Results 31 to 45 of 64
-
07-10-2011, 18:49 #31
βασιλικη καλησπερα.
καταλαβαινω ποσο σπασμενα πρεπει να ειναι τα νευρα σου με αυτην την κατασταση , ειδικα εφοσον πασχεις κι εσυ, ειλικρινα δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να ειμαι στην θεση σου.
ελπιζω να εχεις καποιο στηριγμα στην δικη σου ζωη και διαθεση, εφοσον δεν εχεις καμια βοηθεια στην περιθαλψη των δικων σου.
αγορι εχεις?
αν εχεις, η αν επιτρεπουν τα οικονομικα σου να νοικιασεις εναν μικρο χωρο δικο σου, μηπως θα μπορουσες να μενεις μονη η μαζι του και να επισκεπτεσαι καθημερινα τους δικους σου για να τους φροντιζεις?
θα μπορεις ετσι να εχεις καποιες δικες σου ωρες για ηρεμια, να κοιμασαι ησυχα κλπ.
νομιζω οτι το κλιμα στο σπιτι πρεπει να ειναι το λιγοτερο νοσηρο...
η ιστορια με τον γιατρο, μου φανηκε λιγο περιεργη.
αν εγιναν ακριβως οπως τα λες, νομιζω ηταν αρνητικος απεναντι σου. θεωρω απαραδεκτη την φραση "δεν με νοιαζει τι κανει στο σπιτι ειναι δικο σου προβλημα"...δλδ, ΠΑΡΑ πολυ περιεργη. απο καποια τετοια αλλα και απο το "εσυ καλη μου υπομονη, οπως ειπαμε", μου περναει απ το μυαλο οτι η μαμα σου ειχε μια επικοινωνια μαζι του χωρις να το ξερεις, οπου ηταν ηρεμη και πειστικη και οχι παρανοικη, του εκανε παραπονα για την ζωη της και την σταση σου... ισως καπως ετσι εξηγειται και το μπερδεμα με την ωρα του ραντεβου...
απο την αλλη βεβαια, απο το γεγονος οτι τον αποκαλεσες ηλιθιο, που μας το ειπες απο σποντα, λεγοντας τις απειλες του για μηνυση, μου περναει απ το μυαλο και το οτι εγινες εχθρικη και επιθετικη απεναντι του. για ποιο λογο εγινε αυτο?
ακομα και να εχεις αμφιβολιες, δεν μπορεις να βριζεις εναν γιατρο για την αποψη του, αυτο που μπορεις, ειναι να επισκεφθεις αλλον..
- 07-10-2011, 18:52 #32
πραγματικα, μένω άφωνη για αλλη μια φορά.
τι επιθεση ειναι αυτη?
πώς μπορείς να χτυπάς έναν άνθρωπο έτσι που πασχει απο μια ψυχικη διαταραχή?
πού είδες τους τροπους του ανήλικου?
αφου διαβαζεις την ντολ, θα επρεπε να γνωριζεις πως εχει ενα ιδιαιτερο στυλ που γραφει.
ο τροπος που εκφραζεται.
που ειδες κακους τροπους?
τι να πω?
ειλικρινα στο λεω πως θα πρεπει να δεις λιγο αυτο που εχεις....
επιτίθεσαι διαρκώς....
( κ θα επρεπε ν γνωρίζεις πως " σκυλί " που γαυγίζει δν δαγκώνει.... )http://www.mazi.org.gr/
07-10-2011, 18:55 #33
δεν ειναι τοσο ωστε η φραση ''οφειλεις στον εαυτο σου να εγκαταλειπεις τους γονεις σου'' . σε μερικες φασεις ναι αμα σε κακομεταχειριζονται μια ζωη. ομως οταν υπαρχει θεμα υγειας οπως εγραψε η θεματοθετρια δεν μπορεις να λες οτι πρεπει να αφησεις την μανα σου για να μην συνεχιζεις να χεις καταθλιψη! ειναι τραγικο κ εμενα προσωπικα με τσιτωσε.
I m a Good Person With Bad Attitude
07-10-2011, 19:02 #34
δεν ξερω αν σε τσιτωσε, εμενα παντως δεν μου φανηκε καθολου αγενης ο τροπος σου.
δικαιωμα σου να διαφωνεις με την αποψη της αλομπαρ.
αγενης ηταν η αλομπαρ που αφου σε εβρισε, σου εκανε και επιθεση για το πως βιωνεις την ασθενεια σου.
κι ολα αυτα, παρολο που κι εγω πιστευω οτι πρεπει η κοπελα να βρει μια λυση για την φροντιδα και να απομακρυνθει απο το σπιτι.
