Originally Posted by
Mimis
Sub δεν αδικω τα οσα μου λες.
Προσπαθω να βρω δυναμη να εξηγησω στην γυναικα μου και ειναι πολυ σχετικο πιστευω να υπαρχει και συναισθημα για να γινει αυτο.
Βλακας?Ναι να το δεχτω.Αλλα στο παιδι θελω να ειμαι ο μπαμπας του ο οποιος θυσιαζει(υπερβολη πες εσυ)χρονο,κουραση,ενεργεια για να ειμαι μαζι του συνεχεια.Ασε την Λουιζα....Παραδεχομαι την εξαπατηση,την κοροιδια,την μαλακια πες.Το χαδι που μου ελειψε τοσα χρονια,η καλη κουβεντα στο ασχετο βρε αδερφε,η θυληκη πονηρια της γυναικας(οχι πουτανια),ενα ουζο σαν φιλος με φιλο,ενα καφε με θεμα το εμας και οχι οι αλλοι....Παραδεχομαι το λαθος μου οτι και εγω ισως να μην εκανα κατι για αυτα.Να της μιλησω,να της πω πως και γιατι...Εχεις δικιο να με κραζει.Κανεις γονιος πιστευω οπως και γω δεν θελει να βγει απο την καθημερινοτητα του παιδιου του.Να του στερησει την αγαπη,το γελιο το ενδιαφερον την τριβη.Αλλα ποτε δεν ημουνα φιλαρακι με την γυναικα μου.Ποτε.Το λεει για τον εαυτο της κι αυτη.Δεν τα λεω για να σε συγκινησω.Δουλευει αρκετα και κουραζεται.Οκ.Ειμαι υποχρεωμενος να τρωω απο την πεθερα μου?Να τους μαζευω τα απογευματα απο εκει?Εκει παει οταν τελειωνει την δουλεια της.Γιατι?Ζουμε πολυ κοντα με τα πεθερια.Δεν ενοχλουν.Αλλα εκει γιατι να πηγαινει?Ενα πιατο φαι ρε αδερφε,λιγο χαδι,μια κουβεντα......ενα χαμογελο....ζηταω πολλα?Το παιδι μου κοιταω και θελω να ειμαι εκει μεσα για αυτο...Αν και εχει καταλαβει κατι οπως ειπε στην γιαγιά του...Γιαγια μηπως το παιζουνε οτι ειναι καλα οι γονεις μου????