Originally Posted by
RockElCasbah
Έγραψα την εξής φράση κατά λέξη: "... Το να έχεις γονείς που σου γαμάνε τη ζωή και να είναι "καλύτερο" το να συνειδητοποιείς πως οφείλεις απέναντι στον εαυτό σου να τους εγκαταλείπεις... άσε να το ξέρουμε όσοι το τραβήξαμε στο πετσί μας...".
Κι εσύ αγαπητή Μπρόκεν, το πήρες και το... μετέτρεψες σε: "οφειλεις στον εαυτο σου να εγκαταλειπεις τους γονεις σου"... "χαίρομαι" πάρα πολύ για την... ομαδική επίθεση που δέχτηκα. Άλλωστε επιβεβαιώνομαι. Και ναι, για να βάλω όντως μυαλό και να μη ξανασυμμετάσχω πραγματικά σε ένα αλαλούμ όπου ο καθένας βλέπει ό,τι του γουστάρει. Αν είχες τσίπα Μπρόκεν, που δε "σέβομαι" τα προβλήματά σου, δε θα άλλαζες τη φράση μου. Αλλά όταν πιστεύεις πως όλοι είναι ηλίθιοι και έχεις "κατακτήσει" το χώρο, γαμάς και τα γραπτά των άλλων, αλίμονο...
Όσο για σένα αγαπητό Αρκούδι έχω να πω το εξής. Βλέπεις πάντα αυτό που θέλεις. Τί τον νοιάζει τον κάθε συφόρουμο το τί θα πω εγώ ή ο καθένας στη Βασιλική και κάθε Βασιλική;... είδες να την έβρισα;... μπήκε η πιτσιρίκα για να την πει αλλά το άσπρο ντε και καλά θα το κάνουμε μαύρο. Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει πολλάκις, αλλά το να απαντάς πάνω στο θέμα θα αργήσεις να το καταφέρεις. Ναι, ο χώρος είναι έτσι όπως θέλατε να τον κάνετε. Κι αν εγώ βλέπω "κακούς τρόπους" στη ντολλ, εσύ γιατί κόπτεσαι;... δε μπορείς απλά να διαφωνήσεις και να έχεις τη δική σου άποψη;... όχι, είναι δύσκολο. Πρέπει όλοι να έχουν την άποψη της παρεϊτσας σας.
Εγώ και η Ρέϊν γράφουμε το ίδιο με άλλο τρόπο έκφρασης.
"Συμφωνώ με τη Ρεμ, πως η ιδανική λύση, στα δικά μου τουλάχιστον μάτια φαντάζει το ξεχωριστό διαμένειν, κοντά ίσως κάπου για να μπορείς να πηγαίνεις δίχως ταλαιπωρία και να εκτελείς τα καθήκοντά σου σαν κόρη, αλλά και το καθήκον σου σε σένα, σαν ξεχωριστή οντότητα.".
Αλλά αυτή δε σας χαλάει τη μαγιά. Σόρυ Ρέίν έ;... καλό σας βράδυ κορίτσια... ά, Άρκτε;... ψυχασθενής είμαι κι εγώ με ιστορικό κατάθλιψης. Αλλά δε σου κάνει. Βασιλική σόρυ για τελευταία φορά. Και επίσης σου ξαναλέω για τελευταία φορά - εξόν κι αν το παραποιήσει πάλι κανείς - φεύγα για να σωθείς, αν όλο αυτό σε έχει κάνει να θέλεις να πηδήξεις κι αν σου έχουν γαμήσει τη ζωή. Καλή τύχη κορίτσι...