07-10-2011, 19:03 #35
Πέρα από τα πρέπει και τις υποχρεώσεις, υπάρχει κάτι που λέγεται δικαίωμα στη ζωή και στη χαρά. Την οποία χαρά δεν μπορείς να τη ζήσεις σε ένα περιβάλλον με πρέπει δίχως υποστηρικτικό περιβάλλον που να εμπεριέχει και άλλα άτομα να μοιράζονται το βάρος της ευθύνης, δίχως ανάσες για γεμίσματα μπαταριών, δίχως σταθερή θεραπεία και αγωγή για τα συγγενικά σου άτομα που ανά εποχές να επαναπροσδιορίζεται από γιατρούς, όχι γιατρό θα ήταν το ιδανικό, δίχως ευκαιρίες για προσωπική ζωή, ξέχωρες εμπειρίες, η ταυτότητα φτάνει να είναι μία για όλα τα άτομα του σπιτιού, ενώ δεν είναι μία. Εγώ αυτό που διακρίνω είναι σπασμένα νεύρα. Και συ χρειάζεσαι πράγματα, σίγουρα ΚΑΙ ψυχολογική υποστήριξη η ίδια, και πολλά άλλα, το φορτίο σου είναι βαρύ.
#Συμφωνώ με τη Ρεμ, πως η ιδανική λύση, στα δικά μου τουλάχιστον μάτια φαντάζει το ξεχωριστό διαμένειν, κοντά ίσως κάπου για να μπορείς να πηγαίνεις δίχως ταλαιπωρία και να εκτελείς τα καθήκοντά σου σαν κόρη, αλλά και το καθήκον σου σε σένα, σαν ξεχωριστή οντότητα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-10-2011, 19:18 #36
Αντι να κανετε ..φιλοσοφικες συζητησεις δε ψαχνεις καλυτερα για καποιο αλλο φαρμακο
που δε θα την επιβαρυνει απο αποψη ζαχαρου ;
Εχει βγει στην Αμερικη και το Zaphris δε ξερω αμα εχει παρενεργειες στο ζαχαρο..
ψαξτο ομως.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
07-10-2011, 19:21 #37
Έγραψα την εξής φράση κατά λέξη: "... Το να έχεις γονείς που σου γαμάνε τη ζωή και να είναι "καλύτερο" το να συνειδητοποιείς πως οφείλεις απέναντι στον εαυτό σου να τους εγκαταλείπεις... άσε να το ξέρουμε όσοι το τραβήξαμε στο πετσί μας...".
Κι εσύ αγαπητή Μπρόκεν, το πήρες και το... μετέτρεψες σε: "οφειλεις στον εαυτο σου να εγκαταλειπεις τους γονεις σου"... "χαίρομαι" πάρα πολύ για την... ομαδική επίθεση που δέχτηκα. Άλλωστε επιβεβαιώνομαι. Και ναι, για να βάλω όντως μυαλό και να μη ξανασυμμετάσχω πραγματικά σε ένα αλαλούμ όπου ο καθένας βλέπει ό,τι του γουστάρει. Αν είχες τσίπα Μπρόκεν, που δε "σέβομαι" τα προβλήματά σου, δε θα άλλαζες τη φράση μου. Αλλά όταν πιστεύεις πως όλοι είναι ηλίθιοι και έχεις "κατακτήσει" το χώρο, γαμάς και τα γραπτά των άλλων, αλίμονο...
Όσο για σένα αγαπητό Αρκούδι έχω να πω το εξής. Βλέπεις πάντα αυτό που θέλεις. Τί τον νοιάζει τον κάθε συφόρουμο το τί θα πω εγώ ή ο καθένας στη Βασιλική και κάθε Βασιλική;... είδες να την έβρισα;... μπήκε η πιτσιρίκα για να την πει αλλά το άσπρο ντε και καλά θα το κάνουμε μαύρο. Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει πολλάκις, αλλά το να απαντάς πάνω στο θέμα θα αργήσεις να το καταφέρεις. Ναι, ο χώρος είναι έτσι όπως θέλατε να τον κάνετε. Κι αν εγώ βλέπω "κακούς τρόπους" στη Ντολλ, εσύ γιατί κόπτεσαι;... δε μπορείς απλά να διαφωνήσεις και να έχεις τη δική σου άποψη;... όχι, είναι δύσκολο. Πρέπει όλοι να έχουν την άποψη της παρεϊτσας σας.
Εγώ και η Ρέϊν γράφουμε το ίδιο με άλλο τρόπο έκφρασης.
