Τι σκέφτεστε; - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 1532 FirstFirst ... 27677576777879871271775771077 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 22967
    Senior Member
    I'm wishing on a star.....

Junior Member
    εγω θελω πολλες φορες να γυρισω στην παιδικη μου ηλικια... Που ολα ηταν ροδινα, και το μονο μου αγχος ηταν τι θα παιξω μετα ή τι θα φαω...!!! Που το μονο που μου αρκουσε για να ειμαι χαρουμενη ηταν μια βολτα εξω στη γειτονια με τα παιδια μεχρι να βραδιασει λιγο, λιγος ιδρωτας και κατι μελανιες-ισως πληγες- απο το παιχνιδι , μια απλη χαζη ταινια στην τηλεοραση καλοκαιριατικα στο μπαλκονι με πεπονι κομμενο, ενας ησυχος υπνος με ανοιχτες τις γριλιες των πατζουριων λογω ζεστης , και ολοι στα σπιτια μας ,ομορφα,καλα, ησυχα...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικές φορές τα πράγματα είναι όπως δείχνουν. If it walks like a duck, talks like a duck, it probably is a duck.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μακάρι όλες οι μέρες να ήταν σαν τη σημερινή...(έχω τους λόγους μου..) ;)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Σκέφτομαι ότι μερικές φορές τα πράγματα είναι όπως δείχνουν. If it walks like a duck, talks like a duck, it probably is a duck.
    Eγω παντως παντα πιστευα το ακριβως αντιθετο απο την εκφραση "τα φαινομενα απατουν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Eγω παντως παντα πιστευα το ακριβως αντιθετο απο την εκφραση "τα φαινομενα απατουν"
    όπως ο ronaldo? χαχα sorry ξύπνησα με χιουμοριστικές διαθέσεις

Senior Member
    δεν το επιασα το ποδοσφαιρικο χιουμορ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    όπως ο ronaldo? χαχα sorry ξύπνησα με χιουμοριστικές διαθέσεις
    Τι εκανε αυτος??????????????????
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    αυτός (ο βραζιλιάνος ο ρονάλντο) δεν ήτανε σταθερός στις ερωτικές του σχεσεις. έκανε 4 παιδιά με 3 διαφορετικές γυναίκες, έκανε σεξ με τραβεστί, του απέδωσαν ψυχολογικά προβλήματα στη συμπεριφορά του, μετά τα 4 παιδιά που έκανε είπε 4 is enough και αχρήστευσε το σπέρμα του (vasectomy) για να μην μπορεί να κάνει άλλα. μπορείς να βρείς πληροφορίες στο διαδύκτιο. δεν είναι και τόσο αστείο βέβαια, τραγικό είναι
    Last edited by carrot; 26-03-2011 at 15:48.

Senior Member
    ο ροναλντο που επαιζε στον ολυμπιακο η ο κριστιανο?

Banned
    τον ζηλεψα!

σκεφτομαι griiin! τον χειμωνα που εφυγε, την ανοιξη και το καλοκαιρι που ερχεται (βεβαια ακομα δεν εφτασε το πασχα αλλα το δικο μου το μυαλο προτρεχει), και μου τη σπαει αυτη η αναγκαστικη αλλαγη γιατι λατρευω τον χειμωνα, θελω ψοφοκρυο και κακοκαιρια, να φοραω το μπουφαν και το σκουφακι μου. γιατι ποτε δεν χιονιζει στην Αθηνα ????

Senior Member
    Πηγαινε σερβιτορος στην Γερμανια.

Banned
    τι να κανω εκει ? οι γυναικες νομιζω ειναι ψυχρες και δυσκολες οπως εδω. αν και πρεπει να ειναι πρωτοι στα bdsm.

Ολλανδια ή Σουηδία θελω να παω (η Ιαπωνια μας τελειωσε προς το παρον). αλλα δε βρισκω συγκατοικο...

Senior Member
    To πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να βρεις συγκατοικο. Υπαρχουν ειδικα σαιτ που ζητανε συγκατοικους. Οποιος θελει βρισκει. Αλλη δικαιολογια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τον ζηλεψα!

σκεφτομαι griiin! τον χειμωνα που εφυγε, την ανοιξη και το καλοκαιρι που ερχεται (βεβαια ακομα δεν εφτασε το πασχα αλλα το δικο μου το μυαλο προτρεχει), και μου τη σπαει αυτη η αναγκαστικη αλλαγη γιατι λατρευω τον χειμωνα, θελω ψοφοκρυο και κακοκαιρια, να φοραω το μπουφαν και το σκουφακι μου. γιατι ποτε δεν χιονιζει στην Αθηνα ????
    πω ρε γκρινιαααααααα!
    γουσταρω να πας εξωτερικο που το θελεις τοσο πολυ και να βρεις και μια δουλεια που να τρεχεις ολη μερα σαν τον μαυρο οπως κανουμε οι περισσοτεροι, να δεις τοτε ποσο χρονο και ορεξη θα εχεις για γκρινια!