ναι βρε!σεισμοι,τσουναμια πολεμοι!ολα θα πανε καλα...!!!
Printable View
Ε ειναι κι αυτη η αισιοδοξια μου ομως!! Τα σπαει!! (βασικα για αυτα που περναω το εννοουσα δεν μπορει καποια στιγμη κατι θα αλλαξει γιατι τα υπολοιπα παν κατα διαολου μερια)
το καταλαβα..ολα θα πανε καλα!αμα βαλουμε και εμεις το χερακι μας κατι γινεται! :D
Μακαρι!!! Το χερακι το βαζουμε θελουμε δεν θελουμε αλλιως αν περιμενουμε να αλλαξουν ολα απ τη μια στιγμη στην αλλη ζητω που καηκαμε!!!
εχω ένα θέμα με τις λευκες σάλτσες.....(ειδικα 4 τυρια)...
το κρασί έτσι και έτσι...μαύρο αβάνα με λεμόνι, ή μπακάρντι με λεμόνι....:)
Τι το θέλατε αυτό το λινκ με την Ικαρία;
Σκέφτομαι διακοπέεεεεεεεεεεεεεες! :-)
Σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι δεν αντέχουν το όμορφο, δεν αντέχουν τη χαρά. Όχι μόνο τον άλλων, κυρίως τη δική τους. Δεν έχουν μάθει σε αυτήν;
Πάντως δεν μπορούν να χαρούν. Σα να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους να χαρεί. Πρέπει να το χαλάνε. Πρέπει να χαλιούνται.
Είναι κι αυτό μια τιμωρία, μόνο που τώρα δεν τους την επιβάλει κανείς άλλος παρά μόνο ο εαυτός τους.
Γίνονται ο γονιός, όχι τόσο για να τιμωρήσουν το παιδί απέναντι, όσο για το παιδί που είναι οι ίδιοι το οποίο θέλει να χαρεί.
Κουράστηκα με τις αναλύσεις.
Θέλω φως, ήλιο και χαρά και θέλω όλο αυτό να μπορώ και να το μοιράζομαι..
Σκέφτομαι αν θα είναι ασφαλές να βγω το Σάββατο που θα είναι το ραδιενεργό νέφος πάνω από τα κεφάλια μας...
Σκέφτομαι επίσης γιατί την ραδιενέργεια να την λένε ραδιενέργεια και όχι κάτι άλλο που θα είχε σαν συνθετικό το πυρήνας...
@Crazy...Αυτά τα άτομα που βρίσκουν συνεχώς αιτίες για να είναι στεναχωρημένα (και αν δεν υπάρχουν τις δημιουργούν) το κάνουν αυτό γιατί η λύπη και η στενοχώρια είναι το μόνο πράγμα που τους εκφράζει....όλοι νιώθουμε έτσι σε ορισμένες φάσεις της ζωής μας...Όσο για εσένα σε λίγες ώρες ξημερώνει...οπότε τον ήλιο και το φως θα τα έχεις,όσο για την χαρά προσπάθησε να βρεις άτομα με τα οποία θα μπορείς να μοιραστείς την χαρά σου και το ανάλογο θα μπορούν να κάνουν και αυτά :)
Densoulew, ναι πράγματι.. σε λίγο ξημερώνει :)
Thanks..
http://www.youtube.com/watch?v=VWBSFeB7WIk
α για μενα λες. Σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι να βγει κανεις απο αυτο.... Ποσο πιατο πρεπει να πιασει για να καταλαβει οτι πρεπει να σηκωθει, γιατι εχει τοσο συνηθισει τον πατο που νομιζει οτι αυτο ειναι το φυσικο, καλο και θεμιτο.... Δε μπορουσα ουτε να χαρω, ουτε να ενθουσιαστω, ουτε να δεχτω αγαπη, ουτε καν να την δω την αγαπη, για πολλα χρονια... Απο την προεφηβεια μεχρι ενα χρονο πριν... Ακομα το παλευω να ισορροπω στη φωτεινη πλευρα, μερικες φορες μπαλαντζαρω λιγο, αλλα καμια σχεση με το παρελθον! Για αυτο θελω να βοηθαω ατομα τα οποια ειναι κολλημενα εκει που ημουν καποτε, με στη μιζερια, να μην τους αρεσει τπτ, να μην μπορουν να συναψουν σχεσεις με τους αλλους κτλ. Δε λεω οτι εχω γινει τελεια, μακαρι στο μελλον αν γινω ακομα καλυτερα, αλλα επειδη ξερω πως ειναι το σκοταδι, και οτι αυτοι που ειναι εκει εχουν ξεχασει πως ειναι το φως, οπως το ειχα ξεχασει εγω, θελω να "ξυπνησω" οσο πιο πολυ κοσμο μπορω!!