"Συμφωνώ με τη Ρεμ, πως η ιδανική λύση, στα δικά μου τουλάχιστον μάτια φαντάζει το ξεχωριστό διαμένειν, κοντά ίσως κάπου για να μπορείς να πηγαίνεις δίχως ταλαιπωρία και να εκτελείς τα καθήκοντά σου σαν κόρη, αλλά και το καθήκον σου σε σένα, σαν ξεχωριστή οντότητα.".
Αλλά αυτή δε σας χαλάει τη μαγιά. Σόρυ Ρέίν έ;... καλό σας βράδυ κορίτσια... ά, Άρκτε;... ψυχασθενής είμαι κι εγώ με ιστορικό κατάθλιψης. Αλλά δε σου κάνει. Βασιλική σόρυ για τελευταία φορά. Και επίσης σου ξαναλέω για τελευταία φορά - εξόν κι αν το παραποιήσει πάλι κανείς - φεύγα για να σωθείς, αν όλο αυτό σε έχει κάνει να θέλεις να πηδήξεις κι αν σου έχουν γαμήσει τη ζωή. Καλή τύχη κορίτσι...Last edited by RockElCasbah; 07-10-2011 at 20:00.
07-10-2011, 19:31 #38
πολυ δυσκολη περιπτωση.
07-10-2011, 19:35 #39
07-10-2011, 19:40 #40
αλομπάρ, μπορεί να εχεις κ δικιο να μν απανταω πανω στο θεμα.
μέλημα μου παντως εδω μεσα αυτα τα χρονια ήταν να μν θίξω ετσι άσχημα αλλους ανθρωπους.
οπως έκανες εσυ με την ντολ.
η κλινικη καταθλιψη δν εχει να κανει απλα με ενα ιστορικο καταθλιψης.
δν μου κανει η δικη σου καταθλιψη λες?
δν μου κανει η συμπεριφορα σου.
ολοι ίσοι είμαστε....θυμάσαι?
έχεις κανει πολλες προσπαθειες για συμφιλιωση με πμ αλλα ειλικρινα κουραστηκα.
....τα σαφή οχι, ανοιγουν το δρομο για ξεκαθαρα ναι....http://www.mazi.org.gr/
07-10-2011, 19:55 #41
Τώρα το ξεκαθαρίσαμε Άρκτε. Αν και μου αρέσει η λέξη "αρκούδι", τό 'χεις καταλάβει. Όπως κατάλαβες πως η Μπρόκεν - ή η κάθε Μπρόκεν, μιας και δεν έχω τπτ με το κορίτσι - δεν αρέστηκε σε όσα έγραψα στο θέμα σου. Λες να περίμενα την χρήστρια για να μου πει αν είναι "σωστά" τα όσα έγραψα για το κρέας; Με το ιστορικό που έχω; Να μου κάνει υποδείξεις για τα όσα έχω... εγώ περάσει; Για να την πειράξει η άποψη που εξέφρασα στο θέμα της Βασιλικής; Έχεις δίκιο. Άλλη σημασία δίνεις εσύ στη βαρύτητα του χαρακτήρα σε μια ασθένεια/ψυχασθένεια, και άλλη εγώ... ά και αυτό. Σου έστειλα ένα και μοναδικό πμ για να σε ρωτήσω αν... μπορώ να γράψω στο θέμα των ζώων. Με το αναμπούρμπουλο εδώ χάμω, τί περίμενες;... και κάτι διαλόγους που ανταλλάξαμε παλιά για το περιβόητο άτομο. Και για ένα ζώο πάλι που είχε σχέση μαζί του.
Καμιά προσπάθεια για συμφιλίωση γιατί - απλούστατα - δε μας χωρίζει κάτι. Αλλά ναι... σαφώς δε σου αρέσει η συμπεριφορά μου. Εγώ ρε Άρκτε γεννήθηκα εκτός αγέλης. Και κατέληξα με ένα τρόπο ζωής που μόνο να με απασχολεί κάτι τέτοιο δε γίνεται. Καλό βράδυ και σε σένα. Και καλή συνέχεια σε αυτό που φτιάξατε... :) ...
