Καλημέρα. 92,500. Μα τι στο καλό είναι αυτό το παραπάνω κιλό μέσα σε μια μέρα;Δεν μπορεί να είναι λίπος!Τεσπα!Σήμερα πολύ σαλάτα και πιστεύω,αύριο,να επανέλθουμε!
Printable View
Καλημέρα. 92,500. Μα τι στο καλό είναι αυτό το παραπάνω κιλό μέσα σε μια μέρα;Δεν μπορεί να είναι λίπος!Τεσπα!Σήμερα πολύ σαλάτα και πιστεύω,αύριο,να επανέλθουμε!
Ναι κι εγώ μια απο τα ίδια τις τελευταιες μέρες. Κοιτα ίσως παίζει ρόλο τα ρούχα με τα οποία ζυγιζόμαστε, ή τίποτα κατακρατησεις αν έχουμε κλπ!
Εγώ σήμερα 117,9......-_-
καλημερα σας,τι κανετε??75 σημερις
Τι μα κάνουμε....προσωπικά απογοητευομαι αλλά προσπαθώ να κρατησω το mood ψηλα. Απο θεμα εβδμάδας είμαι στο μειον αλλά σε 2 μέρες πήρα ένα κιλό :(
Μπράβο σου για την απωλειά σου!!!!
Σκαρλετ εχω την αισθηση (ισως λανθασμενη) οτι με ειρωνευεσαι. Αν δεν κανεις αυτο και ειναι ειλικρινεις οι αποριες σου τοτε να σου υπενθυμισω οτι ζυγιζομαστε χωρις ρουχα και οτι το βαρος εχει διακυμανσεις απο ωρα σε ωρα, ποσο μαλλον απο μερα σε μερα. Ειναι υγρα. Αν δε σου κανει καλο το καθημερινο ζυγισμα (και οτι δε σου κανει καλο) δεν εισαι αναγκασμενη να το κανεις. Αρκετα πραγματα κανουμε στη ζωη μας που δε θελουμε, ας ειναι πιο ευχαριστη η διατροφη μας.
Καλέ δεν σε ειρωνεύομαι! Απλά κρυωνω πολύ για να γδυνομαι κάθε πρωι μολις ξυπνησω και επειδη μετά τρώω πρωτου ντυθω, ε ζυγιζομαι με τις πυτζάμες :P
Πάντως το καθημερινο ζυγισμα νομιζω πως κάνει καλό και όχι κακό τελικά. Δηλαδή οκ, βλέπω πως οι πολλοι υδατανθρακες μου κάνουν κατακράτηση. Το ήξερα μεν αλλά είναι καλύτερο να το βλέπεις και με νούμερο μπροστά σου :) Ουτως ή αλλως όπως βλέπεις δεν πτωούμαι απο τα μικρά ανεβοκατευάσματα όσο το εβδομαδιαίο ζυγισμά είναι μείον! Κι επειδή είναι, συνεχίζω ακάθεκτη :D
καλο αυτο, καλη δυναμη, κι αν στο εβδομαδιαιο δε σου δειξει θα ζυγιστεις την 8η μερα και θα δειξει :thumbup:
ξεκίνησα στα 120,2 κι είμαι στα 117,9 και καθολου παρακάτω να μην πάω γι αυτη την βδομάδα ικανοποιημένη θα είμαι, αν και ελπίζω να πάω στα 117,5!
α ναι εχουμε και το εβδομαδιαιο, παω να δω ποτε τοχω.....αυριο πρωι πρωι ζυγισματακι αυτη τη φορα δε θα το ξεχασω
Καλημέρα. 90,900
Εγω σημερα ζυγιστηκα αφου γυρισα σπίτι φαγωμένη, κι ήμουν 117,9.
Μια χαρά πάμε :D
μπραβο βρε κοριτσια, βαρατε, ξεχασα παλι να ζυγιστω. Γυρισα και βρηκα σπιτι ανωκατω, κανω γενικο + τη δουλεια. 1 μυαλο μερα νυχτα.................αυριο σιγουρα θα ζυγιστω γιατι θα μπω και σεπρογραμμα
Πω κι εγώ πρέπει να καθαρίσω και βαριεμαιιιιιι. Χαρά στο κουράγιο σου!
Αντε θα περιμενουμε να μας πεις αυριο! Εγω εχω και το εβδομαδιαίο αυριο.