μαλλον αφορα πολλους τελικα :p
I'm wishing on a star.....
εγω θελω πολλες φορες να γυρισω στην παιδικη μου ηλικια... Που ολα ηταν ροδινα, και το μονο μου αγχος ηταν τι θα παιξω μετα ή τι θα φαω...!!! Που το μονο που μου αρκουσε για να ειμαι χαρουμενη ηταν μια βολτα εξω στη γειτονια με τα παιδια μεχρι να βραδιασει λιγο, λιγος ιδρωτας και κατι μελανιες-ισως πληγες- απο το παιχνιδι , μια απλη χαζη ταινια στην τηλεοραση καλοκαιριατικα στο μπαλκονι με πεπονι κομμενο, ενας ησυχος υπνος με ανοιχτες τις γριλιες των πατζουριων λογω ζεστης , και ολοι στα σπιτια μας ,ομορφα,καλα, ησυχα...
Σκέφτομαι ότι μερικές φορές τα πράγματα είναι όπως δείχνουν. If it walks like a duck, talks like a duck, it probably is a duck.
Σκέφτομαι ότι μακάρι όλες οι μέρες να ήταν σαν τη σημερινή...(έχω τους λόγους μου..) ;)
δεν το επιασα το ποδοσφαιρικο χιουμορ!
αυτός (ο βραζιλιάνος ο ρονάλντο) δεν ήτανε σταθερός στις ερωτικές του σχεσεις. έκανε 4 παιδιά με 3 διαφορετικές γυναίκες, έκανε σεξ με τραβεστί, του απέδωσαν ψυχολογικά προβλήματα στη συμπεριφορά του, μετά τα 4 παιδιά που έκανε είπε 4 is enough και αχρήστευσε το σπέρμα του (vasectomy) για να μην μπορεί να κάνει άλλα. μπορείς να βρείς πληροφορίες στο διαδύκτιο. δεν είναι και τόσο αστείο βέβαια, τραγικό είναι
ο ροναλντο που επαιζε στον ολυμπιακο η ο κριστιανο?
τον ζηλεψα!
σκεφτομαι griiin! τον χειμωνα που εφυγε, την ανοιξη και το καλοκαιρι που ερχεται (βεβαια ακομα δεν εφτασε το πασχα αλλα το δικο μου το μυαλο προτρεχει), και μου τη σπαει αυτη η αναγκαστικη αλλαγη γιατι λατρευω τον χειμωνα, θελω ψοφοκρυο και κακοκαιρια, να φοραω το μπουφαν και το σκουφακι μου. γιατι ποτε δεν χιονιζει στην Αθηνα ????
Πηγαινε σερβιτορος στην Γερμανια.
τι να κανω εκει ? οι γυναικες νομιζω ειναι ψυχρες και δυσκολες οπως εδω. αν και πρεπει να ειναι πρωτοι στα bdsm.
Ολλανδια ή Σουηδία θελω να παω (η Ιαπωνια μας τελειωσε προς το παρον). αλλα δε βρισκω συγκατοικο...
To πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να βρεις συγκατοικο. Υπαρχουν ειδικα σαιτ που ζητανε συγκατοικους. Οποιος θελει βρισκει. Αλλη δικαιολογια?
Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ βλάκας που ξόδεψα έτσι τον χρόνο μου...
Προσπάθησα να μεταπείσω ένα άτομο το οποίο ηγήται σε ένα project να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με αυτό ανοιχτά έτσι ώστε το project να προχωρήσει πιο γρήγορα αλλά αυτός τίποτα,ξεροκέφαλος...κάθησα του έκανα ολόκληρη ανάλυση (στα αγγλικά πάντα...) αλλά τίποτα...μου την έδωσε πολύ....ήθελε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χοχορτάτο...μου την έδωσε πολύ ο παρτάκιας....αλλά περισότερο σπάστηκα με εμένα που ξόδεψα την ώρα μου και όλες οι προσπαθιές μου έπεσαν στο κενό...
Σκέφτομαι ότι δεν αξίζει τελικά να χαλιέμαι για κανέναν και για τίποτα....Αυτή είμαι και σ όποιον αρέσω.......και στους μ@λ@κες just give them hell και πολυ τους ειναι!!!!!!!!!!!!!
σκεφτομαι αυτους που αυτοκτονουν στα τρενα. και θελω κι εγω να τελειωσει. δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου. αλλαξε η ωρα και δε μπορω να προσαρμοστω. λες κι επεσα κατω και χτυπησα κι επαθα αμνησια. δε ξερω τι μου γινεται. και βλεπω τους ανθρωπους απο πισω, και εινια λες και υπαρχουν τοσες επιλογες να τους κανεις οτι θελεις.
Σκέφτομαι πως μερικές φορές αξίζει να προσπαθείς για ένα όνειρο..κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει....