαιπωρία μου...

Senior Member
    Εγώ έκανα άπειρες προσπάθειες με διατροφή να τα χάσω . Είχα φτάσει να χάσω ως και 10 κιλά. Τα οποία τα ξαναπήρα πολύ γρήγορα.

Senior Member
    καλημέρα Δελφινι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ έκανα άπειρες προσπάθειες με διατροφή να τα χάσω . Είχα φτάσει να χάσω ως και 10 κιλά. Τα οποία τα ξαναπήρα πολύ γρήγορα.
    ε αυτο λεω... ομοιως και εγω.
    Και μαλιστα οταν τα ξαναεπαιρνα γινομουν πολυ χειροτερα. Ειχα φουσκωσει στο προσωπο... αφου με βλεπω τωρα και μου φαινομαι παραμορφωμενη...
    Τοσος κοπος, τοσο διαβασμα και δεν μου ειχε κοψει να κανω το πιο απλο, γυμναστικη καθε μερα, εστω διαδρομο με αυξομειωσεις.
    Και το περπατημα που λενε εξω, στα μαγαζια, δεν βοηθαει, το ειχα κανει και αυτο, μια ωρα καθε μερα.

Δελφινι πηρα εναμιση κιλο τωρα τον Αυγουστο....σταματησα το γυμναστηριο και τσουπ να το κιλο συν...

Senior Member
    Καλημέρα γλυκιά μου Μάρα!

Δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εγώ πάντα σηκώνομαι λυπημένη και με βαριά καρδιά το πρωί από το κρεβάτι. Το παθαίνετε και εσείς?

Senior Member
    Και μαλιστα οταν τα ξαναεπαιρνα γινομουν πολυ χειροτερα. Ειχα φουσκωσει στο προσωπο... αφου με βλεπω τωρα και μου φαινομαι παραμορφωμενη...
    Τοσος κοπος, τοσο διαβασμα και δεν μου ειχε κοψει να κανω το πιο απλο, γυμναστικη καθε μερα, εστω διαδρομο με αυξομειωσεις.
    Και το περπατημα που λενε εξω, στα μαγαζια, δεν βοηθαει, το ειχα κανει και αυτο, μια ωρα καθε μερα.

Δελφινι πηρα εναμιση κιλο τωρα τον Αυγουστο....σταματησα το γυμναστηριο και τσουπ να το κιλο συν...
    Πάλι καλά που πήρες μόνο 1. Εγώ θα είχα πάρει 5.

Senior Member
    Το γυμναστηριο δεν σε εχει ανεβασει ψυχολογικα?
    Οποτε παω ξεχναω τα παντα, φευγω σαν αναγεννημενη...

Senior Member
    Ναι καλύτερα. Εγώ έκανα και παλιά γυμναστική.

Μάρα τι ύψος έχεις?

Senior Member
    1.63..............................

Senior Member

Τι να πω είναι ορισμένες που τρώνε τον άμπακο και δεν βάζουνε κιλά.....φαίνεται είναι το σκαρί σε μας να βάζουμε.

Page 76 of 109 FirstFirst ... 2666747576777886 ... LastLast