07-10-2011, 20:03 #42
07-10-2011, 20:07 #43
"δεν με ενδιαφερει τι κανει μεσα στο σπιτι εμενα με ενδιαφερει να ειναι εξω καλα, μεσα στο σπιτι ειναι δικο σου προβλημα" μενω καγκελο στην κυριολεξια δηλ του λεω αν χαμογελαει καποιος εκτος σπιτιου και στη συνεχεια γυριζει σπιτι και σφαζει 5-6 δεν υπαρχει προβλημα;δεν με ενδιαφερει τι κανει σπιτι μου λεει τον ρωταω αν αυτο που μου λεει ειναι επιστημονικα αποδεκτη αποψη γιατι εμενα απλα μου ακουγεται σαν ηλιθιοτητα"
αυτη ειναι η στοιχομυθια δεν το ανεφερα απο σποντα αν αυτος εχει αποψη εχω και εγω δεν τον ειπα ηλιθιο τον ρωτησα αν υπαρχουν και αλλοι που συμμεριζοντα τα οσα μου ειπε για να παω να διαβασω και εγω τα συγγραμματα τους και να διαφωτιστω εξαλλου στη συνεχεια της ιστοριας ο διευθυντης μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να μου ειπε κατι τετοιο οτι δηλαδη αν καποιος ειναι εξω ο δρ τζεκυλ και μεσα στο σπιτι του ο κυριος χαϊντ νο προμπλεμα ενταξει ειναι ηλιθιοτητα και λιγα του ειπα.
Εγω τους φιλοξενω οχι εκεινοι εμενα γι αυτους που ρωτανε . Μπηκα για να καταγγειλω την συμπεριφορα του εγω την πηγα σε αυτον τον κωλογιατρο επειδη του περιεγραψα τι κανει στο σπιτι εκανε την διαγνωση που εκανε δεν την εχει δει να πλενεται αρα πως εκανε την διαγνωση για ιψδ; η μητερα μου δεν παραδεχεται τιποτα.
Απο την μια κανει διαγνωση για ιψδ και απο την αλλη λεει οτι δεν τον νοιαζει τι κανει σπιτι δηλαδη ολοι οι washers, checkers, collectors, repeaters εχουν ιψδ μονο σε εξωτερικους χωρους γι αυτο και η επιστημη ασχοληθηκε μαζι τους γιατι αν παρουσιαζεις ιδεοψυχαναγκασμο μεσα στο σπιτι σου δεν υπαρχει προβλημα απεφανθει ο κωλο δημοσιος υπαλληλος του κερατα.Αν ειχα αρκετα χρηματα δεν θα ασχολιομουν καν με τον γελοιο.
Οι παρενεργειες του zyprexa δεν ειναι κατι σπανιο η αυξηση του σωματικου βαρους (δεν μιλαμε 5- 10 κιλα) ειναι η βασικη αιτια προκλησης διαβητη τυπου 2.
Εν τω μεταξυ μεσα στο φορουμ γινεται της κακομοιρας........
07-10-2011, 20:11 #44
Vasiliki, φαίνεται δύσκολη η ιστορία σου αλλά τίποτα δεν είναι χωρίς λύση (ε σχεδόν τίποτα :p). Ίσως αν προσπαθούσες να νοικιάσεις κάπου κοντά και να τους φροντίζεις αλλά χωρίς απαραίτητα να μένεις μαζί τους? Από ότι καταλαβαίνω στην φάση που είναι ο αδερφός σου τώρα ίσως χρειάζεται νοσηλεία (βασικά μάλλον και η μητέρα σου), δεν ξέρω. Μπορείς να πας να δεις κάποιον άλλο γιατρό και να του περιγράψεις όλη αυτή την κατάσταση μπας και μπορέσει να σε καθοδηγήσει κάπως?
07-10-2011, 20:19 #45
Ναι βρε εννοείται ότι αυτό που σου είπε ήταν καρα-ηλίθιο δεν το συζητάμε, η μεγαλύτερη βλακεία. Τι να πούμε γι αυτούς που έχουν βαριά κατάθλιψη και δεν μπορούν να σηκωθούν καν από το κρεβάτι τους? Αυτοί δεν βγαίνουν καν έξω οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα όλα σουπερ, θα αυτοκτονήσουν στο σπιτάκι χωρίς να ενοχλήσουν κανέναν. Δηλαδή σύμφωνα με τον γιατρό το πρόβλημα δεν είναι στο άτομο αλλά στο κοινωνικό φαίνεσθαι λολ. Αν ακούς φωνές να σου λένε να αυτοκτονήσεις αλλά έχεις ένα savoir vivre στους άλλους όλα καλά! Εντάξει είχε πρόβλημα ο γιατρός. Συμβαίνει και αυτό. Ίσως βέβαια και εσύ να παραφέρθηκες αλλά είναι κατανοητό και εσύ να είσαι πεσμένη και να είσαι πιο πολύ στην τσίτα με όλα αυτά.
Δεν ξέρω, δεν μπορείς να δεις κάποιον άλλο γιατρό? Εργασία είπες έχεις?