Και το εβδομαδιαιο ξεχασμενο το ειχα, πηγα στο καθημερινο, ειδα ποσο ημουν και το συμπληρωσα τωρα. Θελω να καταγραφω να μην κατρακυλησω..................πρεπε ι να ανηφορισω :roll:
θα ανηφορίσεις είμαι σίγουρη :D
Καλημέρα. 90,800
Καλημερα! 117,7!
Καλημέρα. 89,100!!Ανέβηκα στην ζυγαριά 7 φορές!Κοίταζα μήπως είναι 89,700 και όχι 89,100.Τι έγινε;Δικαιολογείται να κάνουν τα κιλά τέτοιες απότομες βουτιές;
Ναι αμα είναι κατακρατησεις :) Δεν θυμασαι εγω που την μια ήμουν 120,2 και την επομενη 118,9;; αχαχαχα
Σημερα 117,6 ^_^ Και κατεβαινουμεεεε!
Μπράβο σου Scarllet_D !!!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Ναι αμα είναι κατακρατησεις :) Δεν θυμασαι εγω που την μια ήμουν 120,2 και την επομενη 118,9;; αχαχαχα
Σημερα 117,6 ^_^ Και κατεβαινουμεεεε!
Mprabooooooooooooooooooooooooooo κοριτσια!!!!!!!!!!!!!! Ετσι δυνατα!!! Αμε πως δε δικαιολογουνται οι διακυμανσεις στο βαρος. Κι εμενα ειχε σημερα αλλα προς τα πανω :P 103.6 αλλα με περιοδο ;)
Ετσι έτσι σκίζουμε!!
Καλημέραααα! 117,3 :D
Καλημέρα!Λύθηκε το μυστήριο των κατρακυλούντων κιλών!!Έχει χαλάσει η ζυγαριά :D .Θα αλλάξω μπαταρίες και ελπίζω να φτιάξει.
Καλημερα 102.5
Λοστ δεν το πιστευω χαχαχαχ νομιζα που εφαγες λιγο εκεινες τις μερες επεσε
Κοίτα, ή από το πρωί που ζυγίστηκα έχασα άλλα δύο κιλά,οπότε είμαι εξαίρετο παράδειγμα στα χρονικά της διαιτολογίας ή όντως χάλασε η ζυγαριά :P
Να αλλάξεις μπαταρίες να δεις ;)
Καλημέρα! 116,7 σήμερα :D
Καλημέρα.Και μπαταρίες άλλαξα και τις έβγαλα για όλο το βράδυ ,μπας και φτιάξει,τίποτα :( .Είμαι χωρίς ζυγαριά :(
Αν ειναι απο τις καλές τσέκαρε μηπως ισχύει καμιά εγγύηση, αλλιώς γρηγορα για καινουρια! Και προσεχε μην χάσεις τον έλεγχο όσο δεν έχεις ζυγαριά!!
ωχ ρε γμτ χωρις ζυγαρια? Εγω δε μπορω σε διαιτα καθολου χωρις κι ας μη ζυγιστω. Πχ σημερα δε τολμησα :spin: Ομως ξερω οτι ειναι εκει, κι οταν θα νιωσω οτι πηρα 219871:spin: κιλα επειδη εφαγα παραπανω θα με βαλει στον ισιο δρομο...
Αυριο ζυγισμα :crazy:
Σκαρλετ χιλια μπραβο!!
Ευχαριστω :)
Καλημέρα, 116,7.
Skalrlet! Καλημέρα μπράβο και πάλι! Κικιτσα αλλαξες μπαταριες στη ζυγαρια? Αρχιζω κι γω απο αυριο ζυγισματα :blush:
Ευχαριστώ και πάλι :)
'Αλλαξα αλλά τίποτα,με πρόδωσε!:bouncy: πρέπει να πάρω άλλη ,αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω.Και βρήκα και ευκαιρία να φάω παραπάνω.Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!:dork:
Συγκρατησου πατριωτη!!!
Καλημερα! 116,7 για τρίτη συνεχομενη μέρα, αλλά χαιρομαι πολύ γιατι περιμενα να εχω τρελές κατακρατησεις σημερα απο το χθεσινο αλκοολ!
Χαχαχαχα,έχεις δίκιο!Πρέπει να συγκρατηθώ!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Συγκρατησου πατριωτη!!!
Εγώ 117,9 σήμερα....Ο_ο τι σκατά;;;;;;;; Λογικά είναι οι κατακρατήσεις που περίμενα απο χθες....πφφφφφ.